Stále chodí do hospody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
31.3.17 11:49

Denně, to bych taky zuřila. Co se domluvit na 2 dnech a zbytek bude doma? Na to neslyší? Můj chodí 2-3× týdně taky, jsem na to zvyklá. Pokecá, odpočine po celodenní dřině, dá si dvě piva a jde domů. Žádný opíjení ani zanedbávání rodiny. Jde večer za náma a až jdu děti uložit, teprve jde.
Maká v práci, rekonstruujeme barák a do toho má dílnu, zaslouží si to. Doma by stejně usnul na gauči a já večer zase svůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.3.17 11:53

Vy všichni píšete, že je alkoholik, ale podle mě spíš utíká tam, kde je mu líp. Ne za alkoholem, ale za chlapama. Pokecat. Z domu, kde mu není dobře.
Nesoudím zakladatelku a nezastávám se chlapa. Jen si myslím, že nevyhledává alkohol. Jak z toho ven, nevím, neznám je blíž. A ani pak bych asi neporadila. Jen se na to snažím dívat z více úhlů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
31.3.17 12:02

Azakladatelko- s tím úklidem měl pravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
31.3.17 12:09
@Svistice píše:
I kdyby měla, tak ho to omlouvá nekontrolovaně pít? Mojí mámě táta taky vyčítal, když zmínila jeho pití, že ona je zase tlustá…
Když se mu nebude líbit předložená pravda, tak prostě bude hledat důvod, i sebemenší a sebeabsurdnější, proč si to pití omluvit. Ale snad uznáš, že i kdyby byl doma bordel, tak řešením není utéct do hospody a skárovat se.

Přesně tak, měla jsem to samý. Prostě si hledá jen výmluvy a omluvy proč chlastá, neumí přiznat že má problém. Prošla jsem si úplně přesně tím samým co taky paní popisuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
31.3.17 12:38

Chtělo by to, aby si uvědomil, že by mohl tebe i rodinu ztratit. Ale jak toho docílit? Jedna možnost je mu to říct, další třeba se začít hezky oblíkat a malovat a občas někam jít (ať si pod tím domyslí cokoliv), nebo třeba odjet na dýl s dětma k babičce (v dobrém, aby si užil soukromí; nebo naopak, aby si nebyl vámi jistý), nebo se prostě zařídit bez něj (např. najít si na večery hlídání). Určitě vymyslíš něco dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.3.17 15:22
@Svistice píše:
@Aries6 Ty jsi asi nikdy s alkoholikem nežila, viď? Pokud chodí pravidelně s hladinkou nebo to z něj vyloženě táhne, tak opravdu nechodí jen na společenský pokec a ty dvě deci nejsou jen takové příjemné zpestření…
Nehledě ty kecy okolo, když se to s ním zakladatelka snažila řešit.

Tak to jsem tady nikde nečetla, nebo přehlídla. Jestli chodí na 2 nebo na 5 denně. Ale jak jsem psala, denně je to rozhodně špatně. Ať je nebo není alkoholik.
A ano, nežila jsem s alkoholikem a snad ani nebudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.3.17 15:27

@Svistice Prolítla jsem to a našla příspěvek, že přišel 3× po sobě opilý. Tak to pak problém je. Nečetla jsem vše, reagovala jsem jen na první stranu.
Já se na to jen chtěla podívat jinak. Protože podle některých měřítek tady by byla celá naše vesnice plná alkoholiků. Chodí 2-3× týdně běžně. Ale fakt na 2 pivka a doma normálně fungují a starají se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
31.3.17 16:54

Zanesla bych mu tam večeři ať mu chlapi závidí jakou má doma hodnou a starostlivou ženu třeba se zastydí a napraví se… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.17 17:33

Holky myslim ze z domu neutika…kdyz zrovna nema pijavou tak je doma opravdu klid a pohoda, cgapu ze chodi z prace utahany, nic po nem nechci, kazdy vecer ho ceka tepla vecere, proste klid a pohoda…jenze pak se udela venku teplo a on proste musi…nejednou se stalo ze prijel z nekolikadenni sluzebky, ja na nej cekala do noci a pak si vsimnu auta pred domem a milostpan ani nerekl ze prijel a sel rovnou do hospody…jako ja opravdu nechci zakazovat, kdyby sel jednou dvakrat tydne na dve tri piva nereknu ani popel, ale tento tyden tam byl opravdu od pondeli kazdy den…a to nemluvim o tom ze napise prijdu v xyhodin a proste to nedodrzi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.17 17:37
@elvia2 no
@elvia2 píše:
Azakladatelko- s tím úklidem měl pravdu?

Jako zadny drama, provozni binec s 2malyna deckama…hracky, nadobi na sporaku, nevyzehlene pradlo…vzdycky si najde duvod…

• Citovat
  • Upravit
15659
8.4.17 16:18

@Kacenka.2803 tak tady je to jednoznačné: prchala bych, co by mi nohy stačily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
8.4.17 16:32

@Kacenka.2803 jeho miluješ. Sebe evidentně vůbec, protože on se nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
8.4.17 16:37

@Kacenka.2803 8o 8o 8o jo, třeba ještě hůř, že jo.
Hlavně si s ním to dítě nepořizuj.
Stejně… co dělá, že Tě tak přitahuje? Vydělává padesát tisíc měsíčně? Doma všechno zvládne a nemusíš na nic sáhnout? Je vynikající v posteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
8.4.17 16:38
@Kacenka.2803 píše:
@Jaji77: myslíš že nezmění? Ani třeba když by časem bylo mimčo?
Jako myslím že by ho mimčo nakoplo k tomu že je otec má nějákou zodpovědnost a začal by se chovat jinak?

Ne nezmění se. Naopak to bude ještě horší.
Hlavně si s ním nedělej dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.17 16:38
@Kacenka.2803 píše:
@Jaji77:
to by mi srdce asi puklo na milion částic…
Nechci od něj odejít i když jsem o tom párkrát přemýšlela, strašně ho miluju jen bych potřebovala radu po který by se mu už konečně rosvítilo a pochopil oč mi jde…
Nechci bejt nějáká semetrika abych ho nikam nepouštěla ale trápim se…

jediný co můžeš - říct mu co s tebou jeho alkoholismus dělá a bud to změní nebo jdeš a fakt jít… to, že tě zatím nemlátí neznamená, že se to nestane - jistotu u někoho kdo se neumí ovládat prostě nemáš…
uvědom si, že na někom, kdo tě nerespektuje a je mu přednější alkohol a víkendové třískání řvaní, není nic k pomilování a to, co z čeho by ti puklo srdce není láska, ale tvá závislost na něm…
hlavně s ním neměj děti - jak by k tomu přišly, že se narodily slabé matce a hulvátovi… ty si s ním žij, ale dětem to probůh nedělej… co by měly za život :nevim:

Příspěvek upraven 08.04.17 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria