StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38838
11.11.23 22:02
@Jahru píše:
To sice ano, ale tohle už mi přijde i jako trápení Maršálka

Jj, presne to si taky myslim. Ze se asi neciti uplne dobre. Teda ja bych se citila blbe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
11.11.23 22:03

Jee zrovna priste bude filmova hudba. To bude nejlepsi dil. Skoda ty Terky, ta by me v tom dilu stokrat vic zajimala nez Marsalek. A souhlasim, ze on uz na to asi ceka jak na smilovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
11.11.23 22:03
@Jahru píše:

Ja jen doufam, ze nevyhraje Adamczykova, je mi cim dal vic nesympaticka :)… ale je to hra:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
11.11.23 22:10

Fakt se mi začala moc líbit Darija, ale jako favoritku ji úplně necítím…
Mne se tedy Marek i Vavřinec líbí, Eva také. Pak ta Darija… Iva mě dneska nadchla, to byla fakt bomba, nevím proč ji ale vyloženě nefandim.
Jen Pepa, ten by už měl, a určitě i chtěl, odejít. 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7920
11.11.23 22:13

No to mi to víno zhořklo… :nevim:

A jinak se mi dnes moc líbila Darija. Naopak mě nebaví Hradilek, ani ta jeho tanečnice mi není moc sympatická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
11.11.23 22:15

To cítí každý, že je Maršálek adept na vypadnutí. Vždyť jej schválně nechali v poslední dvojici. Aby víc vyniklo to " cozeeeee, jaktoze vypadla Mašková?"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7920
11.11.23 22:16
@Jahru píše:

Tak vždycky má možnost odejít. Kdyby mu to bylo až tak trapné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6640
11.11.23 22:20
@Sonmi píše:
Tak vždycky má možnost odejít. Kdyby mu to bylo až tak trapné. :nevim:

A bylo by to k něčemu?
V předchozích letech vypadli lidé kvůli covidu a pak se vyřazovalo nebo nevyřazovalo? Nedívala jsem se, ale tipuji, že vyřazovalo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
11.11.23 22:25

Růžovka vypadla a Pepan zas zůstává 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7920
11.11.23 22:27
@Temnástranasíly píše:
A bylo by to k něčemu?
V předchozích letech vypadli lidé kvůli covidu a pak se vyřazovalo nebo nevyřazovalo? Nedívala jsem se, ale tipuji, že vyřazovalo ne? :think:

Nevím. Vím, že v jedné britské řadě prostě účastník po tanci poprosil diváky, aby už mu neposílali hlasy, že je mu to už trapné podstupovat na úkor lepších párů. A to normálně prošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7920
11.11.23 22:29
@Temnástranasíly píše:
A bylo by to k něčemu?
V předchozích letech vypadli lidé kvůli covidu a pak se vyřazovalo nebo nevyřazovalo? Nedívala jsem se, ale tipuji, že vyřazovalo ne? :think:

A když se tehdy čísi taneční partner vysekal v autě a ten pár kvůli tomu vypadl - tuším, že to byla Bočanová? - tak pak to kolo jiný pár nevyřazovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
11.11.23 22:30

@Sonmi by mě zajimalo jestli to tenkrát bylo taky tak na truc jako s Pavlaskem, nebo jestli byl proste oblíbeny člověk. 😅
U Marsalka jsem měla za to, ze ho fakt drží fanoušci, ale opravdu jsem cekala, ze půjde dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
11.11.23 22:32

Letosni rada nejaka divna, od zacatku je skoro jasne, ze vyhraje Adamczikova (ja ji moc nefandim).Josef mi nevadi, je videt, ze se snazi.Bylo mi lito minuly tyden Richarda. Dneska super Kubelkova, tak budu fandit asi ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7920
11.11.23 22:33
@Lily-of-the-valley píše:
@Sonmi by mě zajimalo jestli to tenkrát bylo taky tak na truc jako s Pavlaskem, nebo jestli byl proste oblíbeny člověk. 😅
U Marsalka jsem měla za to, ze ho fakt drží fanoušci, ale opravdu jsem cekala, ze půjde dnes.

To byl John Seargant. Je to starý pán a moc milý člověk, ale hrozný dřevo. Můžeš si na yt najít jeho tance.
Takže řekla bych kombinace obojího. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
11.11.23 22:34
@Lily-of-the-valley píše:
U Marsalka jsem měla za to, ze ho fakt drží fanoušci, ale opravdu jsem cekala, ze půjde dnes.

Jsem ani netusila, ze je takhle popularni. Normalne na fb se za nej ted bijou uplne. Ja teda jeho porad nikdy nevidela, ale asi jsem o mnoho prisla, kdyz ma tolik priznivcu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová