Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ja myslim, ze se to u me chyli ke konci, mam ruzovy vytok, jsem 14DPO a necely tyden po vynechani MS. ![]()
Anonymni. Jee.. To mě mrzí..
Myslíte, že je normální, že spiním po včerejším vyšetření u dr.? Jen trochu na intimce a nebo na toaletu papíru po wc. U syna ro neznám. ![]()
@Sallema Můžeš lehce zašpinit. Hlídej to a odpocivej raději. 🙂 Já jedu k doktoru dneska, tak jsem zvědavá co mi poví. ☺️️
@Anonymní píše:
Tak ja myslim, ze se to u me chyli ke konci, mam ruzovy vytok, jsem 14DPO a necely tyden po vynechani MS.
To ještě nemusí nic znamenat, držím palce, aby to bylo dobrý ![]()
@Sallema určitě to může být po tom vyšetření. Řekla bych ti, ať odpočíváš, ale s prckem to moc nejde, viď?
@Teriino snad ne.. Kdyz se to objeví znovu po víkendu tak zajdu k dr.. Ono moc odpočívat nepůjde a ročnim ditkem ale uvidíme..
@Pegus no moc ne.. Ještě dneska se vzbudil ve 3 a usnul o půl 5..
teď už zase dělá neplechy..
ale spíše zkusím ho moc nezvedat atd.
@Sallema od cca 30 týdne jsem po vyšetření dr spinila běžne a bylo mi řečeno že to je normální… Asi i záleží jak té vysetroval. Mě prý v lednu čeká preventivka - už teď mě na to dr připravil… Což nechápu že se dělá i v tehu, ale se spinenim v tomto případě počítám predem
@Pegus píše:
To ještě nemusí nic znamenat, držím palce, aby to bylo dobrý
Bylo to jen malinko, od té doby pořád chodím kontrolovat na toaletu a zatím nic, tak nevím, co si mám o tom myslet. Jestli je možný, že takhle si se mnou bude osud hrát, nejdřív mrtvá dcerka ve 41tt a když se brzy zadaří znovu, tak buhvijak. ![]()
Děvčata, máte taky takový hlad? Já už jsem kromě snídaně přidala i dopolední svačinu a druhou večeři, protože jinak jsem se v noci vzbudila hladem 😄
@Ivusska777 Docela jo, hlavně večer, začnu šíleně zívat a usínat kolem 6 večer a tak si udělám vajíčka a pak vydržím tak do 9 a jdu spát
i jsem docela protivná, než se nenajím
větší problém ale mám s častým WC
a úplně nejhorší je, že se mi začíná dělat špatně od žaludku, na zvracení to není, ale jako žaludek na vodě ![]()
@Amelia94 žaludek na vodě, mám trochu taky, ale naštěstí je to zatím fakt jen ráno, max. dopoledne. Ale ten hlad je fakt strašný, dokonce už jsem si včera i vzala sváču, když jsem šla běhat a hodila se 😄 já jsem celkově docela žravá, ale tohle je i na mě moc. Já se tak v sedm navečeřím a pak ještě něco malého dávám tak okolo desáté. Ale zjistila jsem, ze po té noční svačince mi pak není ráno špatně. Tak teď už jen doufat, že se unesu.
@bella bamba Šla jsi na tu krev? a za jak dlouho budeš mít výsledky?
mě pořád hlodá, že bych měla zajet do laboratoře jako samoplátce, jestli to správně roste ![]()