Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonmi píše:
Tak vždycky má možnost odejít. Kdyby mu to bylo až tak trapné.
To pry nema… odejit muze jen z vaznych duvodu, ale jen jsem to nekde cetla, nevim jiste, ze to tak je.
@Lily-of-the-valley píše:
@Sonmi by mě zajimalo jestli to tenkrát bylo taky tak na truc jako s Pavlaskem, nebo jestli byl proste oblíbeny člověk. 😅
U Marsalka jsem měla za to, ze ho fakt drží fanoušci, ale opravdu jsem cekala, ze půjde dnes.
Snad tam nebude tak dlouho jak Pavlásek
Pavláskovi ti lidé posílali zřejmě naschvál hlasy, že je to šlapání zelí bavilo ![]()
@willandraify píše:
Jsem ani netusila, ze je takhle popularni. Normalne na fb se za nej ted bijou uplne. Ja teda jeho porad nikdy nevidela, ale asi jsem o mnoho prisla, kdyz ma tolik priznivcu.
No, pořady… Nebejt Peče celá země, tak ho nikdo nezná. A Peče celá země není žádnej zázrak. První řadu odtáhla Mirka Slavíková, která je supr, ve druhé řadě místo ní byla nějaká leklá účetní, a už to stálo za prd. Třetí řada na být někdy v lednu a upřímně se mi Pepan teď tak zhnusil, že nevím, jestli se na to vydržím dívat. ![]()
Tusim, ze kdysi herečka Švandová prosila diváky ať ji neposílají hlasy, ze má problémy s kyčlí a neodtancuje to.
A pak tusim ze Kopta musel odstoupit, protoze si behem tréninků snad přetrhl vazy v koleni a pak to misto nej tusim odtancil Geňa.
S tou Bočanovou si to vubec nevybavuji.
@Sonmi píše:
Nevím. Vím, že v jedné britské řadě prostě účastník po tanci poprosil diváky, aby už mu neposílali hlasy, že je mu to už trapné podstupovat na úkor lepších párů. A to normálně prošlo.
@Sonmi píše:
No, pořady… Nebejt Peče celá země, tak ho nikdo nezná. A Peče celá země není žádnej zázrak. První řadu odtáhla Mirka Slavíková, která je supr, ve druhé řadě místo ní byla nějaká leklá účetní, a už to stálo za prd. Třetí řada na být někdy v lednu a upřímně se mi Pepan teď tak zhnusil, že nevím, jestli se na to vydržím dívat.
To je zajimavy. Pze me napadlo, jestli uz se prave treba Pepa neobava, aby mu neklesala popularita, kdyz by si to lidi brali moc k srdci.
Ale podle tech komentaru na fb se mozna bat nemusi.
Spis bych rekla, ze uz ho to nebavi a je mu neprijemne.
@Hanka1 píše:
Tusim, ze kdysi herečka Švandová prosila diváky ať ji neposílají hlasy, ze má problémy s kyčlí a neodtancuje to.
A pak tusim ze Kopta musel odstoupit, protoze si behem tréninků snad přetrhl vazy v koleni a pak to misto nej tusim odtancil Geňa.
S tou Bočanovou si to vubec nevybavuji.
Teď to hledám. Ale taky to mám propletené, Bočanová odstoupila, protože se její partne Kuneš zranil při tréninku a nemohl nastoupit. Náhradního odmítla.
https://www.novinky.cz/…ova-40143019
Tak s tou bouračkou to musel být ještě někdo jinej. ![]()
Kvůli nehodě partnera odstoupila Monika Žídková, pokud si dobře vzpomínám.
@renduli píše:
Kvůli nehodě partnera odstoupila Monika Žídková, pokud si vzpomínám.
Už jsem to taky našla. Ano, její partner způsobil smrťák a sám se těžce zranil.
https://olomoucky.denik.cz/…0071124.html
@willandraify píše:
Jsem ani netusila, ze je takhle popularni. Normalne na fb se za nej ted bijou uplne. Ja teda jeho porad nikdy nevidela, ale asi jsem o mnoho prisla, kdyz ma tolik priznivcu.
No v mem okolí ho fakt hodně lidi sleduje na Instagramu (koukám za má přes čtvrt milionu sledujících), což je určitá vypovídací hodnota. Pečou podle nej. Proste je v docela velké komunitě známy a myslím, ze ta komunita se hodně překrývá s cílovkou stardance 😅
Nejhorší na odstupovani byla ta covidova rada. To se ani nedalo.
Proč vám eva přijde nesympaticka? Nepřijde mi že by jela na výkon…ji to prostě tak jde…bohužel toto asi lidi moc nemají rádi.. radši ocení někoho kdo udělá sem tam chybu… spíš se mi trochu zprotivil její manžel…ten prožívá to hodnocení poroty, jak když by šlo o život a přiznejme si, že on není top…nemá to moc stavu… Eva má i ten projev takový přirozenější než on… tak teď fandím Evě a Ive
Z toho co tam zbylo nefandim Maršálkovi a Kubelkové a doufám, že brzo vypadnou. Ve finálové dvojci bude určitě Eva, ale kdo k ní, to si vůbec netroufám tvrdit, jen doufám, že ta Iva to nebude.
Všichni byli paf z Ivy včera a já se přiznám, že že všech těch tanců, co měla, mi včerejší přišel nejmíň zajímavý. Jinak jí fandím a vždy se mi líbila moc, třeba to tango mi přišlo mnohem hezčí.
Naopak mě předtím nebavila Mašková, byla mi i nesympatická v takové podivné roli ženy-diblíka
a zrovna včera se mi ten tanec líbil na zajímavou maďarskou písničku. A zrovna vypadla, přišlo mi to škoda.
Eva dobrá, má šťávu. Jejího manžela mám ráda jako herce, ale tady je nemastný-neslaný.
Darija se mi včera líbila moc, ten jejich tanec i dost nasadil laťku ten večer. ![]()
@alialiali píše:
Proč vám eva přijde nesympaticka? Nepřijde mi že by jela na výkon…ji to prostě tak jde…bohužel toto asi lidi moc nemají rádi.. radši ocení někoho kdo udělá sem tam chybu… spíš se mi trochu zprotivil její manžel…ten prožívá to hodnocení poroty, jak když by šlo o život a přiznejme si, že on není top…nemá to moc stavu… Eva má i ten projev takový přirozenější než on… tak teď fandím Evě a Ive
Taky nechapu. Eva mi byla sympaticka vzdycky a ted se to jen zvysuje. Prijde mi uplne fajn. ![]()