Stanování s mimčem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2566
10.8.11 23:24

Ahoj, taky jsme byli pod stanem s půlročákem- na Šumavě a byla to nejhezčí dovolená jakou jsem kdy zažila.
Měli jsme výhodu v plném kojení, takže příkrmy jsem řešit ještě nemusela, ale s termoskou a rychlovarkou by to nebyl problém.
Spal v korbičce od kočárku a ve fusaku- necestoval, byl od země izolovaný a krásně jsme se do stanu vešli. :lol:
Moje rada- určitě si pro prcka vem kojeneckou vodu!! Né všude je kvalitní pití. A už tu zazněl repelent- díky bohu za něj.
Ať Vám vyjde počasí! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.8.11 07:24

tak my byli letos na tabore… a jeste na tyden pojedem. Sym mel teda uz pres rok, ale zase tim padem bylo nejnarocnejsi, kdyz vsude lezl, jidlo slo v pohode. Kojim, ale uz jen dvakrat denne, jinak dostaval normalne svaciny , snidani i veceri (pecivo s necim). K obedu podle toho co bylo, bud dostal sklinku (tu jsem ohrivala v plechacku na kamnech), nebo ochutnat ode me.

Jinak prakticke poznamky: Urcite bude potreba teplejsi obleceni. Na noc jsme meli zimni fusak a zimni kombinezu. Dobre je mit i cepicku. Ponozek neni nikdy dost. Vemte opalovaci krem, i kdyz tezko rict, jestli bude jeste nejak hezky… ale v prirode je to mnohem rychlejsi, ze se spali. Taky pochopitelne cepici s ksiltem. Syna zrovna moc nezajimaly hracky (ale urcite nejake vem) radsi lozil vsude po louce… Vem si vic obleceni, rychleji se zaspini (zalezi, jak moc se pohybuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
11.8.11 12:52

Lenko, to je kajuta na plachetnici ;o)

Je to prima vec, jsi porad venku a pritom si s sebou vezes bydlik, spi se tam a ve vetsich je i kuchynka. Na spouste mist se daji pronajmout a v CR treba i na Orliku, tam je to moc hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
12.8.11 10:07

jezdime stanovat kazdym rokem a dite melo 6 mes. Zalezi na tom co od toho cekas.
My meli:
nafukovaci matraci, na ni spacak (myslim ze celkem dobry). Deti spaly bez problemu a spokojene.
Varic si bud muzes koupit plynovy (prodava se takovy maly hornbach, baumax), nebo si kup v bazaru plotynky na plynovou bombu. Plynovou bombu koupis na benzince.
My sebou meli jeste varnou konvici, v nekterych kempech je el. v umyvarne. Konvici nenechavej ve stanu, zrezne.
Meli jsme maly i velky stan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
12.8.11 10:08

Jinak stan je stan, deti jsou nadseny, v chatce nebo jinak by si to tak neuzili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
1.5.12 21:39

holky, my mame jet na konci cervna na prodlouzenej vikend, bud pod stan nebo do chatky. Malymu budou 4 mesice. Tak jsem chtela poprosit o rady, co s sebou ;) uz pomalu chystam seznam, aby se nahodou na neco nezapomnelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.5.12 21:44

Tak hlavně plenky a oblečení :mrgreen: Na spaní bych vzala fusak, nějakou deku na ležení v trávě a hotové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
1.5.12 21:45
@Angua píše:
Tak hlavně plenky a oblečení :mrgreen: Na spaní bych vzala fusak, nějakou deku na ležení v trávě a hotové :lol:

:D tak nejak bych to taky nejradsi videla, ale realita bude, ze cely auta zaskladam zbytecnostma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.5.12 21:49

Nesmíš se nechat strhnout :mrgreen: Ještě mě napadlo lehátko - když bude ráno mokrá tráva - ale to poslouží stejně i autosedačka. Pokud by se ti příčilo dávat mimčo do trávy, viděla jsem v kempu na vodě i lidi s cestovní postýlkou - měli to jako ohrádku.

Ale takové mimino nic nepotřebuje, zvlášť jestli kojíš :lol: Horší se starším, to přibudou hračky, knížky, nočník, jídlo, pití… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
1.5.12 23:11

Přesně, oblečení, plenky a potřeby na kojení (měla jsem kloboučky) byly nejdůležitější. A šátek ;) Nezapomeň na dostatek teplého oblečení, já jsem vždycky zapomněla, že i v létě je na chalupě v noci zima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.5.12 06:19

my se chystame nekdy v lete na tyden na cyklotrek s nekojenym deckem s ABKM nemuzeme teda tahat autosedacku a vubec zadne zbytecnosti, protoze to vsechno povezem na kole. teoreticky asi nepotrebuji poradit, ale uz tedka mam z toho bobek, jak to zvladnem. Mladej je nastesti splachovaci. Tak jen aby nebyli nemocni, obvykle vezu lekarnicku pres pul batohu.
pro me je asi nejhorsi ten psychicky pocit z toho, ze si nemuzu vsechno vzit s sebou a budu muset kojovodu a dalsi nekde dokupovat -a co kdyz jak napotvoru nebudou obchody? Mam nejradej vsechno zajisteny, zabaleny, naplanovany + 200% rezerva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.5.12 08:43

Malá mi ve 3.měsících spala ve stanu v korbičce od kočárku.Nějak jsem pořád měla strach, že ji zalehnu a ona se hned budí, jakmile se jí někdo dotkne, tak byla chráněná.Na ven jsem potom používala buď kočár nebo byla malá na dece.
Určitě bych vzala baterku :)

• Citovat
  • Upravit
50725
2.5.12 09:16

@Pudloslava Ale budete mít vozíček, ne? Může být místo sedačky přece tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.5.12 09:23
@Pudloslava píše:
my se chystame nekdy v lete na tyden na cyklotrek s nekojenym deckem s ABKM nemuzeme teda tahat autosedacku a vubec zadne zbytecnosti, protoze to vsechno povezem na kole. teoreticky asi nepotrebuji poradit, ale uz tedka mam z toho bobek, jak to zvladnem. Mladej je nastesti splachovaci. Tak jen aby nebyli nemocni, obvykle vezu lekarnicku pres pul batohu.
pro me je asi nejhorsi ten psychicky pocit z toho, ze si nemuzu vsechno vzit s sebou a budu muset kojovodu a dalsi nekde dokupovat -a co kdyz jak napotvoru nebudou obchody? Mam nejradej vsechno zajisteny, zabaleny, naplanovany + 200% rezerva :-)

My takhle jezdíme s malou taky.Pokud máte vozíček, je to super, tam se toho vleze.My v něm vozíme snad vše a nebo ještě na brašnách na kole.Malá sice byla kojená a bez alergií, ale taky jsme táhly kde co.Sedačku nepotřebuješ, dítě dáš do vozíku nebo na deku.Malá byla ráda i ve stanu, jen měl sundanou tu vrchní plachtu aby se tam neupekla.

• Citovat
  • Upravit
2344
3.5.12 11:02
@habet píše:
holky, my mame jet na konci cervna na prodlouzenej vikend, bud pod stan nebo do chatky. Malymu budou 4 mesice. Tak jsem chtela poprosit o rady, co s sebou ;) uz pomalu chystam seznam, aby se nahodou na neco nezapomnelo

My byli loni s půlročním mimčem, brala jsem sebou matraci s postýlky a malou ukládala do fusaku a dávala jsem ji i čepičku, protože bylo docela chladno. Teď záleží, jestli ještě kojíš, nebo dáváš UM. Malá byla na Sunaru, tak jsem ještě brala termosku a večer do ni nachystala teplou převařenou vodu a do pet láhve studenou převařenou vodu, abych mohla namíchat mlíko na ráno. A jinak standartně to, co doma: přesnídávky, příkrmy v lahvičkách, čaj atd.

Malá mi pod stanem spala líp, než doma :)

Letos jedeme k Balatonu taky stanovat, malé už bude 20 měsíců, tak se docela těším :-)

Užijte si to!!! Je to fakt paráda!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario