Stále chodí do hospody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
8.4.17 16:40
@Kacenka.2803 píše:
@Jaji77: myslíš že nezmění? Ani třeba když by časem bylo mimčo?
Jako myslím že by ho mimčo nakoplo k tomu že je otec má nějákou zodpovědnost a začal by se chovat jinak?

ne naopak mimčo je zátěž i pro vztah bez problémů… toto by se ještě zhoršilo - copak tvého otce to nakoplo? aby nechlastal? to že tě měl?

Příspěvek upraven 08.04.17 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
8.4.17 16:44

@Kacenka.2803 já být Tebou začnu spíš než dítě řešit, na koho je psaný byt, jestli máš nějaké úspory a zvládneš si platit bydlení sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.17 16:47
@Kacenka.2803 píše:
Holky vy mi dáváte ale asi máte pravdu…
Musím to něják vyřešit takhle se fakt žít nedá…
Děkuji za podporu a sílu jste supr

máš jedinou možnost - nůž na krk - jemu a jestli nepřestane tak najít vlastní sebevědomí a hlavně sebelásku - to fakt nemáš zapotřebí takhle žít - nebo máš?
hele seš mladá, děti nemáš - nic tě nedrží.. bud se změní a nebo jdi - nic ti nebrání začít kdekoliv znovu líp a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.17 16:50
@Kacenka.2803 píše:
@jdukolem spolu byli 20 let ale posledních 1-2 roky mámu ani nezdravil když přišel třeba z práce, narozeniny jo kupoval věci ale pro malý děti a né pro holku který bylo 14 a Vánoce?? :D Máme koupil blikající stojánek na mobil a sobě koupil výbavu na ryby za 50 tisíc…
Mamka chtěla další dítě a táta nechtěl.
Tak se máma nák jednou naštvala a podala žádost o rozvod, táta si našel ženskou mladou je s ní ženatej a maj spolu 7 letou dceeru. dnes jsou naši rozvedení už 10 let a já za těch 10 let viděla tátu tak 5-6 krát, přitom když byli ještě s mamkou spolu já byla tátova holčička, naučil mě rybařit, pak hasičský kroužek a od rozvozu konec. Ze začátku mi to bylo líto ale ted jsem na jednu stranu ráda že se s ním nevídám

a jaký to bylo pro tebe když tebe a mámu mlátil a ožralej dělal scény? nebylo by lepší kdyby šla máma dřív? není jí bez něho lépe? jak to vidí ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.17 16:55
@Kacenka.2803 píše:
@jdukolem: Něco hroznýho že chlap je tak obohej že mlátí ženskou i mě!!
Určitě bych se zbalila také dřív a odešla nikam daleko a začla znovu ale asi nechtěla rozbýt rodinu i když jí rozbil spíš otec…
A mamka dnes? Nejvíc spokojená

nelituje že nešla dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.17 16:58
@Kacenka.2803 píše:
@jdukolem : myslím si že určitě lituje

proč chceš opakovat její život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
8.4.17 17:01
@jdukolem píše:
proč chceš opakovat její život?

Souhlasím. :palec: není lepší si z tohoto vzít ponaučení a vyvarovat se stejných chyb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
8.4.17 17:01

@Kacenka.2803 tvuj otec byl alkoholik, ktery mlatil tvou matku a ona chtela s nim mit dalsi dite?
Ty sis nasla taky alkace, ktery se chova jak dobytek a myslis, ze kdyz si poridis s nim dite, tak to bude lepsi?? :roll:
Nevim, na to asi nejde nic rict, jen ze by sis to mela dat nejak v hlave doporadku, mysleno v dobrem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
8.4.17 17:06

@Kacenka.2803 neodpověděla jsi mi, čím je tak úžasný, že s ním jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.17 17:06
@Kacenka.2803 píše:
@jdukolem: Ted jsi mě dostala až k slzám.. A to nevím asi ze strachu že bych jinak byla sama :( tak žiju takhle s chlapem kterýho miluju a který mi ubližuje ale neuvědomuje si toho :(

ale uvědomuje - ale je mu to fuk.. chápeš?
a strach neměj - lepší sama se sebou a klidu než toto.. co je na něm tak úžasného? že to vyváží ty děsivý víkendy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
8.4.17 17:10
@Kacenka.2803 píše:
@jdukolem: Ted jsi mě dostala až k slzám.. A to nevím asi ze strachu že bych jinak byla sama :( tak žiju takhle s chlapem kterýho miluju a který mi ubližuje ale neuvědomuje si toho :(

Urcite je lepsi byt sam nejakou dobu stastny a spokojeny, nez „ve vztahu“ se trapit a byt nestastny. A neboj casem najdes nekoho normalniho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.17 17:11
@Kacenka.2803 píše:
Mám ted v hlavě opravdu strašnej guláš.
Každopádně jsem ráda za Vaše názory, určitě s tim něco musím udělat takhle se opravdu asi žít nedá.
Nejhorší je fakt už asi ani nevím co vlastně CHCI JÁ?
Jsem opravdy psychycky už na dně a jsem ráda že se můžu aspon tady svěřit a vyslechnout si rady a názory Vás všech.
Moc díky

ted je v hospodě? nebo půjde? včera byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
8.4.17 17:16
@Kacenka.2803 píše:
@Jaji77: myslíš že nezmění? Ani třeba když by časem bylo mimčo?
Jako myslím že by ho mimčo nakoplo k tomu že je otec má nějákou zodpovědnost a začal by se chovat jinak?

Vždyť přece víš, jak se choval tvůj otec, už jsi byla narozená, když tě a matku mlátil. K ničemu si ho nenakopla. Sama to píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.17 09:08

Zakladatelka- holky hlasim u nas zatum klid… :)

• Citovat
  • Upravit
442
29.4.17 23:14
@Anneli píše:
Nejvíce je mi blízký asi tento názor. Radikální zákaz hospody podle mě nic moc neřeší (řešil by snad, pokud by se partner vracel zlitý pod obraz a ubližoval Tobě nebo dětem, dělal kravál, ničil vybavení apod).

My to máme „o sezóně“ tak, že s manželem chodíváme spolu. Jasně, nechodíme denně a nikdy nevypijeme pět piv :)… Bydlíme na okraji většího města, máme tady naši rodinnou hospůdku kde se schází i známí a sousedi, děcka si lítají na letní zahradě s dětským hřiště, my vykládáme, občas to bereme i větší procházkou se psem. Manžel je spokojený (po práci má na pivo taky chuť), já mám pivo taky ráda, za dvě hoďky jsme doma a pohoda.

Je fakt, že můj chlap není hospodský typ, co by si třeba zašel sám nebo 5× týdně s kamarády.

Promluv si s ním, hlavně neřvat a pokusit se najít kompromis.

Držím palce. :kytka:

Diky :-) To je taky dobre reseni, vzit to jako prochazku, leto se pomalu blizi, tak proc nespojit prochazku s detma i s posezenim na zahradkach na pivku, deti se vyblbnou a bude fajn. Kazdy clovek obcas potrebuje chvili vypnout a pobavit se s kamarady :-) Uz se tesim na leto :-) Nechodime denne, ale nekdy zajdem v parte i s detma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí