Srpňátka 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
4.12.20 10:47

Holky, mě je blbě :lol: ještě minulý týden šílený hlad. A teď už 3. den mám stav jak kdybych měla kocovinu :lol: sním s bídou krajíc chleba s Lučinou a stačí mi to až do večera. Mám 2kg dole od minulého týdne ale já jsem krev a mlíko, tak mi to vůbec nevadí. Do toho pořád lítám na wc a v noci blbě spím. Dokud nevracím, ještě to jde. Ale vždyť to na mě každý pozná :mrgreen: byla jsem sváteční kuřák, ale jsou lidi, se kterými jsem si zapálila vždycky. To budou výmluvy :)

Příspěvek upraven 04.12.20 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
4.12.20 10:49

@Deneld my dneska jedeme k mým rodičů, většinou si večer dáváme u nich víno.. No posledně jak jsem měla mi nechutnalo ani doma.. No něco budu muset vymyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
4.12.20 10:52

@Deneld Ahoj, pomalu se dostávám taky do té fáze :D zatím mám spíš nepřekonatelný hlad, ale pomalu se mi začíná dělat žaludek na vodě…ale je to dost brzy, jsem jen 4+5 :zed: a taky bolí prsa, jen občas, ale docela dost :oops: vydržím do toho 16. 12., aby mi potvrdili :srdce: a pak půjdu asi s pravdou ven :D stejně to u mě každý pozná, vždy a všude jsem si dávala kávu a teď ji omezuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.12.20 10:52

@Sallema tak držím palce, ať se to neprovalí moc brzy. Svým rodičům jsem to řekla hned, to bych nikdy nevydržela, pak to ví samozřejmě přítel, 2 kamarádky no a rodině přítele to řekneme až jestli mi před Vánoci dobře vyjde ultrazvuk. Normálně bychom čekali po tom 3. měsíci, ale když budou ty Vánoce :) hlavně víme, že budou mít děsnou radost. Pro ně to bude první vnouče, naši už mají 3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
4.12.20 10:53

@Sallema Jestli můžu poradit, tak já při únorovém ZT používala výmluvu, že jsem si vzala ibalgin na migrénu :D a pak, že jsem řidič :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
4.12.20 10:56

@Amelia94 @Deneld taky jdu na ultrazvuk až 15.12. My to rodičům chceme říct na Vánoce, pokud bude všechno v pořádku. Navíc bych asi blbě obhajovala, ze si to vino fakt nedám 😄 akorát v práci jsem to musela už dnes říct 🙁 příští týden bych musela delat činnost, která se v těhotenství nemá, ale tak já mám hrozné v pohodě vedení a všichni to čekali 🙂
@Amelia94 prsa mě bolí děsně už 14 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
4.12.20 10:57

@Deneld Já to chtěla říct taky až ten 3. měsíc, ale když jsou ty Vánoce…navíc v naší ukecané rodině jakmile to řeknu rodičům, tak to budou vědět všichni strejdové, tety…ale chci to říct až po potvrzení :srdce:, jsem jen 4+5, to je opravdu hodně brzy to oznamovat. A ségra čeká 3. dítě, kolem jsou další 4. holky, co mají termín porodu na jaře a při představě, jak se něco po..re a pak mě budou všichni litovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
4.12.20 10:58

No uvidím.. Chtěl bych vydržet do Vánoc to nerict.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
4.12.20 10:59

@Ivusska777 A kolik dpo budeš toho 15.12? Já jdu totiž 16.12. :D tak malinko mě bolí asi týden, citlivé bradavky, ale teď se to nějak rozjelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
4.12.20 11:07

@Amelia94 no podle aplikace bych měla byt 6+5, ale já už poslední menstruaci (29.10.) jsem měla jako slabé špinění, ale test negativní (dělala jsem jen jeden). A jak mám cyklus vůbec netuším, do září jsem brala antikoncepci a nějak jsem to nestihla zjistit. Tak jsem zvědavá, co se dozvím, protože podle těch prsou si myslím, ze to bude starší než z půlky listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.12.20 11:12

Ahoj holky, ráda se k vám přidám :mavam:. Já jsem dnes 5+1 podle poslední ms, na kontrolu jdu 11.12., tak jsem zvědavá, co vše uvidím :D. Prsa bolí a mám je těžké jak pytle cementu :lol:, hlad mám taky šílený, špatně mi zatím není. Únava ale začíná být děsná… U nás to ví zatím jen manžel, rodičů to chceme říct na vánoce a rodině nejlépe až po velkém ultrazvuku. Mějte se všechny moc hezky :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.12.20 11:14

@Ivusska777 Já měla taky první den poslední ms 29.10., ale aplikace mi ukazuje 5+1 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
4.12.20 11:16

@chachinda mě dnes taky, 15.12. Budu 6+5 jestli dobře pocitam 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.12.20 11:29

Zdravím, sleduju vás tu už chvilku, ale potichu, protože jsem sama ještě nebyla na krvi (čeká mě v pondělí) tak je to zatím jenom takové nejisté. I když ta dálnice dneska 15 dpo mluví docela jasně. :) Koukám, že tu řešíte, jestli to o Vánocích už odhalit nebo ne, taky jsem o tom poslední dny přemýšlela, i když malinko předčasně. Já jsem na vazkach. První věc je, že ano, když si to víno nedám, tak možná dotazy budou poměrně lítat :D Druhá věc ale je, že budu trochu později než vy tady, a 24. budu teprve 7+4 a co jsem četla, tak do 8tt je to dost nejisté… No jsem na vážkách.. (Myslím samozřejmě blízkou rodinu, rodiče, sourozence)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
4.12.20 11:39

@Amelia94
Ano, ano, byla jsem hned ráno. Výsledky snad budou ještě dnes. Hrozně mě uklidňuje sledovat, jak to roste :) Dnes doufám, že už bude hodnota přes tisíc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí