Dítě se škrábe při vztekání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
331
26.9.08 10:21

stále se škrábe

potrebuju poradit jak zabranit tomu aby se malej skrabal po tvarich. kdyz se vzteka tak se zacne skrabat az do krve a pak ma cele tvare odrene. uz nevim jak tomu zabranit. dela to uz od malicka i kdyz mu ostriham nehtiky tak se stejne dokaze poskrabat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
363
26.9.08 10:41

jedině udělat ten pevný závin podle karpa;o))..radili to už v porodnicích, protože to mají mimča rádi, cití se jak v děloze, a nemůžou máchat ručičkama,což je budí..a můžou se i poškrábat…pevně ho zaviň do pleny, pak ještě do zavinovačky, s rukama podél těla…

i když už je dost velký,nevím jestli to půjde, ale určitě to zkus;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.9.08 10:55

Ahoj, já si myslím, že s tím asi nic moc nenaděláš. Stříhej mu nehty a při akci mu zkus pochytat ruce. :wink:

My musíme stříhat nehty každé 3 dny, protože naše slečna si zase ráda šudlá ouška a jinak by je měla dorvaný jak samice. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.9.08 16:44

Přesně tak, tohle mimčo neodnaučíš, jedině schovávat ručičky do zaviny nebo rukavičky, přápadně zašít rukávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
28.9.08 06:53

dekuju za rady ale myslimze na zavinovani uz je moc velkej a hlavne je strasne aktivni kdyz je vzhuru nevydrzi ani chvilku v klidu. porad se nekam plazi a hlavne musi vsechno brat tak myslim ze ani rukavice nebude to pravy. nechci mu branit v tom co chce delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunicko.lenulinka
26.8.10 19:35

Ahoj, my máme podobný problém.Ovšem našeho bobánka trápí ekzém a ani kapky na svědění mu nepomáhají..Takže máme neustále všechno od krve.Na noc dávám rukavice a přes den ho prostě hlídám, aby se nedrbal..Ale je to o nervy.. :-(

• Citovat
  • Upravit
3730
1.4.11 21:51
brre píše:
potrebuju poradit jak zabranit tomu aby se malej skrabal po tvarich. kdyz se vzteka tak se zacne skrabat az do krve a pak ma cele tvare odrene. uz nevim jak tomu zabranit. dela to uz od malicka i kdyz mu ostriham nehtiky tak se stejne dokaze poskrabat. :(

Naš malej škrabe do krve hlavně mě.Má docela ostrý nehty i po ostríhani,podadte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.11.11 22:53

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak mám řešit škrábání své 10 měsíční dcery. Když se vzteká, tak škrábe sama sebe a i když je v klidu, tak škrábe všechny kolem. Obličej mám poškrábaný jako bych měla doma vzteklou kočku. Vůbec nevím, jak to mám řešit. Poradí mi prosím někdo?
Děkuji L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
12.7.18 09:11

@bielapani škoda, že nikdo neodpověděl..mám podobný problém s dcerou,ale jsou jí 4roky. Také když se vteká, škrábe se po obličeji a skáče u tuho, dupe.. už jsem z ní na nervy :cert:
plánuji se asi nechat s ní v záři poslat k psychologovi, nepříjde mi to normální. Je vzteklá jak pes. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85240
12.7.18 09:51

@lucynka25 a to dela odjakziva nebo az ted? Moje 3,5 si jednu dobu trhala vzteky vlasy :zed: asi tak mesic dva, ale preslo ji to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
12.7.18 21:36

@blumen no tak rok to uz asi bude :roll: je to skoro na dennim pořádku.
Asi se půjdu poradit s psychologem :nevim: ona je dost sva,tvrdohlava,vetsinou s ni.nic moc nehne..ale ve skolce se chova báječně,s babickama..dela to jen me,manzelovi.Treba chci aby si po sobe uklidila,rekne ne,tak se s ni chvili dohaduji,treba zkusim,ze ji nepustim dnes pohadku,kdyz to neudela a je ohen na stese,zacne skakat a skrabat se..proste kdyz ji neco zákazu,nebo nechci udelat po jejim.Ja neustoupim, ale nejde u ni rict jdi do pokoje a premyslej nad sebou.Proste nejde a jen rve a rve,skrabe se,prosi,pak skrabe i me.
Posledni dva roky ma tvrdsi výchovu,donluvy vetsinou nepomahaji,pokud je spousty casu,zkousim to a trva i hodinu.nez se uklidni,kdyz se to rozjede do uplnych.Nechce poslouchat,nekdy je úžasná,ale jsou dny,kdy uz nevim co s ni :roll:
Dětská dr.říká,ze jsou i horší..sestřička říkala,že jestli chci,ze me pošlou někam,chci to zkusit.O tom skrabani jsem jim jeste nerikala.Vzdycky ji pak mrzi,ze se zase skrabala a ze uz to neudela a oatatnim rika,ze ji poskrabala kocicka :roll:
Jsem z toho uz smutna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.24 23:23

@lucynka25 dobrý den, jak jste dopadla? Máme to se synem dost podobné a zvažujeme návštěvu psychologa, tak mě zajímá, jestli vám nějak pomohl, poradil? Děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
16.11.24 08:42

@Misa272 je to už je pár let zpět, úplně jsem na to zapomněla.
Dceři je dnes 10 let a je úplně fantastická.
Vyrostla z toho. Nikde jsme nebyly.
Tuším, že to úplně vymizelo s posledním rokem ve školce, ještě někdy v 5 letech, ale to bylo jednou za x měsícu, možná i dříve, už nevím..
Držím palce a pevné nervy, přejde to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky