Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bella bamba Tak jestli to odpovídá těm 17 DPO, tak to zní líp
mě brali krev 15/16 DPO a jestli se hcg zdvojnásobí každé 2 dny, tak už bych ve středu byla na 400 hcg a za další 2 přes 800. Navíc záleží jestli ti ho brali ráno/odpoledne. Ale sestřička mi řekla, že ty hodnoty jsou sice malé kvůli ranému těhu, ale na to, že jsem 4+1, tak jsou vyšší než obvykle, prý jako za 2
tak taky straším manžela
ale nějak cítím, že je tam jen jeden bojovník
to by bylo překvápko…a taky jsem koukala na emiminu, kolik tak jiné těhulky měly ve 4+něco a většinou to bylo kolem 100 ![]()
@Sallema Já už začala ubírat kafe, ze svých 3-4 denně jsem na 1 ráno a pomalu i snižuju počet lžiček, příští týden už si kafe dám tak jednou do týdne
piva a vína si dám tak lok a radši končím
tak já jsem měla cca 7 DPO tatarák
to jsem to ještě netušila
Ahoj děvčata, potichu a s nadějí se přidávám. Na začátku září jsem měla SP v 6tt - vajíčko se zahnízdilo moc nízko. MS přišla jen jednou. Myslím, že se mi posunula Ovu, protože vím že k oplození došlo 15.11. a to už jsem měla 4 dny do další MS. Podle Ovu mi vychází termín 8-9.8. Teď jsem volala na gyndu a objednala mě na poslední týden před Vánoci, že pry
to stačí a kdyby něco, tak mám přijet hned.
@Amelia94 tak kafe piju tak dvě za den.. To jsem měla i předtím stejně.. Mívám nízký tlak. No víno jsem si dala jednou co to vím, ale tak příští týden zhresim a dám si více na té svatbě, ať to neprokouknou.
A snad do vánoc to ututlame.. Naštěstí mi není špatně nebo něco.. Bydlíme s rodiči od přítele.. A to i dneska jak jsem šla na kontrolu tak jsme dávala malého hlídat známé..
Holky já jsem začala docela dost krvácet. Jsem úplně v hajzlu. Dr.me vezme až zítra ráno… Jsem rozhodla ze pojedu na pohotovost…ale udělá tam se mnou vůbec neco.?
@T3r3zi3 ja byla včera, udělal mi ultrazvuk, dal mi ascorutin a magnesko. Ted taky krvácím a čekám na příští týden co a jak. Určitě bych jela ![]()
@Deninina jojo jedu.. Čekám na chlapa. Akorát se bojím fakt nejhoršího protože je ta krev červená a bolí mě břicho..
@Amelia94
Asi si pro jistotu skočím na krev ještě jednou zítra, to budu 18 DPO. Hrozně mě baví sledovat ta čísla
Tak odpoledne dám vědět, jak jsem dopadla.
@T3r3zi3 Moc držím palce, ať to dobře dopadne. Krvácení je na začátku těhotenství překvapivě běžné, nemusí to znamenat nic špatného ![]()