Srpňátka 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.11.20 19:12

Holky, prosim, nevite, jestli vidi zamestnavatel v neschopence kod diagnozy?

• Citovat
  • Upravit
262
1.12.20 00:18

Já jdu na první prohlídku příští týden ve středu a řeknu vám, že ten čas utíká snad ještě pomaleji než, když jsem čekala kdy už budu moct testovat. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
1.12.20 10:11

@T3r3zi3 A kolikátý týden budeš? :D pak se určitě pochlub, jak jsi dopadla, já si na srdíčko poznám ještě tak 2-3 týdny a vůbec si neumím představit, jak to vydržím…to bude nekonečné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 11:49

Ahoj, týden zpět jsem zjistila, že jsem těhotná. Nebylo to plánovaně, ale stalo se :D Je to naše první dítě, takže na rychlo vše zjišťuji. Podle poslední menstruace jsem cca 5+5. Zatím to ví jen přítel, ale dnes to budu muset říct i šéfovi. Den co den dělám v práci jednu určitou věc (nechci být kontrétní, proto i anonym, chodí sem pár známých), kterou mají těhotné přísně zakázanou. Nechci, aby to tak brzo někdo věděl, na kontrolu jdu až za necelé 2 týdny, ale nechci si pak vyčítat, že se mimču něco stalo, protože jsem mu to neřekla a v práci pokračovala. Musela jste to některá říct takhle brzo v práci?

• Citovat
  • Upravit
599
1.12.20 12:00
@Anonymní píše:
Ahoj, týden zpět jsem zjistila, že jsem těhotná. Nebylo to plánovaně, ale stalo se :D Je to naše první dítě, takže na rychlo vše zjišťuji. Podle poslední menstruace jsem cca 5+5. Zatím to ví jen přítel, ale dnes to budu muset říct i šéfovi. Den co den dělám v práci jednu určitou věc (nechci být kontrétní, proto i anonym, chodí sem pár známých), kterou mají těhotné přísně zakázanou. Nechci, aby to tak brzo někdo věděl, na kontrolu jdu až za necelé 2 týdny, ale nechci si pak vyčítat, že se mimču něco stalo, protože jsem mu to neřekla a v práci pokračovala. Musela jste to některá říct takhle brzo v práci?

Ahoj já sama s tím zkušenost nemám, ale vím, že známá pracovala s chemickými látkami a hned jak našla 2 čárky, tak šla na krev, v práci to řekla mistrovi, ten zase vedení a přidělili jí na jiné pracoviště, ve 3 měsíci šla na rizikové…ale je fakt, že těhotenství zjistila asi až v 7tt, 6+něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 12:41

@Amelia94 Tak to já naštěstí můžu zůstat na své pozici, je to jen zlomek mé práce, max hodina denně. Navíc jsem na stejné pozici s 2 kolegy, takže není problém, aby to někdo udělal za mě, já zas budu dělat víc papírování apod. Jen mě právě trápí, že sama nevím, jak na tom mimčo je, jestli je vše v pořádku, jestli se v následujících týdnech nic nestane…a musím to říct v práci. Ani rodině to nechci říct dřív, než ve 3 měsíci. Ale pro ten klid a bezpečí mrňouse to podstoupím, nechci ho nijak ohrozit.
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
262
1.12.20 19:28
@Amelia94 píše:
@T3r3zi3 A kolikátý týden budeš? :D pak se určitě pochlub, jak jsi dopadla, já si na srdíčko poznám ještě tak 2-3 týdny a vůbec si neumím představit, jak to vydržím…to bude nekonečné :D

Budu 6+5 podle MS… jsem zvědavá jak mi to vypočítá doktor a jestli už bude vidět :srdce:… Fakt se modlím aby byly vše v pohodě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
1.12.20 19:30
@Anonymní píše:
Holky, prosim, nevite, jestli vidi zamestnavatel v neschopence kod diagnozy?

V elektronickem systemu nevidi nic, ani kdo ji vystavil. Rozlisuje se priznak karantena a priznak nemoc.
Osobni zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.20 20:08

Tak já si volala Dr a sestřička mě rovnou objednala na tento čtvrtek a to budu 5+3 a to si rikam jestli to není zbytečně brzy aby bylo něco vidět… Co myslíte? Přemýšlím že ji zavolám a zruším to. Ale už se blíží Vánoce a co jsem pochopila tak jedou hodně omezený provoz… A teď co dělat?… :think: byl už někdo z Vás u dr a bylo něco vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
1.12.20 20:31

@Cestovatelka1111 já jdu ve čtvrtek, ale měla bych být už 6+4 podle MS.. Tak uvidím… Budu ten přelom červenec/srpen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.20 20:35

@Sallema furt si pohravam s myšlenkou to zrušit… S prvním jsem byla tak v 7tt… Ty Vánoce to komplikují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 20:37

Ahoj holky, tak ja se k Vam opatrne pridam, dnes jsem 4+3 tt, na prvni kontrolu jdu v 7+2 tt. Doma mam skoro ctyrleteho klucika, letos v cervnu jsem ve 41tt porodila mrtvou holcicku (pupecnikova prihoda).
Termin porodu podle MS vychazi na 7.8., ale vzhledem k te tragedii, by nejspis vyvolavali mezi 39tt a 40tt.

• Citovat
  • Upravit
1.12.20 20:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak ja se k Vam opatrne pridam, dnes jsem 4+3 tt, na prvni kontrolu jdu v 7+2 tt. Doma mam skoro ctyrleteho klucika, letos v cervnu jsem ve 41tt porodila mrtvou holcicku (pupecnikova prihoda).
Termin porodu podle MS vychazi na 7.8., ale vzhledem k te tragedii, by nejspis vyvolavali mezi 39tt a 40tt.

tentokrát to dobře dopadne :srdce: ten andílek za sebe určitě pošle spoustu lásky a štěstí. Bude to ochránce tohoto drobečky. Moc mě to mrzí čím jste si prosli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.12.20 21:02
@Anonymní píše:
Termin porodu podle MS vychazi na 7.8., ale vzhledem k te tragedii, by nejspis vyvolavali mezi 39tt a 40tt.

Strašně moc mě mrzí, čím jste si prošli. Tohle je moje noční můra. Tentokrát bude všechno v pořádku a v létě budeš mít krásné, zdravé miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 21:05
@Pegus píše:
Strašně moc mě mrzí, čím jste si prošli. Tohle je moje noční můra. Tentokrát bude všechno v pořádku a v létě budeš mít krásné, zdravé miminko :hug:

Moc diky, bylo to peklo, po tabulkovem tehotenstvi jsem z porodnice odesla s prazdnou naruci.
Moc si preji, abysme vsechny tady si mohly v srpnu rict, ze jsme to zvladly, aby zadna skupinku neopustila. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky