Stará a těhotná...jít na potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
676
6.12.22 15:39
@Anonymní píše:
Holky jdu se vypovídat…je mi 43 let mám dvě děti syna 20 a dceru 11…2 roky jsem neměla už žádnou menstruaci, tak jsem to brala že jsem po přechodu už, potkala jsem nového partnera je stejně starý jak já a nemá žádné děti, rozumíme si no a já brzy otěhotněla…i přes to že nebyla MS, jen mi pobolívalo břicho a prsa, tak jsem šla na gynekologii a podle utz jsem v 10 plus 3 rodila bych ve 44 letech :nevim: přítel je nadšený miminko by si moc přál nejvíc holčičku, ale já v tomto věku??? Moc se bojím nemocí miminka, nevím ted co dělat…finančně jsme oba zajištění, máme nemovitosti a dobrou práci v tomto by problém nebyl, ale já mám prostě strach…doktorka mi dala pár dní na rozmyšlenou zda potrat či nikoli…kdy se pozná že mimčo je zdravé? Prostě jsem uplně v háji z toho a nevím ted co dělat, třetí dítě jsem si přála mnohem dříve ne v tomhle věku…

Držím ti palce :kytka:
Věřím, že když si miminko našlo cestu k vám, tak protoze ví, že se mu bude u vás líbit. Zvládnete to :andel: Je to zázrak :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.12.22 15:41

@boball :lol: :lol: a také VŠ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.12.22 15:43

@marcellia Ale problémy…to mají i mladé ženy…já proležela skoro celé těhotenství v nemocnici a byla jsem mladá…

Příspěvek upraven 06.12.22 v 15:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
6.12.22 15:44
@Annabela11 píše:
@boball :lol: :lol: a také VŠ…

Pravda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
6.12.22 15:46

Miminko bych si nechala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
6.12.22 15:53

Já bych šla na potrat. Docela by mě zajímalo, co by ti na to řekly deti. Na tom, mít takhle pozdě děcko, nevidím nic slunickovyho. Fakt bych celá šťastná měla v 60 doma pubertaka. Ale přijde mi, že už jsi stejně rozhodnutá, tak přeju hodně zdraví. :kytka:

Příspěvek upraven 06.12.22 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.22 15:53
@TO_IT píše:
Pokud bude malé nemocné a bude se to dát zjistit, je potrat možný i později, ze zdravotních důvodů.

Ale já ti přeji zdravé miminko, protože to jak si k tobě našlo cestu a že máš možnost ho mít, (zajištění, i partner) je takový malý Vánoční zázrak.

Takže já přeji hlavně zdraví a pokud ho chceš, tak si ho užij :hug:

jinak jsem ráda že 3 dítko nevyšlo v té době jsem byla s manželem s poruchou osobnosti, psychicky mě týral hodně let :roll:…než jsem podala rozvod…a utekla od něho…tenhle je strašně hodný, upřímný, potkala jsem lásku :srdce:, a hodně si rozumíme…když bude miminko zdravé což se pozná už brzy tak si ho nechám, nechtěla bych o partnera přijít…už jsem si za ty roky co jsem byla sama myslela, že nikoho takového nepotkám…že hodní muži nejsou, ale jsou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.22 15:55

@Netopýr1 ne nejsem úplně rozhodnutá, vše stále zvažuji…

• Citovat
  • Upravit
32215
6.12.22 16:00
@Anonymní píše:
@Netopýr1 ne nejsem úplně rozhodnutá, vše stále zvažuji…

Ta asi takhle…nejsi žádné poupě…stará jsi i nejsi, jak na co :mrgreen: :mrgreen: ale na potrat bych nešla…asi to tak má být :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
6.12.22 16:05
@Anonymní píše:
jinak jsem ráda že 3 dítko nevyšlo v té době jsem byla s manželem s poruchou osobnosti, psychicky mě týral hodně let :roll:…než jsem podala rozvod…a utekla od něho…tenhle je strašně hodný, upřímný, potkala jsem lásku :srdce:, a hodně si rozumíme…když bude miminko zdravé což se pozná už brzy tak si ho nechám, nechtěla bych o partnera přijít…už jsem si za ty roky co jsem byla sama myslela, že nikoho takového nepotkám…že hodní muži nejsou, ale jsou…

pokud to takhle cítíš a v partnerovi máš absolutní oporu, tak do toho běž. Jen bych teda z partnera udělala manžela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
6.12.22 16:07

Strach má myslím si, každá těhotná, aby bylo miminko zdravé. Být vámi tak už si mimi nechám. To zvládnete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6920
6.12.22 16:08

Jak dlouho jsi s partnerem? Tohle by pro mne bylo docela zásadní v rozhodování… Jinak postřeh ze školství - padesátileté matky prvňáčku vypadají zpravidla velice, velice unaveně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
6.12.22 16:15

Bydlíte už s partnerem (stará se o domácnost?)? Kolik mu je? Zeptala bych se i na názor existujících dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
6.12.22 16:16
@Russet píše:
Když už jsi nechala otěhotnění náhodě a nechránila se, dítě bych si nechala. Šla jsi tomu naproti. On si dítě přeje, pravděpodobně ho vychováte spolu.

Pise, ze nemela 2 roky MS i v klinickych studiich se 12 mesicu bez MS povazuje za neolodnou zenu… tak si nechte to ryti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.22 16:17
@neila píše:
pokud to takhle cítíš a v partnerovi máš absolutní oporu, tak do toho běž. Jen bych teda z partnera udělala manžela :kytka:

jj chce si mě vzít na jaře :kytka: at to dopadne jakkoli s miminkem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí