Stále nemocné dítě :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2653
16.10.21 18:32

@JanaDaR tomuto se mi nechce radeji ani verit… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
16.10.21 18:33

Já si vždycky myslela, jak mám odolné a otužilé děti. Starší loni nastoupil do lesní školky a měl snad jen třikrát za celý rok rýmu. Letos v klasické státní školce jedeme týden školka a 1-2 doma. Teď od čtvrtka doma s kašlem a horečkama. Nevím co s tím :nevim:. Podle mě za to můžou respirátory a lockdowny, naše imunita ztratila krok s virózami a budeme se muset promořit. Trochu se bojím pravých chřipek, už dlouho hlásí, že letos to bude mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
16.10.21 18:35

@kalie já celkem věřím, už před necelým měsícem sehnal nejstarší syn pro malého bratra Pamycon až v páté lékárně. :D

• Citovat
  • Upravit
3459
16.10.21 18:36
@kalie píše:
@roba18 do sazny nalonena se mi nikdy neodvedcilo, jsem saunar, ale kdykoliv jsem tam sla s nejakym diskomfortem, tak se mi to dost rozjelo. Takze tohle ja bych nedoporucila.

Takže jedině 100% zdravý člověk, aby šel do sauny? A asi nejlépe začínat v létě, viď? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
16.10.21 18:38

U nás to samé, je to prý kvůli covidu. Co pomáhá je být každý den venku, i v dešti. Saunování a colostrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
16.10.21 18:39

Syn chodí do školky od ledna a chodil snad kromě 3 týdnů nejtěžšího lockdownu pořád, celou dobu nic a od srpna se střídají období 14 dnů klid ( v lepším případě) a 14 dnů chrchlani. ATB měl zatím jednou… Je to vopruz, ale co slycham z okolí, tak zdaleka nejsme jediní. Starší dcera je na tom o něco líp, ta už je asi promorenejsi :lol: Jinak dávám vigantol, colostrum a od doktorky jsme dostali Bronchovaxom. Asi to trochu pomaha, teď už sice zase chrchla, ale je to bez teplot :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
16.10.21 18:41
@JanaDaR píše:
A k tématu: https://www.vitalia.cz/…ka-pro-deti/
Nakolik je to fakt, netuším, ale s ohledem na situaci super. :D

Ty mi teda dáváš :cert:. Já už se od rána stresuju, že budeme muset v pondělí k doktorce a malej dostane poprvé v životě antibiotika a teď abych se bála dvojnásob, abychom vůbec nějaký sehnali :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
16.10.21 18:44

Dcera skoro 4 je uz 4ty tyden doma co zacala chodit do skolky. A kasel ma porad :nevim: takze v pondeli urco nepujde. Nastesti si mohu dovolit zustat doma. Ale chodit do pracr nevim co bych delala. Predtim byla max dakrat a ted toto :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.10.21 18:52

@Ou máme jít na imunologii tento tyden v pátek, ale jak to tak vidím, tak jelikož dnes začali horečky a rýma tak nás nevezme.
A co je to prosím ta lyzatova kůra? To slyším poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.10.21 18:54

Trosku se mi ulevilo, ze to není jen u nás.
Držím palce všem maminkam.
A doufám, ze to brzy přejde 👍 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
16.10.21 18:56

@roba18 jako muzete zkusit ji i ted, ale pokud ma dite sopel treba, tak byvh pocitala i s variantou, ze ti treba lehne po saune :nevim:. Treba kamaradka mi rikala, ze jde i s rymou a citi se naopak lepsi, takze to nejspis na kazdeho muze pusobit trochu jinak. Rozvaz si to, ja osobne bych s rymou nesla, protoze bych to u sebe pak videla na teploty a zanet dutin…ale muzes pro svuj pocit zkusit, treba jen jeden nebo dva cykly a uvidis…kazdopadne nejlepsi je podle me fakt zacit v lete, mezitim zjistis, jak to na tebe (dite ) pusobi, co lze a co uz ne a pak muzes plynule pokracovat na podzim.
Ma osobni zkusenost s detmi he teda navic ta, te v zom vedru proste nevydrzi, ani dcera 10 let tam tech kyzenych 15 minut nevydrzi…deti jsou obvykle hodne jangove a pocit vedra nezvladaji, takze podle me je i otazka, jak velky vyznam to pro deti vubec ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
16.10.21 19:06
@Dobrej_tym píše:
U nás to samé, je to prý kvůli covidu. Co pomáhá je být každý den venku, i v dešti. Saunování a colostrum.

Být venku pořád také není vsespasne. S dítětem jsme venku od narození každý den aspoň 2 hodiny. A stejně, nástup do školky a jedeme režim týden školka dva týdny doma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.10.21 19:09
@roba18 píše:
Být venku pořád také není vsespasne. S dítětem jsme venku od narození každý den aspoň 2 hodiny. A stejně, nástup do školky a jedeme režim týden školka dva týdny doma. :nevim:

To samé malá otužilá doma máme dle standartu chladněji hodně větráme… Doteď vše fungovalo.. no smíšená třída ve školce ji sejmula. A ten kašel co má to bude na dlouho. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3459
16.10.21 19:13
@ludmilaadamkova píše:
To samé malá otužilá doma máme dle standartu chladněji hodně větráme… Doteď vše fungovalo.. no smíšená třída ve školce ji sejmula. A ten kašel co má to bude na dlouho. :pocitac:

Taky tak. Jen školku máme podle věku a stejně.
Spíš mi drásá nervy, jak mi říkala pediatra, že lidé dávají nedoléčene děti, které by ještě měly být na ATB do kolektivů. To se pak můžu otuzovat jak chci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.10.21 19:14

Mam dceru v první třídě, celkem odchodila 6 dnů,.Teď mela zanet dutin i průdušek. Po trech týdnech by mela jit konečně do školy, uplne zdravá není. Taky si uz nevím rady. Zkusily jsme uz vše, nic nepomáhá. Teď teda zkusim kozí kolostrum, to už je tak to poslední. Jsem už úplně zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí