StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19007
6.11.23 09:31
@Aglája75 píše:
Tal ty hlasy maji sectene driv nez zo vyhlasi, ze… tam to trva 10 minut nez to tema trapnyma prutahama reknou… ale vedi to urcite xx minut pred tim nez to vyrazovani zacne, co je na tom divneho:)
Jo snad jo, a přišlo mi, že to bylo ještě v době, kdy neskončil přenos z tancování, ale je snad ne a je to jak píšeš (přece jen jsem to nesledovala přímo a jen mě to zarazilo, že to tam někdo udiveně napsal a se screenshotem obrazovky). Ale komentář už tam není (hned po vyřazení, kdy jsem zjistila, že opravdu vypadla Chýlková jsem se ho snažila najít, abych viděla reakce a už tam nebyl). Ale fakt jsem nebyla opilá :mrgreen:
Ale snad to fakt bylo jen tak, že už to bylo zrovna jasné a někdo to odpinkl dřív..
Ono člověku nezbývá nic jiného věřit, že to není habaďůra a ty hlasy opravdu započítávají (mně je to jedno, já nehlasuji, jinak by mě to štvalo asi víc).

Příspěvek upraven 06.11.23 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
6.11.23 09:31
@Monchichik píše:
@jednoslunicko Mně tedy přišla včera krásná Tereza… ;)

Tereza je krásná, pěkně tancuje, ale pink barva vlasů se děsně tluče s barevnými a zdobenými kostýmy.
Líbí se mi Kubelková, té sluší vše, co oblékne.

Příspěvek upraven 06.11.23 v 09:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
6.11.23 09:35
@Lily-of-the-valley píše:
To je zajímavé. Nebýt toho, ze sis to overila bych ti argumentovala tím, ze já zase teď četla pod příspěvkem na fb o hudební playlistu na Spotify komentar chlapa, ze Lenka Nora Navorkova po soutěžním večeru zkolabovala a je vážně ohrožena její účast v soutěži. A pod to mu nějaká jiná paní psala, ze četla na blesku nějaké vyjádření Marka, a ze je chudák celá křehká a tak… no samozřejmě bullshit od začátku do konce.

Jinak ale ten argument tím, ze tam měl Krajčo celou rodinu… stejně tak mohl tedy vypadnout Adamczyk, protože tam měl tátu, který tam jindy nebyl zmiňovaný. Nebo Kubelková.

Mimochodem, zkoušela jsi hlasovat i pro někoho jiného?

Navíc jako pokud by z toho neměli statisíce. Kdo by se dobrovolně dřel, když by věděl, kdy vypadne 😅

Jasně, shodou okolností jsem se na to šla podívat a fakt to tam bylo a na základě toho si pak pustila to vyřazování v TV (na přenos se nedívám, to by chlap nedal a já osobně to celé zase sledovat nemusím, mě stačí sestřih a pak jen zjistit, kdo vypadnul). Tehdy jsem to přepla a říkala si, že mají nějaký kiks a že beztak vypadne někdo jiný než Chýlková a opraví to na tom webu… no a ona vypadla.
Já teda nahlasuji, takže je mi to jedno.
Spíš jsem si někdy říkala, že to třeba už ví i tanečníci, jestli to není dohodnuto. Ale zas snad by si to takto nelajznuli a jen to na ten web někdo vypustil dřív, kdy už to bylo jasné, jen v přenosu to ještě nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
6.11.23 09:39

@Schnapi a nepamatuje si u čeho ten komentar byl? Někdy není smazany, jen se nezobrazuje. Ten komentar o Navorkove tam visí taky a přitom ten si myslím, ze by měli smazat, je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
6.11.23 09:50
@Lily-of-the-valley píše:
@Schnapi a nepamatuje si u čeho ten komentar byl? Někdy není smazany, jen se nezobrazuje. Ten komentar o Navorkove tam visí taky a přitom ten si myslím, ze by měli smazat, je to hnus.

Teď už nevím přesně, bylo to asi u toho nějakého, jak je, že začínáme přenos… popravdě, teď už tam nedokážu dohledat ani ten příspěvek. Už je tam jen o tom, jak tančili jednotliví tanečníci a pak kdo vypadnul. Jméno té, která to tam dávala už nevím (měla tam pak jednu reakci, že fakt, že je to divný)… hned po tom vyřazení jsem tam šla znovu a už jsem to tam nenašla.
Ale jelikož už fakt nevím tu časovou posloupnost, tak to tady nechci plevelit a nikoho nařknout, mě to tehdy jen samotnou zarazilo a čekala jsem, že třeba budou další komentáře, ale nebylo.
Asi to fakt bylo, že někdo z ČT asi chtěl jít už domů :-), tak to odpálil dřív než bylo oficiální vyřazování (ale snad už to tedy bylo po uzavření hlasování). Jen mě to napadlo v té souvislosti, jakoby to i Chýlková věděla, že měla nachystanou sošku… ale zase ji mohla nosit předběžně na každý přenos, co kdyby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7918
6.11.23 09:53
@Schnapi píše:
Teď už nevím přesně, bylo to asi u toho nějakého, jak je, že začínáme přenos… popravdě, teď už tam nedokážu dohledat ani ten příspěvek. Už je tam jen o tom, jak tančili jednotliví tanečníci a pak kdo vypadnul. Jméno té, která to tam dávala už nevím (měla tam pak jednu reakci, že fakt, že je to divný)… hned po tom vyřazení jsem tam šla znovu a už jsem to tam nenašla.
Ale jelikož už fakt nevím tu časovou posloupnost, tak to tady nechci plevelit a nikoho nařknout, mě to tehdy jen samotnou zarazilo a čekala jsem, že třeba budou další komentáře, ale nebylo.
Asi to fakt bylo, že někdo z ČT asi chtěl jít už domů :-), tak to odpálil dřív než bylo oficiální vyřazování (ale snad už to tedy bylo po uzavření hlasování). Jen mě to napadlo v té souvislosti, jakoby to i Chýlková věděla, že měla nachystanou sošku… ale zase ji mohla nosit předběžně na každý přenos, co kdyby :lol:

Tak Chýlková musela vědět, že vypadne mezi prvníma, buď ten týden, nebo o týden později. Byla mezi nejslabšími v hodnocení poroty celou dobu. Takže to, že to tam měla pro tuto eventualitu nachystaný, mě teda divný nepřišlo. :think:

A v tomto kontextu není divné ani vypadnutí Krajča, on byl v sobotu po hodnocení poroty skutečně druhý od konce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
6.11.23 09:56

Ale abych se zapojila i jinak, tak že vypadnul Krajčo mě tedy překvapilo, ale nevadí mi to, je mi nesympatický (a ty jeho průhledné síťované ohozy, co teď nosívá, je hrůza).
Ale čekala jsem spíš vypadnutí Maršálka (to už posledně), ten je mi nesympatický asi ještě víc (už před Stardancem).
Tanečník Prágr se mi tedy vzhledově nelíbí vůbec :) Ale ještě míň ten tanečník od Terezy.
Ale ať jen nehaním, je mi strašně sympatická Eva a i její manžel. On je takovej zajímavej, i když není vysloveně hezoun, je hrozně sympatickej. I Vavřinec je super.
A i Vodička je sympatickej, Dariju jsem moc neznala a čekala jsem popravdě, že vypadne mezi prvníma, že není moc známá… A to je zase třeba fajn, že jde dál, že ji nakonec lidi podrží a dají jí hlasy.
Na Kubelkovou zatím pořád názor nemám, někdy je mi sympatická a někdy ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7918
6.11.23 09:56

Jinak v sobotu se mi nelíbila ta choreografie od Kubelkové. Já moc ty rekvizity nemám ráda, ale když už, tak ať to aspoň dává nějaký smysl, má to pointu. Třeba ta od Adamczykové s tou „manželskou hádkou o kafe“ smysl dávala - mělo to nějaký průběh, pointu, seděla k tomu ta píseň. Nebo minule ten výlet na motorce Chýlkové - zase k tomu seděla ta píseň, seděl k tomu kostým (ta kukla na Tománkovi byla fakt roztomilá :D )
Ale u té Kubelkové jsem to vůbec nepochopila. Proč přechod, proč semafor? Proč by někdo šel po přechodu v plesových šatech s peřím? Pointa taky žádná… nevím no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
6.11.23 10:01

@Sonmi a nemohlo jít o něžné poukázání na její přechod?😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
6.11.23 10:28

Mě přijde Kubelková, že má ten obličej strašně moc vytahany (to obočí, jako, že se pořád diví, ale hlavně, že nemá vrásky🤣). Jsem se schválně dívala, jak vypadala za mlada, ještě když byla s jagrem. Dost rozdíl no.

Jako, jde vidět, že třeba i ta Chýlková nebo Kostková si pomáhají, ale přijde mi to takové přirozenejsi.

Jinak hlasování běží celý týden, ne? Nemůže být, že mezi sebou ví průběžne výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
6.11.23 10:34

@Marmarram si myslím, ze 90% hlasu jde až v soutěžní večer. Ale taky je možné, ze vi, kolik kdo dostal hlasu předchozí večer, ať už se to dozví oficiálně nebo pod pultem😁 a pak si jde snadno domyslet…

Já třeba za celou historii SD poslala hlas jen dvakrát. Jednou asi v první radě, ještě jako dítě. A pak si myslím ze v tom finále, kde byl i Pavlasek, protože ta představa byla proste příliš strašlivá 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
6.11.23 11:17
@IvaB píše:
Já jsem tedy dnešní díl neviděla, až úplně koneček s Krajčovou řečí, ale… proč se mi do hlavy začíná vkrádat myšlenka, že už předem vědí, kdo v tom díle vypadne, a jsou na to nějakým způsobem připraveni? Minule vypadla Chýlková a náhodou s sebou měla dárek pro svého tanečního partnera jako poděkování. Dnes vypadl Krajčo a úplně náhodou tam seděla celá jeho rodina, celý Kryštof, rodiče jeho taneční partnerky… no nevím. Asi (snad) to tak není, ale napadlo mě to. :think:

Tak Kubelková tam taky měla celou rodinu, včetně maminky :nevim:
A ten dárek Chýlková mohla mít v šatně nachystaný klidně od prvního vyřazování. Zase to její vypadnutí nebylo zrovna extra překvapivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
6.11.23 11:36
@Iv.Sa. píše:
Taky názor.
Ale proč návštěva této diskuse?
Vhození vidlí? :wink:

Přesně tak, vhozeni vidli. :cert:

• načítám...
  • Citovat