Stahování bříška a křeče v 36 tt

168
4.12.10 14:44

stahování bříška a křeče v 36 tt

Zdravím, už asi týden mám takové jakoby stahování bříška a pak jakoby křeč.Ale dnes mi to dělá dost.Může to něco znamenat že už se něco děje a už to brzo může na mě přijít? 8-o podle mamky mám bříško prej dost dole tak nevím.Já se cítím ok a malého taky cítím často.Ale cítím že už i pochva jako by mě pobolívala a nějak se mi tam něco dělo tak jestli máte zkušenosti tak mě piše co se semnou asi děje :mrgreen: termín mám právě až 3.1.2011 a doktorka mi říkala že taky ještě to vypadá ok ale to tom týdnu a po dnešku nevím nevím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3379
4.12.10 14:53

No ještě by tam mimi mohlo vydržet, ale od 36. týdne už je donošené, tak by to nebyl asi až takový problém. Jinak to něco znamenat může a nemusí. Možná jen poslíčci :nevim: Ty v teplé vodě přejdou, nebo se to rozjede a z poslíčků jsou kontrakce. Těžko radit, každá to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.12.10 14:58

No já si taky myslím že by mohl ještě vydržet :mrgreen: jen mě to nějak zaujalo protože celou dobu mě opravdu nic nebylo až teda ted tento týden jsem taková jakasí že furt jako by něco bylo.V pondělí jdu k doktorce tak uvidíme co řekne já jen jestli to třeba není nějaký znamení že už :-D možná trocha víc se kontroluju a už jsem taková zblblá no jo poprvé je člověk takovej nadočkavej a vyhukanej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.12.10 15:02

myslím, že se děloha připravuje, říká se tomu poslíčci (braxton hicksovy kontrakce), taky mi začly, ale někdy kolem 34tt, a týdenní výsledek byl na vnitřním nálezu vidět :palec:
(u prvního jsem nic takového neznala, provní kontrakce přišly v den termínu, další den po a pak jsem porodila :D )
každopádně můžoou trvat i pár týdnů, můžeš rodit v termínu, nebo o něco dřív..

zmiň se o nich dr., ale určitě to není nic neobvyklého..

a bříško klesá právě kolem 36tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.12.10 15:06

Právě i mamča mi říkala že poslíčky vůbec neměla ale to neznamená že já je nemusím mít že? :D určo řeknu doktorce tak uvidmíme naposled jsem byla u doktorky 14 dní tak je možné že se určo něco změnilo.Myslíte že má i vliv jak rodila moje mamka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
4.12.10 15:07

Vypadá to na poslíčky, taky jsem 36.tt.

A pojď k nám do skupiny :wink:
Leden a ledňátka 2011
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.12.10 15:20

Ahojík, já měla první křeče v břiše a pocity že rodím v asi 35. týdnu, chytlo mne to na country festivalu - tedy odchodu z něj. No a ve 37.+0 týdnu se malý narodil. Krásně dopečený, 49 cm, 3350g. Předtím jsem o žádných poslíčcích ani tvrdnutí břicha nevěděla. Jen asi v 34. týdnu mi moje Dr. říkala, že už je mimčo hezky nachystané hlavou dolů k porodním cestám. V 36.t. jsme byla poprvé v porodnici, kde jsem měla rodit (U Apolináře) a to mi jen Dr. řekl: Víte že od 35. týdne se už může dnes v pohodě rodit? No a necelý týden po tom jsem skutečně rodila. Následující den měla proběhnout 2. kontrola v porodnici, ale to už jsem tam ležela s mimísem u sebe. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.12.10 15:25

podle doktorky už máme taky polohu ok hlavičkou dolů tak uvidíme :D zatím nechci nějak stresovat i když by mi nevadilo rodit dřiv ale radši bych byla aby to bylo pozdějc ale to si asi nevyberem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.12.10 15:26

Jo a jinak teď v únoru čekáme druhé. TP mám 22.2.. Myslím si, že když první šel o 3 týdny dříve, tak teď asi také přenášet nebudu. Tentokrát ale mi občas tvrdne břicho, což jsem u prvního neměla. Tak teď mé první tvrdnutí asi ve 25. týdnu jsem byla pěkně vyjukaná. Tak držím palečky ať vše dopadne dobře a nerodíš na záchodě nebo v sanitce jak naposledy ta paní s dvojčátkama. :lol: Ale ta byla teprve kolem 30.týdne, to by mě také nenapadlo, že by to mohlo zvěstovat porod. Ty radši buď připravená a lépe do porodnice zajet a pak být poslána zpět s tím, že se nic neděje. :-) Je hodně mamin, které takhle do porodnice jezdily, když si nebyly jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.12.10 15:31

Díky díky jojo musí to dopadnput dobře!já myslím že jestli příjde dřív nebo pozdějc se rozhodne on sám tak uvidmíme :mrgreen: no ale ještě by mohl vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
4.12.10 20:42

Renééé,jak ses ptala, jestli můžeš mít podobný průběh těhotenství a porodu jako tvoje mamka, tak myslím, že ano. Jistě ne ve 100% případů, ale u někoho to tak je. Třeba já neměla v těhu žádné nevolnosti,poslíčky.. a porod byl celkem rychlý (jako moje máma a moje babička) Kamaráka měla porod 2hodinový, bolesti 20 minut před narozením mimča - stejně jako její máma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.6.18 22:09

Jsem 36 tt byla jsem na první poradne včera, otevřená Na 5 jsem už 14 dní. Jen nevím zda je dobrý, že mi řekli, že na natočení monitoru bylo vidět, že je to v pořádku a že děloha už pracuje? A Co znamená, že mám tvrdý čípek? A navíc mám celý den stahy tupou bolest a tahání v podbřišku. Cejtim stahy a poslíčky mívám od 31tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.6.18 22:09

( mé druhé těhotenství) v prvním jsem tolik nic neřešila rodila jsem v 36tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie