Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co kdyby on zacal brat ohled na to, ze jsi ty tehotna?
Ty to jeste beres jako svoji vinu, ze on si pise s jinou?
Takže házíš vinu na sebe, protože to nejde a protože si tím pádem našel přítel jinou s kterou si píše?
![]()
A co ruční pohon? Nic?
@NikolHonzik píše:
@pikola to už jsem mu taky říkala že by si mohl uvědomit že jsem těhotná ale nějak to asi nepobral.
Bere ohledy jen na sebe, není uspokojený, tak hledá uspokojení u jiné. Typické myšlení jednoduchých mužů.
@NikolHonzik píše:
@hudečice ruční pohon si prý může dělat sám ale to ho už nebaví. Prý to není ono.
Tak mu rekni, ze byt tehotna asi taky neni zrovna ono. Ze z toho mas taky celkem kulovy plus neprijemny sex.
@pikola píše:
Tak mu rekni, ze byt tehotna asi taky neni zrovna ono. Ze z toho mas taky celkem kulovy plus neprijemny sex.
A tím pádem si ještě více může psát s jinou slečnou.
@NikolHonzik by mě zajímalo, co by ten tvůj dělal, kdyby jsi měla pohlavní styk naprosto zakázaný? Já měla. Naštěstí jsem si k tomu těhotenství našla i dostatečně zodpovědného a chápající partnera
@hudečice píše:
A tím pádem si ještě více může psát s jinou slečnou.
To bych mu pak nacpala medicimbal do zadku
at si zkusi jak je tehotenstvi super. Tohle pro me fakt neni omluva. To je proste sobeckost.
@pikola píše:
To bych mu pak nacpala medicimbal do zadkuat si zkusi jak je tehotenstvi super. Tohle pro me fakt neni omluva. To je proste sobeckost.
Ano je. Ale když chlap chce, tak hledá jinde. I přesto, že je přítelkyně těhotná.
@NikolHonzik tvůj přítel je jednoduchý, nedívá se kolem sebe, na ostatní, on chce souložit - ty nedáš, dá jiná. Rovnice o dvou známých.
já se občas na těch diskusích nestačím divit. Kde některé ženské berou ta nezodpovědná, sobecká, blbá hovada co si říkají chlapi?
![]()
@anonymka3156 A hlavne si s nima udelaji i druhe dite
a svatba nikde. Jsem asi staromodni..
@pikola při nejlepším ještě dítě pojmenují příjmením po otci, aby byl ´chlap´ spokojený a sama matka je jako vyvrhel- jiné jméno než děti a otec dětí. Hlavně, že je ´chlap´ spokojený. Potom si stěžují, že si je ´chlap´ nechce vzít a dítě se jmenuje jinak než ony (to už tu taky bylo). Ještě aby měl doma full servis a hlavně nezapomenout roztáhnout nohy kdykoliv se to ´chlapovi´ líbí a držet hubu
Případné problémy jsou samozřejmě vina ženské, která za vše špatné může.
Kde se tenhle materiál bere?
![]()
@NikolHonzik píše:
@pikola to už jsem mu taky říkala že by si mohl uvědomit že jsem těhotná ale nějak to asi nepobral.
Je to sobec
Promiň, ale takhle láska nevypadá.
@pikola píše:
@anonymka3156 A hlavne si s nima udelaji i druhe ditea svatba nikde. Jsem asi staromodni..
Protože ono hupnout na to a splácnout dítě, umí s prominutím každý d.ebil s holou zadelí.
Ale dojednat svatbu a vše okolo, to už chce trochu inteligence, diplomacie, kompromisů a financí - některým to otevře oči, že ten/ta dotyčná asi nebude správná volba pro život. Ono to kdysy bývalo i v dobrém i zlém, což teď neplatí - při prvním problému se balí kufry nebo se na sociálních sítích hledá náhrada.
@NikolHonzik píše:
Zdravím všechny maminky i nemaminky.Ženský jdu si k vám pro radu. Mám přítele se kterým máme jedno dítě a další na cestě, bohužel poslední dobou se mi nějak nechce s partnerem spát. Bolí mě to a když jdeme na věc já z toho nic nemám jen bolesti a trápení že partner je naštvaný že mě nedokáže uspokojit.
Na to konto jsem zjistila že si píše s jinou slečnou. O partnera nechci přijít za žádnou cenu ale pokud bude v tomto pokračovat dál nevidím jiné východisko než se rozejít. Vím že to je mojí vinou..
Nějaké osvědčené metody aby mě to nebolelo? Lubrikant jsme zkoušeli, nepomohlo.
Děkuji
Zakladatelko a řekla si mu, jak se cítíš v tom těhotenství a že tě ten sex bolí? Co na to řekl on? Možná je čas si přestat hrát na hrdinku a prostě doma tak trochu odpadnout. Ono to těhotenství není žádná sranda i tak. CO kdyby se přítel na chvíli o vše postaral a ty sis odpočinula. Že by navařil uklidil, postaral se o starší dítko a ty sis šla sednout třeba jen do parku na lavičku, má být hezké počasí. Mám pocit, že některé ženy si hrají na supermanky a chlapi mají potom pocit, že snesou všechno včetně nevěry.