Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, mě je blbě
ještě minulý týden šílený hlad. A teď už 3. den mám stav jak kdybych měla kocovinu
sním s bídou krajíc chleba s Lučinou a stačí mi to až do večera. Mám 2kg dole od minulého týdne ale já jsem krev a mlíko, tak mi to vůbec nevadí. Do toho pořád lítám na wc a v noci blbě spím. Dokud nevracím, ještě to jde. Ale vždyť to na mě každý pozná
byla jsem sváteční kuřák, ale jsou lidi, se kterými jsem si zapálila vždycky. To budou výmluvy ![]()
Příspěvek upraven 04.12.20 v 10:49
@Deneld my dneska jedeme k mým rodičů, většinou si večer dáváme u nich víno.. No posledně jak jsem měla mi nechutnalo ani doma.. No něco budu muset vymyslet ![]()
@Deneld Ahoj, pomalu se dostávám taky do té fáze
zatím mám spíš nepřekonatelný hlad, ale pomalu se mi začíná dělat žaludek na vodě…ale je to dost brzy, jsem jen 4+5
a taky bolí prsa, jen občas, ale docela dost
vydržím do toho 16. 12., aby mi potvrdili
a pak půjdu asi s pravdou ven
stejně to u mě každý pozná, vždy a všude jsem si dávala kávu a teď ji omezuju ![]()
@Sallema tak držím palce, ať se to neprovalí moc brzy. Svým rodičům jsem to řekla hned, to bych nikdy nevydržela, pak to ví samozřejmě přítel, 2 kamarádky no a rodině přítele to řekneme až jestli mi před Vánoci dobře vyjde ultrazvuk. Normálně bychom čekali po tom 3. měsíci, ale když budou ty Vánoce
hlavně víme, že budou mít děsnou radost. Pro ně to bude první vnouče, naši už mají 3 ![]()
@Sallema Jestli můžu poradit, tak já při únorovém ZT používala výmluvu, že jsem si vzala ibalgin na migrénu
a pak, že jsem řidič ![]()
@Amelia94 @Deneld taky jdu na ultrazvuk až 15.12. My to rodičům chceme říct na Vánoce, pokud bude všechno v pořádku. Navíc bych asi blbě obhajovala, ze si to vino fakt nedám 😄 akorát v práci jsem to musela už dnes říct 🙁 příští týden bych musela delat činnost, která se v těhotenství nemá, ale tak já mám hrozné v pohodě vedení a všichni to čekali 🙂
@Amelia94 prsa mě bolí děsně už 14 dnů
@Deneld Já to chtěla říct taky až ten 3. měsíc, ale když jsou ty Vánoce…navíc v naší ukecané rodině jakmile to řeknu rodičům, tak to budou vědět všichni strejdové, tety…ale chci to říct až po potvrzení
, jsem jen 4+5, to je opravdu hodně brzy to oznamovat. A ségra čeká 3. dítě, kolem jsou další 4. holky, co mají termín porodu na jaře a při představě, jak se něco po..re a pak mě budou všichni litovat ![]()
@Ivusska777 A kolik dpo budeš toho 15.12? Já jdu totiž 16.12.
tak malinko mě bolí asi týden, citlivé bradavky, ale teď se to nějak rozjelo ![]()
@Amelia94 no podle aplikace bych měla byt 6+5, ale já už poslední menstruaci (29.10.) jsem měla jako slabé špinění, ale test negativní (dělala jsem jen jeden). A jak mám cyklus vůbec netuším, do září jsem brala antikoncepci a nějak jsem to nestihla zjistit. Tak jsem zvědavá, co se dozvím, protože podle těch prsou si myslím, ze to bude starší než z půlky listopadu.
Ahoj holky, ráda se k vám přidám
. Já jsem dnes 5+1 podle poslední ms, na kontrolu jdu 11.12., tak jsem zvědavá, co vše uvidím
. Prsa bolí a mám je těžké jak pytle cementu
, hlad mám taky šílený, špatně mi zatím není. Únava ale začíná být děsná… U nás to ví zatím jen manžel, rodičů to chceme říct na vánoce a rodině nejlépe až po velkém ultrazvuku. Mějte se všechny moc hezky
.
@Ivusska777 Já měla taky první den poslední ms 29.10., ale aplikace mi ukazuje 5+1 ![]()
@chachinda mě dnes taky, 15.12. Budu 6+5 jestli dobře pocitam 🙂
Zdravím, sleduju vás tu už chvilku, ale potichu, protože jsem sama ještě nebyla na krvi (čeká mě v pondělí) tak je to zatím jenom takové nejisté. I když ta dálnice dneska 15 dpo mluví docela jasně.
Koukám, že tu řešíte, jestli to o Vánocích už odhalit nebo ne, taky jsem o tom poslední dny přemýšlela, i když malinko předčasně. Já jsem na vazkach. První věc je, že ano, když si to víno nedám, tak možná dotazy budou poměrně lítat
Druhá věc ale je, že budu trochu později než vy tady, a 24. budu teprve 7+4 a co jsem četla, tak do 8tt je to dost nejisté… No jsem na vážkách.. (Myslím samozřejmě blízkou rodinu, rodiče, sourozence)
@Amelia94
Ano, ano, byla jsem hned ráno. Výsledky snad budou ještě dnes. Hrozně mě uklidňuje sledovat, jak to roste
Dnes doufám, že už bude hodnota přes tisíc ![]()