StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7918
10.11.23 14:31
@Lucka1111 píše:
no bývalo to že se sečetlo pořadí od poroty a pořadí od diváků. A když to bylo nerozhodně, tak rozhodovaly diváci. Ale nevím jestli to nějak nezměnili. Myslím, že někde psali, že letos budou mít diváci větší vliv, ale nevím.

Diváci mají větší vliv, protože jsou jen tři porotci. Častěji tak nastává rovnost bodů od poroty mezi více páry a pak rozhodují diváci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
10.11.23 17:43
@Lucka1111 píše:
já si myslím, že Maršálek nebo Kubelková, ale záleží i jak budou hodnoceni porotou. Když kouknu na to kolik má kdo „lajků“ na fb stránkách stardance, tak tihle dva mají nejméně. A úplně nejméně měl za minulé kolo Krajčo, takže mě jeho vypadnutí nepřekvapilo. Protože neměl moc bodů ani od poroty a byl tedy od poroty předposlední. Mě by nechyběl ani Maršálek, ani Kubelková. Ti ostatní se mi líbí všichni. Tanečně z nich vyniká určitě Eva, ale všichni jsou sympaťáci.

Taky myslím ze Maršálek nebo Kubelková. Asi je mi jedno kdo z nich, jen to bude zase hysterie na sítích, jestli nepůjde Maršálek. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38834
10.11.23 17:57
@Lily-of-the-valley píše:
Taky myslím ze Maršálek nebo Kubelková. Asi je mi jedno kdo z nich, jen to bude zase hysterie na sítích, jestli nepůjde Maršálek. :roll:

Fakt myslite, ze Iva? No, jsem zvedava. Tesime se na zitra i s detmi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
10.11.23 18:08

@AvajBr já si jen myslím, ze nebude mít tolik fanoušků. Jinak proti ni nic nemam.
A Maršálek jich má sice víc, ale zase má méně bodu. 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11422
10.11.23 20:01

Skoro bych si tipla víc tu Ivu Kubelkovou než Maršálka. On má hodně příznivců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
11.11.23 15:55

Tak jsem zvědavá, kdo dnes večer vypadne. Vnímám, že lidi nemusí Kubelkovou. Já bych Ivu ráda viděla ve finále, líbí se mi její latina. Darija mě moc neoslovila, ale tancovat umí. Josefa si vůbec netroufám tipovat. :D Mohl by jít Vávra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9710
11.11.23 15:57
@Blondiena píše:
Tak jsem zvědavá, kdo dnes večer vypadne. Vnímám, že lidi nemusí Kubelkovou. Já bych Ivu ráda viděla ve finále, líbí se mi její latina. Darija mě moc neoslovila, ale tancovat umí. Josefa si vůbec netroufám tipovat. :D Mohl by jít Vávra.

Já myslím, že (asi kromě Samkové) může dneska vypadnout úplně kdokoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.11.23 15:58
@Janadel píše:
Ja bych docela uvitala misto Kostkove zase Hamu :)

Jen to ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
11.11.23 16:10
@Jahru píše:
Já myslím, že (asi kromě Samkové) může dneska vypadnout úplně kdokoliv :nevim:

Skvělý odhad. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.11.23 16:19

Tak ja doufam, ze vypadne cukrář, protoze tanečně je nejslabší, i když vypadnout fakt muze kdokoliv…

• Citovat
  • Upravit
9710
11.11.23 16:23

@Hanka1 no právě. Není to o tanci, ale o sympatiích diváků. Anebo občas i o trollingu, viz kdysi Pavlásek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16404
11.11.23 17:31
@Blondiena píše:
Skvělý odhad. :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
11.11.23 18:34

Mně Maršálek nijak nevadí, je sympaťák, ale vadí mi to omílání cukrovinek, co přinesl a přinese a tak. Jako jednou dobrý, ale nemusí to řešit furt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
11.11.23 19:09

@bjetuschka mám dneska pripraveny čokoládový dortik, aby mě to tolik neprudilo🫣 (není tedy KVŮLI tomu, ale rozhodne si ho dam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7918
11.11.23 19:16

Já dělám svařák a opražím mandličky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie