Stále chodí do hospody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
30.3.17 23:46
@Anonymní píše:
@nostress on vydrzi, i mesic, dva, ale pak to jede nanovo vsevhno…

Nebo zkuste manželskou poradnu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.3.17 23:46
@Anonymní píše:
@nostress on vydrzi, i mesic, dva, ale pak to jede nanovo vsevhno…

přečti si něco o kvartálním pití.. uvidíš jestli ho v tom poznáš nebo ne.. :nevim:
my na dálku neposoudíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
31.3.17 00:25

A co si s nim promluvit a rict mu proste na rovinu, ze ti to vadi a treba se domluvit na tom, kdy si zajde na pivo a kdy strevite vecer spolu, treba ho neco trapi, zkus si s nim promluvit a nezoufej, trapis sebe samu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
31.3.17 00:51

Nůž na krk, buď denně hospoda a chlast nebo rodina. V případě jeho selhání své rozhodnutí dodržet. V tomhle směru nebude platit ani poradna, dej mu na výběr s tím že ať zapomene na to že to bude za měsíc ve starých kolejích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
31.3.17 05:50

@Malina7 ultimátum? a kam jako pujde holka? třeba se nemůže odstěhovat…ani ho nemůže vystěhovat…V takovém případě by se stéjně vídavali, a měli v domácnosti větší dusno. Pomůže jedině jeho pevná vůle stím seknout, nebo její definitivní ignorae, což si nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
31.3.17 07:10

To moje je zase naštvaná, že si pivo a panáka dám o vikendu doma a du do posilovny, kterou mám udělanou přímo u domu.Do hospody nechodím, pac je to drahé a „lezet“ a čumět se mně tam nechce. Praci, která je potřeba udelam. A furt pištění jenom skrz pivo a panáka. To, že du cvicit nebo pracovat ven do hospod ani diskotéky nechodím, to je jí jedno.Vim,že je to špatné, ale pracuju, vydělávám a když sem o víkendu v náladě problémy nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
31.3.17 07:29

Já bych začala tím, že od, dejme tomu, dubna chodím třikrát týdně běhat, kolo, plavat, že chci třeba zhubnout do plavek. Šla bych v takovém čase, aby neměl možnost tam jít. Ty taky nemáš povinnost sedět doma denně s detma, když on se evidentně moc nezapojí. Ale já bych to utla už dávno, jednou týdně ok, společně třeba na zahrádku na pivo v létě ok, ale jak by začal chodit častěji, jasně bych to zatrhla. Kdyby to nešlo po dobrým, domluvou, že se mi to nelíbí, tak bych začala chodit já taky. Jak sem psala, cvičit, běhat, se psem. Kdyby ani to nepomohlo, následující krok by byl jasný, odchod. Ale věřím, že takhle daleko by to u nás nezašlo. Jako chlap denně v hospodě, tak to je humus.
Máš ty nějaký koníčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
31.3.17 07:32
@balkanka píše:
A co si s nim promluvit a rict mu proste na rovinu, ze ti to vadi a treba se domluvit na tom, kdy si zajde na pivo a kdy strevite vecer spolu, treba ho neco trapi, zkus si s nim promluvit a nezoufej, trapis sebe samu.

Nejvíce je mi blízký asi tento názor. Radikální zákaz hospody podle mě nic moc neřeší (řešil by snad, pokud by se partner vracel zlitý pod obraz a ubližoval Tobě nebo dětem, dělal kravál, ničil vybavení apod).

My to máme „o sezóně“ tak, že s manželem chodíváme spolu. Jasně, nechodíme denně a nikdy nevypijeme pět piv :)… Bydlíme na okraji většího města, máme tady naši rodinnou hospůdku kde se schází i známí a sousedi, děcka si lítají na letní zahradě s dětským hřiště, my vykládáme, občas to bereme i větší procházkou se psem. Manžel je spokojený (po práci má na pivo taky chuť), já mám pivo taky ráda, za dvě hoďky jsme doma a pohoda.

Je fakt, že můj chlap není hospodský typ, co by si třeba zašel sám nebo 5× týdně s kamarády.

Promluv si s ním, hlavně neřvat a pokusit se najít kompromis.

Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.17 07:32

Takze pokracovani, v noci jsem samozrejmr neusnula…rano ni bylo receno, ze hledam chybu jen v nem a ze problem s pitim nema…sam mi vzdyvky vytykal nedostatek sexu, tak jsem na tom zapracovala a bylo podle nej..efekt zadny, takze jsme ve staryvh kolejich, pac se me nebavi strefovat do okamziku kdy z nej netahne…takze opet dalsi novy duvod, vadi mu ze doma neni naklizeno…sam nekolik mesicu na nic nehrabl, vsude po nem odpadky spinave pradlo a nadobi, pres rok neni schopny vycistit vychcipanr akvarko apod…prijdei ze jen hleda dalsi a dalsi duvody a ja ikdyz de rozkrajim vzdycky si neco najde..
na navrh odborne ponoci/poradny reakce mlceni…a odvhod do prace, pry si promluvime odpo…takze opet bude stejny scenar-ja brecet, on slibovat a klid tak do pondeli…uz fakt nevin

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.17 07:35

@Anneli tvohle neplati…deti nemam kam udat abych sla s nim a kdyz je nahodou nemame doma tak tak jit nechce a nepotrebuje jen abyvh nesla taky…reseni pomoci myvh konicku nema smyslo, pac do 22 pryc nebudu a on by sel klido potom…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.17 07:55
@jdukolem píše:
nůž na krk a nekompromisně - jdi se léčit - s alkoholikem se nevyjednává :nevim:

Tohle se sice zdá jako řešení, ale zcela bez účinku. Pokud je alkoholik, musí od něj odejít za každou cenu a ne ho k něčemu přemlouvat nebo nutit. Vlastní zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
35438
31.3.17 08:17

Objednej ho do protialkoholní poradny, hned a dotáhni ho tam třeba násilím. Vypadá to, že je závislák, sám se z toho nevyhrabe. Držím palce, aby se ti podařilo mu pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
31.3.17 08:36

Rady ze „by jste to utli“ jsou úsměvné. Asi jako by vám chtěl chlap utnout dortiky. Nejste si vzajemne rodiči ci písničky.
Alkoholik si to musí umět přiznat s chtit s tim sám něco udělat, vyhledat odbornou pomoc. Pokud ne, není to dlouhodobě k žití s bude se to jen zhoršovat. Takze buď se domluvit na trvalém řešení problémů, nebo odejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
31.3.17 08:49
Podívej se, ten problém trvá dlouho, opakuje se, takže jednání v rukavičkách není už na místě. Chápu když si zajde jednou za čas chlap na pivo, ale aby mi tam lezl denně a upřednostňoval hospodu na úkor rodiny, to bych rozhodně netolerovala. Takže tady nejde o ultimátum ale zdravý rozum a hlavně i o důvěru, kterou samozřejmě zakladatelky chlap x krát zklamal. A to bez pardonu, pro život opravdu není… To je jako s gamblerem či feťákem, proste,,vyber si rodina, vztah děti, nebo drogy a forbesy,,. U těchto lidí nic jiného nežli nůž na krk nepomáhá… Bohužel to je realita.
@gabki píše:
@Malina7 ultimátum? a kam jako pujde holka? třeba se nemůže odstěhovat…ani ho nemůže vystěhovat…V takovém případě by se stéjně vídavali, a měli v domácnosti větší dusno. Pomůže jedině jeho pevná vůle stím seknout, nebo její definitivní ignorae, což si nedovedu představit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
31.3.17 09:05

Démon alkohol. Dobrý sluha ale zlý pán.. Já to tak měla se svým ex, stupňovalo se to a došlo to až tak daleko, že z práce chodil domů třeba po dvou dnech jen se vyspat a pak jsem ho zase dva dny neviděla. Vypnul mobil a nazdar. S odstupem času mi pak přiznal že doma problém nebyl ale že se cítil dobře mezi chlapama a že mu ani nepřišlo že by nám nějak ubližoval. Uvědomil si to až když jsem se o něj přestala zajímat a našla jsem si kamaráda kterej mi dal všechno to hezký co on nedokázal. Nevím, kdybych byla na Vašem místě tak bych si s ním promluvila a hledala v čem je problém, pokud by to nepomohlo tak bych asi nečekala na zázrak, sbalila se a šla :? Ono žít s ochlastou fakt není příjemný, z Vás udělá ve finále tu největší stíhačku a bude mít důvod chodit do hospody. Všechno se pak bude snažit hodit na Vás, že to kvůli tomu že ho nenecháte „dýchat“ tam chodí. Pořád bude hledat důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí