Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já zkusím dneska volat, a uvidím kdy mě objedna, ale máme 12.12. Svatbu tak bCh chtěla vědět na čem jsem kvůli alkoholu..
![]()
@Sallema tak to se ti bude asi špatně vysvětlovat, že na svatbě nepiješ, co? ![]()
Já si teď uvědomila, že tu kontrolu mám den před tím, co jsem měla mít termín porodu. Tak snad se dozvím jenom dobré zprávy.
@Pegus no právě, ale přijde mi brzo to říkat budu cca 7/8tt.. no tak můžu se vymluvit na syna, v noci je pořád kozomil. Ale tak i předtím jsem si dala např. Skleničku vina
Tak k dr. Jdu 3.12. A jsem hrozně zvědavá i když to je druhé těhotenství.. ![]()
@Sallema
Já jdu 9.12. a jsem taky zvědavá i když je to taky podruhé ![]()
Jak staré máš prvorozené? ![]()
@Sallema závidím, ze máš kontrolu už příští týden
Já si počkám 3 týdny, to bude dlouhý… ![]()
@Pegus no jsem zvědavá a to mě chtěl původně už v pondělí objednat..
Ahoj holky můžu se k vám přidat
Dle poslední MS mi vychází termín porodu na 4.8. ale na kontrolu jdu až 8.12. tak tam se teprve uvidí. Jinak MS jsem měla dostat dnes, ale už od pondělí mi vycházejí pozitivní testy, tak doufám, že už nepřijde
Normálně bych netestovala tak brzo, ale jelikož mi začalo být špatně, tak jsem to musela zkusit ![]()
@Lenca93 tak to máš teda hodně silné čárky už před ms, já testovala v den očekávané ms a čárka byla Teda poloviční, než tvoje ![]()
Tak koukám, že se nám to tady začíná trošku plnit. Já se teda k doktorovi chystám před vanocema. V prvním těhotenství jsem běžela hned v 5tt a pak jsem měla akorát nervy, že nebylo vidět srdíčko, takže u druhého až v 9 tt, hned jsem dostala průkazku a byla jsem víc v klidu. Ted se bojím hrozne reakce rodiny, chci to oznámit na vánoce, protože pracuji v rodinné firmě a už teď začíná být dusno, tak už to chci mít za sebou
Taky jsem tak silné čárky nemela..
Máme v plánu koupit synovi triko nebo bodycko velký brácha a obléct mu ho jak budeme u rodičů jestli jim to dojde.. ![]()
@Deninina No už mě strašili i v jiné diskuzi, že by to taky mohly být dvojčata protože mě to HCG ze dne na den skočilo více než dvojnásobně evidentně
Tak uvidíme
Sama jsem byla překvapená z takových čárek takhle brzo ![]()
@Sallema píše:
Taky jsem tak silné čárky nemela..
Máme v plánu koupit synovi triko nebo bodycko velký brácha a obléct mu ho jak budeme u rodičů jestli jim to dojde..
To máme stejný nápad, taky bych to tak chtěla oznámit