Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezkou sobotu přeji a rovnou se k Vám přidávám
… Termínem to vypadá na 2.8. Už mám doma dvouletého prcka. A tentokrát příznaky vůbec žádné nemám, takže to bylo celkem překvapení ačkoliv plánované tak stejně překvapení
tehotensky test mi vyšel pozitivní až třetí den zpoždění MS… Takže nepatřím mezi „dálnice“
Ahoj, taky bych se ráda přidala. TP mám 6.8.2021. Doma už desetiletého syna. V červnu po revizi v devátém týdnu. Držím všem pěsticky
@Pegus Ahoj, tak tu mám taky, vždy k večeru
už od 7 DPO
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala, termín porodu by měl být 9.8.2021, ale ještě nemám těhu potvrzené od doktora
zatím mi vycházejí čárky o něco slabší než kontrolní, ale sílí
Pár těhotenských příznaků už mám, trochu citlivé bradavky, začínají i pomalu tmavnout, ale kdybych neměla čárku na testu, tak bych si toho ani nevšimla
ale hlavně ta zimnice, bolest v zádech a podbřišku. Dnes už je to teda lepší, ale v pátek a v sobotu jsem nemohla ani rovně stát, kam se hrabou bolesti před MS ![]()
@Amelia94
O ty zimnici mi mluv. Já jsem se tu před pár dny kasala, že na sobě pozoruji jen vykyvy nalad
a dneska totální zima a to celý den. Nepomohl ani teplý čaj s dekou… ![]()
Už chápu proč se říká, že každý těhotenství je jiný. Ty nálady, ale ani zimnice jsem s první neměla. ![]()
Dneska se přítel rozhodl zkontrolovat kvas jestli už je hotový, nechal jen prázdné sklenice od něj v kuchyni mi se tak zvedal žaludek z nich. Minule mi vadila i vůně slivovice..:D
Tak to mě prepada únava, že bych celý den spala, zvětšily se mi prsa ( celkove jsem přibrala, váhu teda nemám, ale podle oblečení to poznám zaručeně) a nálady jak na houpačce. Ani jedno z předešlých těhotenství neznám, tak se trošku bojím, co ještě přijde ![]()
Tak to já cítila už týden než jsem měla pozitivní test, že mě pořád bolí prsa..
Já na sobě zase nepozorovala nic. V den očekávané MS sem si udělala test a úplně čistý, tak mi nic nebránilo dát si lahvinku vína 🙃 a chlap mi ještě dolival… 3 dny po zpoždění sem si udělala test jen jako projistotu… A byla tam slaboulinka. Do té doby mi nic nebylo a hele… Najednou mám zimnici… A koukám že i větší prsa… U syna mi bylo divně hned ale první test mi vyšel taky negativní… Mě ty děti hold nechají napínat… ![]()
Já začínám mít opačný problém, nemůžu v noci vůbec spát. ne, že by mě něco bolelo, ale stačí mi pár hodin a jsem jak rybička 😆
Já se od včerejška cítím netěhotně, už mi začínalo být špatně od žaludku a teď nic, akorát prsa pořád bolí. Tak už přemýšlím, jestli není něco špatně
A to jdu na kontrolu až za 3 týdny, to bude dlouhý ![]()
@Pegus Až za 3 týdny?? Já se teda objednám až po výsledcích z krve, ale doufám, že mě objedná ještě před Vánoci, tak za 2 - 2,5 týdne.
Já měla šílený bolesti v pátek a v sobotu, fakt jsem se bála, že mimčo odchází, ale naopak bych řekla, že čárka začala rychleji sílit…co jsem četla na internetu, tak mě asi bolely vazy, jak se děloha zvětšovala a prokrvovala. A dnes nic, na jednu stranu jsem ráda, na druhou mě to taky trochu děsí
výkyvy nálad nemám žádné. Co přetrvává je zimnice, citlivá prsa a únava (kolem 9 večer jsem grogy
) včera jsme dělali na zahradě, normálně jsme tam celý den a nic, teď jsme museli skončit po hodině, začalo bolet v podbřišku a hlavně v zádech… ![]()
@Marcellina86 taky spím málo, budim se brzo a nemůžu usnout, ale že bych byla jako rybička, tak to ne ![]()
@Pegus @Marcellina86 Já jsem někde uprostřed, nemůžu spát, ráno jsem jako rybička a pak hrozně rychle odpadnu ![]()
@Amelia94 jdu 21.12, to už budu 7+6, tak už to bude jasný, to už musí být vidět srdíčko.
Ty bolesti jsou normální, v prvním těhotenství jsem pořád lítala na záchod, protože jsem byla přesvědčená, že jsem to dostala, jak mě bolelo břicho…