Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@willandraify píše:
@bjetuschka Jo Iva ma krasnou robu a tanec se mi libil.
Jeste mi prisla pekna Terka.
Tanec pěkný, ono je na ni příjemné se dívat a oběma jim to spolu jde.
Ta róba je super, já jako správná blondýna mám tyhle barvy ráda ![]()
@Janadel píše:
Kvuli te zdejsi diskuzi o chlapech se mi ted ten Pragr fakt libiA ten od Evy taky. Tak aspon me to vic bavi
Tereza Kostkova ma dnes saty, ktere se mi nelibi, ale zase musim uznat, ze ona je umi vynest i tak
Mně se na první pohled šaty líbily, pak nějak ne, na tuhle barvu by to chtělo opálení a celkove jí moc nelichotí. Účes děs. Už jí to slušelo víc. ![]()
@Lily-of-the-valley píše:
@bjetuschka A to na mě na Instagramu vyskočila fotka Krajča se sitovanym vrskem (kde mu strašně cumela bradavka😅).
Bože, nekrvácely ti z toho oči?
![]()
Hradilkovo PD pohrbila ta hudba. To je porad snaha o originalitu, ale ja k tomu mam radsi tradicnejsi hudbu. A ono obecne zpivat Fredieho by melo byt zakazany.
@bjetuschka píše:
Mně se na první pohled šaty líbily, pak nějak ne, na tuhle barvu by to chtělo opálení a celkove jí moc nelichotí. Účes děs. Už jí to slušelo víc.
A mne se zas ten uces libi ![]()
@Janadel píše:
Hradilkovo PD pohrbila ta hudba. To je porad snaha o originalitu, ale ja k tomu mam radsi tradicnejsi hudbu. A ono obecne zpivat Fredieho by melo byt zakazany.
Přesně. Hudba zklamala, nemá to to vyznění. Je to skoda, protože on je fakt figurativni, a u toho tance to jde ruku v ruce.
@bjetuschka píše:
Bože, nekrvácely ti z toho oči?![]()
Velký špatný! Nedoporucuju hledat 😁
@Janadel píše:
A me se to zas libilo
Kubelkova tancila taky pekne
@willandraify píše:
Ale na toho Vavrince se taky spatne nediva, ne?
Manžel ho tu prý někdy potkává běhat, tak ti ho kdyžtak vyfotím, když budu mít štěstí ![]()
@willandraify píše:
Koukate holky? Ta Darija to teda odnesla s temi saty
Mně se ty její šaty líbí ![]()
Darija se mi moc líbila ❤️ doufám ze to tentokrat ohodnoti i porota.