Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To bylo divný, ty jo. Krajčo měl podivný outfity, ale že by špatně tančil se říct nedá.
Awww, ten jeho syn❤️ všechny tři děti ho nezapřou, ale kluk je proste miniKrajčo😁 je mi ho lito.
@bjetuschka píše:
Inu, jako vědma bych se živit nemohla
Ja jo
pokazde zatim sem tipla dobre… i ty dva ktere budou posledni pred vyberem, kdo vypadne.
Krajca hrozne moc nemam rada, takze za me super ![]()
Ani mi nevadí, že vypadl zrovna Krajčo. Jsem zvědavá, zda Maršálek už příště vypadne ![]()
@Lily-of-the-valley píše:
Awww, ten jeho syn❤️ všechny tři děti ho nezapřou, ale kluk je proste miniKrajčo😁 je mi ho lito.
Ta holka vetsi neni jeho, je jen Karin z jejiho prvniho manzelstvi.
@Aglája75 píše:
Ja jopokazde zatim sem tipla dobre… i ty dva ktere budou posledni pred vyberem, kdo vypadne.
Krajca hrozne moc nemam rada, takze za me super
Nevím jestli dobře rozumím, ale dřív vždycky zdůrazňovali, ze ten druhy par nebyl předposlední, ze ho vybírají náhodně.
Teda Krajča nemusím, ale rozhodně tančí lépe než Pepa cukrář…
Nevím jestli dobře rozumím, ale dřív vždycky zdůrazňovali, ze ten druhy par nebyl předposlední, ze ho vybírají náhodně.
Ja vim, ale zustanou tam dva posledni a jeden z nich vypadne, netvrdim, ze je predposledni
. Ale, ze je vzdy trefim
.
Příspěvek upraven 04.11.23 v 22:16
Skákavej skřet vypadnul! Jsem nevěřila, že se to povede, hodně ho tipovali na vítěze… Ale naštěstí asi iritoval víc lidí než nás
A ani ta jeho Slovenka mi teda nebyla vůbec sympatická.
@Hanka1 píše:
Teda Krajča nemusím, ale rozhodně tančí lépe než Pepa cukrář…
Očividně ho nemusí spousta diváků a Maršálka mají raději. Je to televizní soutěž, ne talentová. Jen se na to podívej, v každém díle se tu na nej plive a pak se člověk má divit, ze nedostal dost hlasu?🙂
@Aglája75 píše:
Ta holka vetsi neni jeho, je jen Karin z jejiho prvniho manzelstvi.
Jo jo ty Krajča děti po něm podědily tu širokou čelist, takže podobu obě nezapřou…
Přidávám se, za mě super, doufám, že příště jde cukrář ![]()
Krajčo mi do začátku SD nevadil, ale tady s těmi outfity a poskakovanim…děti teda neskutečná podoba…jen teda, s kým on je má? vlastně jen vím, že měl 2 manželky, a Karin je třetí…
Očividně ho nemusí spousta diváků a Maršálka mají raději. Je to televizní soutěž, ne talentová. Jen se na to podívej, v každém díle se tu na nej plive a pak se člověk má divit, ze nedostal dost hlasu?🙂
Plive?
Ale jdi ty, proste pusobi nesympaticky, arogantne… ne jen tady, dlouhodobe…Mozna takovym clovekem neni, ale vyvolava ty pocit v lidech… a o tom je Star Dance i jine situace v umeni, televizi, filmu… na tom neni nic spatneho, vyjadrit svuj pocit a nazor.
@Marcella01 píše:
Přidávám se, za mě super, doufám, že příště jde cukrář
Krajčo mi do začátku SD nevadil, ale tady s těmi outfity a poskakovanim…děti teda neskutečná podoba…jen teda, s kým on je má? vlastně jen vím, že měl 2 manželky, a Karin je třetí…
S modelkou Poulíčkovou.