Srpňátka 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
28.11.20 06:09

Jo a ještě mám pořád příšernou zimnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.20 09:34

Hezkou sobotu přeji a rovnou se k Vám přidávám :)… Termínem to vypadá na 2.8. Už mám doma dvouletého prcka. A tentokrát příznaky vůbec žádné nemám, takže to bylo celkem překvapení ačkoliv plánované tak stejně překvapení :) tehotensky test mi vyšel pozitivní až třetí den zpoždění MS… Takže nepatřím mezi „dálnice“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.20 15:07

Ahoj, taky bych se ráda přidala. TP mám 6.8.2021. Doma už desetiletého syna. V červnu po revizi v devátém týdnu. Držím všem pěsticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
29.11.20 17:29

@Pegus Ahoj, tak tu mám taky, vždy k večeru :D už od 7 DPO

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala, termín porodu by měl být 9.8.2021, ale ještě nemám těhu potvrzené od doktora :D zatím mi vycházejí čárky o něco slabší než kontrolní, ale sílí :) Pár těhotenských příznaků už mám, trochu citlivé bradavky, začínají i pomalu tmavnout, ale kdybych neměla čárku na testu, tak bych si toho ani nevšimla :D ale hlavně ta zimnice, bolest v zádech a podbřišku. Dnes už je to teda lepší, ale v pátek a v sobotu jsem nemohla ani rovně stát, kam se hrabou bolesti před MS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
29.11.20 20:18

@Amelia94
O ty zimnici mi mluv. Já jsem se tu před pár dny kasala, že na sobě pozoruji jen vykyvy nalad :hug: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a dneska totální zima a to celý den. Nepomohl ani teplý čaj s dekou… :zed:
Už chápu proč se říká, že každý těhotenství je jiný. Ty nálady, ale ani zimnice jsem s první neměla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
29.11.20 21:38

Dneska se přítel rozhodl zkontrolovat kvas jestli už je hotový, nechal jen prázdné sklenice od něj v kuchyni mi se tak zvedal žaludek z nich. Minule mi vadila i vůně slivovice..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
29.11.20 21:55

Tak to mě prepada únava, že bych celý den spala, zvětšily se mi prsa ( celkove jsem přibrala, váhu teda nemám, ale podle oblečení to poznám zaručeně) a nálady jak na houpačce. Ani jedno z předešlých těhotenství neznám, tak se trošku bojím, co ještě přijde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
29.11.20 22:14

Tak to já cítila už týden než jsem měla pozitivní test, že mě pořád bolí prsa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.20 22:53

Já na sobě zase nepozorovala nic. V den očekávané MS sem si udělala test a úplně čistý, tak mi nic nebránilo dát si lahvinku vína 🙃 a chlap mi ještě dolival… 3 dny po zpoždění sem si udělala test jen jako projistotu… A byla tam slaboulinka. Do té doby mi nic nebylo a hele… Najednou mám zimnici… A koukám že i větší prsa… U syna mi bylo divně hned ale první test mi vyšel taky negativní… Mě ty děti hold nechají napínat… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.20 10:39

Já začínám mít opačný problém, nemůžu v noci vůbec spát. ne, že by mě něco bolelo, ale stačí mi pár hodin a jsem jak rybička 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.11.20 11:04

Já se od včerejška cítím netěhotně, už mi začínalo být špatně od žaludku a teď nic, akorát prsa pořád bolí. Tak už přemýšlím, jestli není něco špatně :roll: A to jdu na kontrolu až za 3 týdny, to bude dlouhý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
30.11.20 11:21

@Pegus Až za 3 týdny?? Já se teda objednám až po výsledcích z krve, ale doufám, že mě objedná ještě před Vánoci, tak za 2 - 2,5 týdne.

Já měla šílený bolesti v pátek a v sobotu, fakt jsem se bála, že mimčo odchází, ale naopak bych řekla, že čárka začala rychleji sílit…co jsem četla na internetu, tak mě asi bolely vazy, jak se děloha zvětšovala a prokrvovala. A dnes nic, na jednu stranu jsem ráda, na druhou mě to taky trochu děsí :( výkyvy nálad nemám žádné. Co přetrvává je zimnice, citlivá prsa a únava (kolem 9 večer jsem grogy :lol: ) včera jsme dělali na zahradě, normálně jsme tam celý den a nic, teď jsme museli skončit po hodině, začalo bolet v podbřišku a hlavně v zádech… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.11.20 11:30

@Marcellina86 taky spím málo, budim se brzo a nemůžu usnout, ale že bych byla jako rybička, tak to ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
30.11.20 11:34

@Pegus @Marcellina86 Já jsem někde uprostřed, nemůžu spát, ráno jsem jako rybička a pak hrozně rychle odpadnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.11.20 11:35

@Amelia94 jdu 21.12, to už budu 7+6, tak už to bude jasný, to už musí být vidět srdíčko.
Ty bolesti jsou normální, v prvním těhotenství jsem pořád lítala na záchod, protože jsem byla přesvědčená, že jsem to dostala, jak mě bolelo břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí