Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr píše:
Ty jo, stale vaham, jestli chci Pepu videt se snehem u pusy.Jako clovek i cukrar, mi nikdy nevadil a byl sympatický. Nechci si to zbourat.
Nebourej😅
Já se na to budu snažit intenzivně zapomenout 🙈
@Almondea píše:
@Zmatka
Můj muž ten pořad taky nesnáší, mohli byste si podat ruce. Ale vždycky to nějak protrpí u PC (pracuje). My se na to díváme s dětmi. Letos teda aspoň už děcka u toho netančí, ale minulé roky tu křepčili společně se soutěžícími a pak chtěli ať je boduju.![]()
Ebena mám ráda, je to dobrý člověk a moc milý. Jeho humor je stejný jako on. Jsem na stejné vlně.
Asi jsem zkazeny clovek
Jako hodny chlap mi prijde, ale vtipnej proste nejak ne
Ale jejich kapelu taky muzu…
https://www.super.cz/…nech-1500102#…
Zajímavý rozbor kostýmů, bohužel s ním musím souhlasit ![]()
Tak již zítra!
Koho tipujete, případně koho si přejete, aby vypadl?
Za mně mají namále Maršálek a pak myslím, že Darja.
@Meredit píše:
https://www.super.cz/…nech-1500102#…Zajímavý rozbor kostýmů, bohužel s ním musím souhlasit
Má pravdu ten chlapec. Kostýmy jsou za mně málo slavnostní, takové chudobné hadříky jako by je vybírali z archivu ČT. A ten kritizovaný kostým Maškové, to je jak do seriálu Vyprávěj a ne do nádherné show. Přijde mi, že Iva si to hlídá, ta má vždy nádherné šaty a pak ještě Eva byla vždycky super oblečená. Tak buď umí říct obě NE nebo je tam stylistů víc a ony mají štěstí.
@jednoslunicko píše:
Má pravdu ten chlapec. Kostýmy jsou za mně málo slavnostní, takové chudobné hadříky jako by je vybírali z archivu ČT. A ten kritizovaný kostým Maškové, to je jak do seriálu Vyprávěj a ne do nádherné show. Přijde mi, že Iva si to hlídá, ta má vždy nádherné šaty a pak ještě Eva byla vždycky super oblečená. Tak buď umí říct obě NE nebo je tam stylistů víc a ony mají štěstí.
Někde jsem myslím četla že v letošní sezoně je nějaký nový stylista. Prý to chtěl vzít víc extravagantně ![]()
Nevím, dřív se mi šaty většinou moc líbily, letos vůbec
@jednoslunicko píše:
Tak již zítra!![]()
Koho tipujete, případně koho si přejete, aby vypadl?
Za mně mají namále Maršálek a pak myslím, že Darja.
já si myslím, že Maršálek nebo Kubelková, ale záleží i jak budou hodnoceni porotou. Když kouknu na to kolik má kdo „lajků“ na fb stránkách stardance, tak tihle dva mají nejméně. A úplně nejméně měl za minulé kolo Krajčo, takže mě jeho vypadnutí nepřekvapilo. Protože neměl moc bodů ani od poroty a byl tedy od poroty předposlední. Mě by nechyběl ani Maršálek, ani Kubelková. Ti ostatní se mi líbí všichni. Tanečně z nich vyniká určitě Eva, ale všichni jsou sympaťáci.
Ja teda doufam, ze pujde Pepa. Ale jen proto, ze je nejslabsi tanecnik. Jinak mi neva.
@Lucka1111
Já mám zase Kubelkovou ráda
.
Vůbec nevím, jaký vliv mají hlasy od poroty - ví to někdo?
@AvajBr píše:
Ja teda doufam, ze pujde Pepa. Ale jen proto, ze je nejslabsi tanecnik. Jinak mi neva.
Mně Pepa taky neva, navíc mám ráda laskavé lidi. A taky se snaží a každé kolo je vidět pokrok.
@jednoslunicko píše:
@Lucka1111
Já mám zase Kubelkovou ráda.Vůbec nevím, jaký vliv mají hlasy od poroty - ví to někdo?
no bývalo to že se sečetlo pořadí od poroty a pořadí od diváků. A když to bylo nerozhodně, tak rozhodovaly diváci. Ale nevím jestli to nějak nezměnili. Myslím, že někde psali, že letos budou mít diváci větší vliv, ale nevím.
A mě taky nevadí ani Pepa ani Kubelková. Akorát by mi nejméně chyběli.
@AvajBr píše:
Mně bude líto té jeho tanečnice, tu mám ráda. A on je mi taky vlastně sympatický, jen holt ten tanec
@willandraify píše:
Jak kdy. Nekdy se mi do humoru netrefi a nekdy jo. Ale to celkem normalni ne? Kazdopadne Eben a Kostkova mi prijdou jako neoddelitelna soucast stardance a nevadi mi.
Ja bych docela uvitala misto Kostkove zase Hamu ![]()