Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, budu mít prvního mrňouse v srpnu asi 21.8. a hledám někoho kdo je na tom podobně, abych mohla pokecat o stejných problémech a tak, zajít na kafe, vybírat ty mrňavý věcičky, nemám totiž žádnou jinou těhu kámošku… tak se snad někdo najde ![]()
No my ještě nevíme, ale já vím že holka
![]()
není to nák brzo to vědět? i když ty seš vlastně o měsíc. ![]()
No sice to ještě je brzo, ale byli jsme na 3D ultrazvuku a bylo to úplně jasný i já s přítelem jsme to viděli
a já to tak nějak tušila od začátku asi to fakt funguje ta intuice
tak at ti to vyjde s tou holčinou a je to první? nebo už máš doma nějaký mrně?
a co jinak děláš? já jsem zdravotní laborant
Tak to je krásný.
já doufám že vyjde ta holčičcka ale ji mi to jedno ve skutečnosti hlavně at se to zvládne a je vše v pořádku. Žádné dítko nemám ještě, tohle je první. A kde jako laborant v jaké oblasti.
vy už dítko máte?
Přesně hlavně ať je všecko v pohodě
u nás taky první, takže pořád mám nějaký chytrý dotazy a pátrám na netu co a jak
a taky proto jsem hledala nějakou podobnou maminu
jsem cytologická laborantka v jedný soukromý laborce na I. P.Pavlova, odečítám v mikroskopu nátěry od gynekologů, někomu to přijde jako divná práce, ale je to moc zajímavý ![]()
Já sem bohužel před měsícem ulehla s těhotenstvím a musím odpočívat jen krátké proházky, takže sem ráda, že má člověk co dělat chvílema ![]()
nene divná práce to není. naopak já tyhle lidi obdivuji, protože to musí být i těžká práce, mám kamarádku, která také dělá něco v laboratoři, ale snad s práškama a někdy mám pocit, že jsem uplně blbá když něco povídá, takže zajímavá práce určitě ![]()
zrovna na IP Pavlova jedu v úterý na genetiku ![]()
takže se těšíte na první? tak to je super, je to pro člověka všechno nové
taky sem někdy vykulená
Jeee tak to děkuju, seš první kdo to takhle hezky ohodnotil
a kde tam přesně půjdeš na genetiku? Jooo těšíme hlavně přítel pořád září jako sluníčko a to je na tom fakt super. A ty seš teda na rizikovým? to je škoda co? ale zase budeš odpočatá do zásoby ![]()
Tak každá práce je nečím zajímavá
a dělá se nejlíp, když člověka baví ![]()
myslím že se to jmenuje pol medika ulice sokolská nebo tak. jdeme už v desátém týdnu a pak ten ve 12 tém
sem svým způsobem na rizikovým, ale docela to letí, já myslím že odpočatá už sem, ale mám tři psi, takže stejně musím venčit, manžel chodí a až večer a tak je to na mě. ![]()
Aha tak to neznám, ale určitě budou dobrý, držím palečky, my jsme byli ve 12 a do týdne mi řekli výsledek
ty jo 3 pejsky jo, tak to je dobrý, my máme jen křečka
a jaký máš rasy? můžem někdy vyvenčit společně kdybys chtěla ![]()
Jo já musím, že sem se narodila se šesti prsty na ruce, tak z toho dělaj vědu ![]()
myslíš vyvenčit i křečka? to by u té jedné neprošlo je to lovec a křečky loví, hlavně ty polní a druhá ta by utekla a třetí ta byla zvykla i na králíčka doma
jinak bígl, voříšek a japan chin, ale tamty sou staré takže procházky už jen s voříškem. určitě a ráda pujdu venčit a klidně hned v pondělí ale sem vázaná vycházkama
a ty seš (bydlíš) na I nebo II
Já myslím, že jeden prst navíc nikdy neškodí
určitě mrně bude v pohodě, to je jasný! Křečka můžu vzít do kapsy
ale je to lump
a jak máš vycházky? my bydlíme hnedka vedle Billy, taková ta účková bytovka ![]()
Billa vím kde je, ale účkovou bytovku nevím kde si jí mám vybavit. myslíš pod billou u fialky,
já sem u školy werichovky, takže kousek
Je to zastávka 264 Nevanova, kousek od Slánské, ale jestli víš kde je Billa tak to i víš kde to je
a od tebe je to fat kousek