Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky jdu se vypovídat…je mi 43 let mám dvě děti syna 20 a dceru 11…2 roky jsem neměla už žádnou menstruaci, tak jsem to brala že jsem po přechodu už, potkala jsem nového partnera je stejně starý jak já a nemá žádné děti, rozumíme si no a já brzy otěhotněla…i přes to že nebyla MS, jen mi pobolívalo břicho a prsa, tak jsem šla na gynekologii a podle utz jsem v 10 plus 3 rodila bych ve 44 letechpřítel je nadšený miminko by si moc přál nejvíc holčičku, ale já v tomto věku??? Moc se bojím nemocí miminka, nevím ted co dělat…finančně jsme oba zajištění, máme nemovitosti a dobrou práci v tomto by problém nebyl, ale já mám prostě strach…doktorka mi dala pár dní na rozmyšlenou zda potrat či nikoli…kdy se pozná že mimčo je zdravé? Prostě jsem uplně v háji z toho a nevím ted co dělat, třetí dítě jsem si přála mnohem dříve ne v tomhle věku…
Držím ti palce ![]()
Věřím, že když si miminko našlo cestu k vám, tak protoze ví, že se mu bude u vás líbit. Zvládnete to
Je to zázrak
.
@marcellia Ale problémy…to mají i mladé ženy…já proležela skoro celé těhotenství v nemocnici a byla jsem mladá…
Příspěvek upraven 06.12.22 v 15:56
Já bych šla na potrat. Docela by mě zajímalo, co by ti na to řekly deti. Na tom, mít takhle pozdě děcko, nevidím nic slunickovyho. Fakt bych celá šťastná měla v 60 doma pubertaka. Ale přijde mi, že už jsi stejně rozhodnutá, tak přeju hodně zdraví. ![]()
Příspěvek upraven 06.12.22 v 15:55
@TO_IT píše:
Pokud bude malé nemocné a bude se to dát zjistit, je potrat možný i později, ze zdravotních důvodů.Ale já ti přeji zdravé miminko, protože to jak si k tobě našlo cestu a že máš možnost ho mít, (zajištění, i partner) je takový malý Vánoční zázrak.
Takže já přeji hlavně zdraví a pokud ho chceš, tak si ho užij
jinak jsem ráda že 3 dítko nevyšlo v té době jsem byla s manželem s poruchou osobnosti, psychicky mě týral hodně let
…než jsem podala rozvod…a utekla od něho…tenhle je strašně hodný, upřímný, potkala jsem lásku
, a hodně si rozumíme…když bude miminko zdravé což se pozná už brzy tak si ho nechám, nechtěla bych o partnera přijít…už jsem si za ty roky co jsem byla sama myslela, že nikoho takového nepotkám…že hodní muži nejsou, ale jsou…
@Anonymní píše:
@Netopýr1 ne nejsem úplně rozhodnutá, vše stále zvažuji…
Ta asi takhle…nejsi žádné poupě…stará jsi i nejsi, jak na co
ale na potrat bych nešla…asi to tak má být ![]()
@Anonymní píše:
jinak jsem ráda že 3 dítko nevyšlo v té době jsem byla s manželem s poruchou osobnosti, psychicky mě týral hodně let…než jsem podala rozvod…a utekla od něho…tenhle je strašně hodný, upřímný, potkala jsem lásku
, a hodně si rozumíme…když bude miminko zdravé což se pozná už brzy tak si ho nechám, nechtěla bych o partnera přijít…už jsem si za ty roky co jsem byla sama myslela, že nikoho takového nepotkám…že hodní muži nejsou, ale jsou…
pokud to takhle cítíš a v partnerovi máš absolutní oporu, tak do toho běž. Jen bych teda z partnera udělala manžela ![]()
Strach má myslím si, každá těhotná, aby bylo miminko zdravé. Být vámi tak už si mimi nechám. To zvládnete ![]()
Jak dlouho jsi s partnerem? Tohle by pro mne bylo docela zásadní v rozhodování… Jinak postřeh ze školství - padesátileté matky prvňáčku vypadají zpravidla velice, velice unaveně..
Bydlíte už s partnerem (stará se o domácnost?)? Kolik mu je? Zeptala bych se i na názor existujících dětí.
@Russet píše:
Když už jsi nechala otěhotnění náhodě a nechránila se, dítě bych si nechala. Šla jsi tomu naproti. On si dítě přeje, pravděpodobně ho vychováte spolu.
Pise, ze nemela 2 roky MS i v klinickych studiich se 12 mesicu bez MS povazuje za neolodnou zenu… tak si nechte to ryti
@neila píše:
pokud to takhle cítíš a v partnerovi máš absolutní oporu, tak do toho běž. Jen bych teda z partnera udělala manžela
jj chce si mě vzít na jaře
at to dopadne jakkoli s miminkem