StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38856
9.11.23 22:39
@Almondea píše:
Já to nemám v plánu vidět. :mrgreen:

Asi takyspis ne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13850
9.11.23 23:02
@AvajBr píše:
Ty jo, stale vaham, jestli chci Pepu videt se snehem u pusy. :think: Jako clovek i cukrar, mi nikdy nevadil a byl sympatický. Nechci si to zbourat. :mrgreen:

Nebourej😅
Já se na to budu snažit intenzivně zapomenout 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
9.11.23 23:39
@Almondea píše:
@Zmatka
Můj muž ten pořad taky nesnáší, mohli byste si podat ruce. Ale vždycky to nějak protrpí u PC (pracuje). My se na to díváme s dětmi. Letos teda aspoň už děcka u toho netančí, ale minulé roky tu křepčili společně se soutěžícími a pak chtěli ať je boduju. :mrgreen: :mrgreen:
Ebena mám ráda, je to dobrý člověk a moc milý. Jeho humor je stejný jako on. Jsem na stejné vlně.

Asi jsem zkazeny clovek :lol: Jako hodny chlap mi prijde, ale vtipnej proste nejak ne :) Ale jejich kapelu taky muzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
10.11.23 06:35

https://www.super.cz/…nech-1500102#…

Zajímavý rozbor kostýmů, bohužel s ním musím souhlasit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
10.11.23 10:53

Tak již zítra! :srdce: ;) Koho tipujete, případně koho si přejete, aby vypadl?
Za mně mají namále Maršálek a pak myslím, že Darja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
10.11.23 11:05
@Meredit píše:
https://www.super.cz/…nech-1500102#…Zajímavý rozbor kostýmů, bohužel s ním musím souhlasit :nevim:

Má pravdu ten chlapec. Kostýmy jsou za mně málo slavnostní, takové chudobné hadříky jako by je vybírali z archivu ČT. A ten kritizovaný kostým Maškové, to je jak do seriálu Vyprávěj a ne do nádherné show. Přijde mi, že Iva si to hlídá, ta má vždy nádherné šaty a pak ještě Eva byla vždycky super oblečená. Tak buď umí říct obě NE nebo je tam stylistů víc a ony mají štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
10.11.23 11:13
@jednoslunicko píše:
Má pravdu ten chlapec. Kostýmy jsou za mně málo slavnostní, takové chudobné hadříky jako by je vybírali z archivu ČT. A ten kritizovaný kostým Maškové, to je jak do seriálu Vyprávěj a ne do nádherné show. Přijde mi, že Iva si to hlídá, ta má vždy nádherné šaty a pak ještě Eva byla vždycky super oblečená. Tak buď umí říct obě NE nebo je tam stylistů víc a ony mají štěstí.

Někde jsem myslím četla že v letošní sezoně je nějaký nový stylista. Prý to chtěl vzít víc extravagantně :roll:
Nevím, dřív se mi šaty většinou moc líbily, letos vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
10.11.23 11:53
@jednoslunicko píše:
Tak již zítra! :srdce: ;) Koho tipujete, případně koho si přejete, aby vypadl?
Za mně mají namále Maršálek a pak myslím, že Darja.

já si myslím, že Maršálek nebo Kubelková, ale záleží i jak budou hodnoceni porotou. Když kouknu na to kolik má kdo „lajků“ na fb stránkách stardance, tak tihle dva mají nejméně. A úplně nejméně měl za minulé kolo Krajčo, takže mě jeho vypadnutí nepřekvapilo. Protože neměl moc bodů ani od poroty a byl tedy od poroty předposlední. Mě by nechyběl ani Maršálek, ani Kubelková. Ti ostatní se mi líbí všichni. Tanečně z nich vyniká určitě Eva, ale všichni jsou sympaťáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38856
10.11.23 11:54

Ja teda doufam, ze pujde Pepa. Ale jen proto, ze je nejslabsi tanecnik. Jinak mi neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
10.11.23 11:55

@Lucka1111
Já mám zase Kubelkovou ráda :-).

Vůbec nevím, jaký vliv mají hlasy od poroty - ví to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
10.11.23 11:55
@AvajBr píše:
Ja teda doufam, ze pujde Pepa. Ale jen proto, ze je nejslabsi tanecnik. Jinak mi neva.

Mně Pepa taky neva, navíc mám ráda laskavé lidi. A taky se snaží a každé kolo je vidět pokrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
10.11.23 12:27
@jednoslunicko píše:
@Lucka1111
Já mám zase Kubelkovou ráda :-).Vůbec nevím, jaký vliv mají hlasy od poroty - ví to někdo?

no bývalo to že se sečetlo pořadí od poroty a pořadí od diváků. A když to bylo nerozhodně, tak rozhodovaly diváci. Ale nevím jestli to nějak nezměnili. Myslím, že někde psali, že letos budou mít diváci větší vliv, ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
10.11.23 12:28

A mě taky nevadí ani Pepa ani Kubelková. Akorát by mi nejméně chyběli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
10.11.23 13:11
@AvajBr píše:
Ja teda doufam, ze pujde Pepa. Ale jen proto, ze je nejslabsi tanecnik. Jinak mi neva.

Mně bude líto té jeho tanečnice, tu mám ráda. A on je mi taky vlastně sympatický, jen holt ten tanec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
10.11.23 13:32
@willandraify píše:
Jak kdy. Nekdy se mi do humoru netrefi a nekdy jo. Ale to celkem normalni ne? Kazdopadne Eben a Kostkova mi prijdou jako neoddelitelna soucast stardance a nevadi mi.

Ja bych docela uvitala misto Kostkove zase Hamu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová