Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já dnes takto 🙂 poslední menstruace 29.10. A v září jsem vysadila antiko, tak jsem to takhle rychle fakt nečekala 🙂
Ahojte,
termín mám také 3.8.2021. Je toto mé první těhotenství, takže vše googlím
paní doktorka mě objednala na 8.12.2020 říkala, aby jen překontrolovala, že je vše jak má být a pak mě objedná na termín kolem 20.12.2020. Tak snad bude vše Okay
těšíme se.
Jak prožíváte těhu vy? Už máte nějaké symptomy nebo tak? ![]()
@ChristinBell92
Ahoj, já mám zatím jako příznak bolavá prsa, únavu a pobolivani v podbrisku - střídají se strany a stred.. 😀 jinak je to spis takový chvilkovy všechno, každou chvíli je mi jinak proste 😀 co u tebe? ☺️️
@Teriino já mám to samé! Prsa mě bolí hodně.. a v podbřišku mě také bolí - takový ten pocit, že to každou chvíli dostanu.
A jsem i dost unavená… ale třeba chutě a nevolnosti vůbec… tak doufám, že ani nepřijdou
mám deprese z toho, kolik příberu a jestli to vůbec shodím!
![]()
Dnes jsem si udělala schválně asi po týdnu těhu test a čárka byla silnější jak ta hlavní ![]()
@ChristinBell92
Tak chutě taky moc nemám bych řekla 😄 a ty prsa mě bolí min a min, tak snad je vse v pořádku, zítra ráno zase budu testovat, jak na tom bude čárka.. v pátek jdu k doktoru, tak jsem zvědavá, jestli tam něco uvidí nebo ne 🤷🏼♀️, je brzo ještě no.. 🙂
@Teriino určitě bude. Četla jsem, že je to dost kolísavé. Mě třeba ráno skoro nebolí, ale jen co vstanu, tak mě dost bolí.
Akorát včera jsem měla 37,5 teplotu, tak zase já doufam, že jsem zdravá a je vše v pořádku. 🤞🏻
Ahoj, tak ja se taky přidám. Mela bych byt dle MS dnes 5+4. Na kontrolu jdu 8.12. Tak uz se nemůžu dočkat. ![]()
@ChristinBell92 no doufám 🙏🏻 To mimco bychom si už fakt přáli.. Myslím, ze ta zvýšená teplota není nic hrozného, odpocivej. Během těhotenství by měla byt i bazalni teplota vyšší, myslím, ale to jsem nějak víc nestudovala 😁 ☺️️
@Teriino Jojo, paní doktorka mi dala do konce týdne neschopenku, právě abych odpočívala. ![]()
Taky se modlíme 🙏🏻 Protože v únoru jsme mimi právě v 5 týdnu ztratili.. takže doufam, ze bude vše v pořádku. Příští týden mě čeká doktorka, tak snad!
Budu na Vás také myslet
🤞🏻 👍🏻
@ChristinBell92 Tyjo, to mě mrzí, my v červnu v 6tt.. a jelikož pracuju ve zdravotnictví, tak mi doktor dá neschopenku už v pátek nejspíš (slouží taky u nás v nemocnici 😀).. Tak se těším ze se uklidnim.. do toho doděláváme byt a budeme se tam vracet.. takže to alespoň nebudu muset hrotit s prací dohromady.. jen přítel to ještě neví 😀 😀 čekám na jeho narozky
Holky nevíte některá jak je to s pobiranim rodičovského přízpěvku a neschopenkou? Mohu pobírat zároveň rodicovský přízpěk a nemocenskou?
@Teriino whaat nevi?? Ty jo, já bych to nevydržela. Tím co se stalo před tím, tak proste jsme si řekli v říjnu, ze to zkusíme a povedlo se!! 🤗 takže to hned musel vědět
čekal na to stejně jak já!
Teeeda, také toho máte hodně! A práce v nemocnici v teto době? Wow, asi bych utikala hned ![]()
@ChristinBell92 neví no 😅 😅 😅 ani netuší bych řekla, je nevšímavej na tohleto… no taky jsem asi do 25.11 makala na covid jednotce 😅 a 30.11 pozitivní test jako, takže mízím radsi 🙏🏻 Tak mi si řekli v srpnu, ze tomu necháme volný průběh a nebudeme to hrotit no 😊
Taky mám co dělat abych mu to neřekla 😅
Ahoj, ráda bych se k vám přidala
dnes jsem 7+0, termin by mel byt 21.7. a dnes jsme na utz videli krasne tlukouci srdicko
Mam doma uz skoro 5 leteho synka, druhe miminko si tedy dalo na cas, povedlo se az po 4. IUI. Už jsem se i zacala smirovat s tim, ze 2. dite uz nebude a najednou se povedlo ![]()