Problém se sexem i ve vztahu..

35857
30.3.17 16:31

A co kdyby on zacal brat ohled na to, ze jsi ty tehotna? 8o Ty to jeste beres jako svoji vinu, ze on si pise s jinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.3.17 16:33

Takže házíš vinu na sebe, protože to nejde a protože si tím pádem našel přítel jinou s kterou si píše? 8o :zed:
A co ruční pohon? Nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 16:36
@NikolHonzik píše:
@pikola to už jsem mu taky říkala že by si mohl uvědomit že jsem těhotná ale nějak to asi nepobral. :nevim:

Bere ohledy jen na sebe, není uspokojený, tak hledá uspokojení u jiné. Typické myšlení jednoduchých mužů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35857
30.3.17 16:39
@NikolHonzik píše:
@hudečice ruční pohon si prý může dělat sám ale to ho už nebaví. Prý to není ono.

Tak mu rekni, ze byt tehotna asi taky neni zrovna ono. Ze z toho mas taky celkem kulovy plus neprijemny sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 16:44
@pikola píše:
Tak mu rekni, ze byt tehotna asi taky neni zrovna ono. Ze z toho mas taky celkem kulovy plus neprijemny sex.

A tím pádem si ještě více může psát s jinou slečnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.3.17 16:48

@NikolHonzik by mě zajímalo, co by ten tvůj dělal, kdyby jsi měla pohlavní styk naprosto zakázaný? Já měla. Naštěstí jsem si k tomu těhotenství našla i dostatečně zodpovědného a chápající partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35857
30.3.17 16:49
@hudečice píše:
A tím pádem si ještě více může psát s jinou slečnou.

To bych mu pak nacpala medicimbal do zadku :mrgreen: at si zkusi jak je tehotenstvi super. Tohle pro me fakt neni omluva. To je proste sobeckost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
30.3.17 16:53

A co si s ni jako pise? to je hovado 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 16:53
@pikola píše:
To bych mu pak nacpala medicimbal do zadku :mrgreen: at si zkusi jak je tehotenstvi super. Tohle pro me fakt neni omluva. To je proste sobeckost.

Ano je. Ale když chlap chce, tak hledá jinde. I přesto, že je přítelkyně těhotná.
@NikolHonzik tvůj přítel je jednoduchý, nedívá se kolem sebe, na ostatní, on chce souložit - ty nedáš, dá jiná. Rovnice o dvou známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 17:00

8o 8o 8o já se občas na těch diskusích nestačím divit. Kde některé ženské berou ta nezodpovědná, sobecká, blbá hovada co si říkají chlapi? 8o 8o :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35857
30.3.17 17:01

@anonymka3156 A hlavne si s nima udelaji i druhe dite :mrgreen: a svatba nikde. Jsem asi staromodni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 17:07

@pikola při nejlepším ještě dítě pojmenují příjmením po otci, aby byl ´chlap´ spokojený a sama matka je jako vyvrhel- jiné jméno než děti a otec dětí. Hlavně, že je ´chlap´ spokojený. Potom si stěžují, že si je ´chlap´ nechce vzít a dítě se jmenuje jinak než ony (to už tu taky bylo). Ještě aby měl doma full servis a hlavně nezapomenout roztáhnout nohy kdykoliv se to ´chlapovi´ líbí a držet hubu 8o 8o Případné problémy jsou samozřejmě vina ženské, která za vše špatné může. 8o :roll: Kde se tenhle materiál bere? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
30.3.17 17:09
@NikolHonzik píše:
@pikola to už jsem mu taky říkala že by si mohl uvědomit že jsem těhotná ale nějak to asi nepobral. :nevim:

Je to sobec :poblion: Promiň, ale takhle láska nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.3.17 17:09
@pikola píše:
@anonymka3156 A hlavne si s nima udelaji i druhe dite :mrgreen: a svatba nikde. Jsem asi staromodni..

Protože ono hupnout na to a splácnout dítě, umí s prominutím každý d.ebil s holou zadelí.
Ale dojednat svatbu a vše okolo, to už chce trochu inteligence, diplomacie, kompromisů a financí - některým to otevře oči, že ten/ta dotyčná asi nebude správná volba pro život. Ono to kdysy bývalo i v dobrém i zlém, což teď neplatí - při prvním problému se balí kufry nebo se na sociálních sítích hledá náhrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
30.3.17 17:22
@NikolHonzik píše:
Zdravím všechny maminky i nemaminky.Ženský jdu si k vám pro radu. Mám přítele se kterým máme jedno dítě a další na cestě, bohužel poslední dobou se mi nějak nechce s partnerem spát. Bolí mě to a když jdeme na věc já z toho nic nemám jen bolesti a trápení že partner je naštvaný že mě nedokáže uspokojit.
Na to konto jsem zjistila že si píše s jinou slečnou. O partnera nechci přijít za žádnou cenu ale pokud bude v tomto pokračovat dál nevidím jiné východisko než se rozejít. Vím že to je mojí vinou..
Nějaké osvědčené metody aby mě to nebolelo? Lubrikant jsme zkoušeli, nepomohlo.
Děkuji :(

Zakladatelko a řekla si mu, jak se cítíš v tom těhotenství a že tě ten sex bolí? Co na to řekl on? Možná je čas si přestat hrát na hrdinku a prostě doma tak trochu odpadnout. Ono to těhotenství není žádná sranda i tak. CO kdyby se přítel na chvíli o vše postaral a ty sis odpočinula. Že by navařil uklidil, postaral se o starší dítko a ty sis šla sednout třeba jen do parku na lavičku, má být hezké počasí. Mám pocit, že některé ženy si hrají na supermanky a chlapi mají potom pocit, že snesou všechno včetně nevěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí