Srpňátka 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.12.20 21:06
@Cestovatelka1111 píše:
tentokrát to dobře dopadne :srdce: ten andílek za sebe určitě pošle spoustu lásky a štěstí. Bude to ochránce tohoto drobečky. Moc mě to mrzí čím jste si prosli…

Dekuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
599
2.12.20 08:03

@Cestovatelka1111 Ahoj, srdíčko ještě asi nebude, ale mohl by tam být už vidět plodový vak :palec: a když tam nic nebude, tak za týden dva už určitě ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.12.20 10:21

Ahojte holky, tak já včera oznámila těhotenství rodině protože v práci začalo prituhovat. Zatím byl akorát velký sok, ale jinak jsme nic moc neřešili, takže to teprve přijde. Každopádně v noci jsem začala krvácet, takže jsem dneska naběhla na gyndu. Závěr dnes 5+3tt, srdíčko už jsem viděla, vyfasovala jsem tehotenskou průkazku a příští týden už mě čekají odběry krve atd. Tak jsem se trošku uklidnila a teď už můžu jen odpočívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.20 10:43

@Deninina no super! Tak gratulace k srdíčku :)… Víš zhruba kdy jste zadělali? Jen pro zajímavost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.12.20 10:49

@Deninina gratuluji k srdíčku, to je skvělý :dance: Řekl ti od čeho bylo to krvácení? Je dobře, že už máš i to oznámení za sebou a nebudeš se tím nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
2.12.20 11:18

@Deninina to jsou dobře zprávy.. No já jdu zítra tak jsem zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
2.12.20 11:29

@Deninina tyjo 5+3 :srdce:? to je úžasný :dance: gratuluju

Jinak mě konečně zavolali s výsledky, POZITIVNÍ 196 HCG :dance: :dance: 16.12. jdu na utz, tak doufám, že už taky bude vidět :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.12.20 11:34

@Cestovatelka1111 no cca 13 DC tuším, na gynde mi řekl, ze zatím těhotenství plus mínus odpovídá, ale co tím myslel nevím, myslela jsem ze srdeční akce jde vidět později proto jsem raději chodila az v 7-8tt. Fakt mě to prekvapilo, jak mi to ukazal na ultrazvuku.
@Pegus děkuji :-) no rekl mi, ze vzhledem k mému zdravotnímu stavu by se divil, kdyby to bylo všechno ok. Mam uz hodně let problémy spojené s mocakem, řekl že to bude zánět a ze jsem si to zavinila sama protože flakam prevenci :oops: ale mám vážně skvělého doktora, takže mu věřím, že mi pomůže jak nejvíc to půjde.
@Sallema děkuji :) a zítra budeš v jakém týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
2.12.20 11:39

@Deninina teď jsem 7 tt, 6+3 nejspíš budu zítra podle MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.12.20 11:44

Ještě teda dodám, ze můj dr dělá i screeningy sám a pohlaví dětí mi prozradil u obou uz v 13tt, takže má asi dobrý přístroj a tím pádem asi i odhalí tak brzo to srdíčko. Kdyby mi to neukázal a pořádně nezaostril, tak bych si ani nevšimla, jak to tam pulzuje. Každopádně jak mi řekl, že srdeční akce je tady, tak jsem měla co dělat, abych nebrecela. Strašně se mi ulevilo teda. Jinak hormony semnou mlátí šíleně, fakt to z předešlých těhotenství neznám. Fakt brečím několikrát denně, přítel uz kolem me chodí po špičkách chudák, protože to těžce nese, když brečím a teď ještě kvůli takovým věcem, že neví co mi k tomu má říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.12.20 11:46

@Sallema tak budu držet palce, at nám zítra sdělíš dobre zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.20 11:51

@Deninina to můj doktor je primář, ale v ordinaci má šílené chrastitko, takže já teda l radši nepredpokladam že srdce uvidí… Ale kéž by ano :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.12.20 12:42

Ahoj holky, taky se přidávám. 30.11. (28den cyklu) jsem na testu našla 2 čárky. 😊 V červnu jsem prodělala biochemické těhotenství, vše odešlo spontánně samo… Jelikož pracuji ve zdravotnictví (jsem porodní asistentka 😄), tak o to mám větší strach, ze se bude nehezká událost opakovat. Řeknu vám, vědět o tom tolika věcí je děsný! Napadají mě samé katastrofy (hned se je ale snažím zahánět..).. V práci jsem to řekla hned, už od 25. dne cyklu jsem to na sobě pozorovala (bolavá prsa, únava, blivno 😳). Včera jsem volala k doktoru a sestřička mě objednala na pátek 4.12., aby mi dali neschopenku.. Nechci být nějaká hajsinka, ale prostě ty směny je mazec.. to budu 4+4.. Myslíte, že je to brzo? Jsem mladá, půl roku po škole, tak uvítám vzájemnou podporu. Jinak přítel to ještě neví, má za par dni narozky, tak chci vydržet 🙏🏻 :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.12.20 13:24

Holky, také se k vám přidávám. Dnes jsem byla na první kontrole 5+3, zatím jen vacek - těhotenství potvrzeno.
Jen mám takové rozporuplné pocity…sestřička si po mém telefonátu poznačila “nechtenou graviditu”, což mě ani ve snu nenapadlo. Miminko je plánované. Celou dobu se ke mne chovali odmerene. Paní doktorka se omluvila za chybu, byla příjemná, vše vysvětlila - ale sestřička mě ještě při odchodu sprdla,” ze jsem přece přišla s něčím jiným ne? “ Takže radost z potvrzení převládá smutek nad tímto chováním. :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.20 13:34

@Nonon no to se ti vůbec nedivím že jsi zhnuchucena z chování. Když jsem byla poprvé těhotná, tak jsem po prvním vyšetření okamžitě měnila doktora. Nyní jsem extrémně spokojená a i se k DR těším, takže jestli máš pochyby, tak neváhej a vyměn DR…
Když jsem volala sestřičce na vyšetření, tak mě taky velice zaskočila otázka zda je těhotenství chtěné… ale sestřičku mám v oblibě, asi se ptát musí… ale otázkou jsem byla velice zaskočena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí