StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12591
4.11.23 22:12

To bylo divný, ty jo. Krajčo měl podivný outfity, ale že by špatně tančil se říct nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13827
4.11.23 22:12

Awww, ten jeho syn❤️ všechny tři děti ho nezapřou, ale kluk je proste miniKrajčo😁 je mi ho lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
4.11.23 22:13
@bjetuschka píše:
Inu, jako vědma bych se živit nemohla :)

Ja jo ;) pokazde zatim sem tipla dobre… i ty dva ktere budou posledni pred vyberem, kdo vypadne.
Krajca hrozne moc nemam rada, takze za me super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133

Ani mi nevadí, že vypadl zrovna Krajčo. Jsem zvědavá, zda Maršálek už příště vypadne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
@Lily-of-the-valley píše:
Awww, ten jeho syn❤️ všechny tři děti ho nezapřou, ale kluk je proste miniKrajčo😁 je mi ho lito.

Ta holka vetsi neni jeho, je jen Karin z jejiho prvniho manzelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13827
4.11.23 22:14
@Aglája75 píše:
Ja jo ;) pokazde zatim sem tipla dobre… i ty dva ktere budou posledni pred vyberem, kdo vypadne.
Krajca hrozne moc nemam rada, takze za me super :palec:

Nevím jestli dobře rozumím, ale dřív vždycky zdůrazňovali, ze ten druhy par nebyl předposlední, ze ho vybírají náhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.11.23 22:15

Teda Krajča nemusím, ale rozhodně tančí lépe než Pepa cukrář…

• Citovat
  • Upravit
13827

@Aglája75 😅 no, ups. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
Nevím jestli dobře rozumím, ale dřív vždycky zdůrazňovali, ze ten druhy par nebyl předposlední, ze ho vybírají náhodně.

Ja vim, ale zustanou tam dva posledni a jeden z nich vypadne, netvrdim, ze je predposledni :). Ale, ze je vzdy trefim :).

Příspěvek upraven 04.11.23 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
4.11.23 22:16

Skákavej skřet vypadnul! Jsem nevěřila, že se to povede, hodně ho tipovali na vítěze… Ale naštěstí asi iritoval víc lidí než nás :mrgreen: A ani ta jeho Slovenka mi teda nebyla vůbec sympatická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13827
4.11.23 22:17
@Hanka1 píše:
Teda Krajča nemusím, ale rozhodně tančí lépe než Pepa cukrář…

Očividně ho nemusí spousta diváků a Maršálka mají raději. Je to televizní soutěž, ne talentová. Jen se na to podívej, v každém díle se tu na nej plive a pak se člověk má divit, ze nedostal dost hlasu?🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.11.23 22:19
@Aglája75 píše:
Ta holka vetsi neni jeho, je jen Karin z jejiho prvniho manzelstvi.

Jo jo ty Krajča děti po něm podědily tu širokou čelist, takže podobu obě nezapřou…

• Citovat
  • Upravit
3333
4.11.23 22:20
Awww, ten jeho syn❤️ všechny tři děti ho nezapřou, ale kluk je proste miniKrajčo😁 je mi ho lito.

Přidávám se, za mě super, doufám, že příště jde cukrář :mrgreen:
Krajčo mi do začátku SD nevadil, ale tady s těmi outfity a poskakovanim…děti teda neskutečná podoba…jen teda, s kým on je má? vlastně jen vím, že měl 2 manželky, a Karin je třetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
4.11.23 22:20
Očividně ho nemusí spousta diváků a Maršálka mají raději. Je to televizní soutěž, ne talentová. Jen se na to podívej, v každém díle se tu na nej plive a pak se člověk má divit, ze nedostal dost hlasu?🙂

Plive? :roll: Ale jdi ty, proste pusobi nesympaticky, arogantne… ne jen tady, dlouhodobe…Mozna takovym clovekem neni, ale vyvolava ty pocit v lidech… a o tom je Star Dance i jine situace v umeni, televizi, filmu… na tom neni nic spatneho, vyjadrit svuj pocit a nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
4.11.23 22:21
@Marcella01 píše:
Přidávám se, za mě super, doufám, že příště jde cukrář :mrgreen:
Krajčo mi do začátku SD nevadil, ale tady s těmi outfity a poskakovanim…děti teda neskutečná podoba…jen teda, s kým on je má? vlastně jen vím, že měl 2 manželky, a Karin je třetí…

S modelkou Poulíčkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová