Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše: … a že vím od koho?
Chvíli prosvištěly, ale nikomu neublížily
No tak viděl sem jen jeden díl, ale skákali tam asi tak jako já, když sem si v létě, na zahradě, omylem sednul na včelu, píchla mě do zadku, chvili sem myslel že to byl mladej, ale přešel mě humor když jsem nemohl pak ani ležet ![]()
@Lily-of-the-valley píše:
@Marmarram si myslím, ze 90% hlasu jde až v soutěžní večer. Ale taky je možné, ze vi, kolik kdo dostal hlasu předchozí večer, ať už se to dozví oficiálně nebo pod pultem😁 a pak si jde snadno domyslet…Já třeba za celou historii SD poslala hlas jen dvakrát. Jednou asi v první radě, ještě jako dítě. A pak si myslím ze v tom finále, kde byl i Pavlasek, protože ta představa byla proste příliš strašlivá 😅
Ja jsem Pavlaskovi ke konci taky posilala hlasy. Ze skodolibosti, ze nekdo to kopyto do souteze vzal. Myslim, ze se vsichni kompetentni modlili, aby uz vypadl a nekazil soutez.
@Iv.Sa. píše:
Možná ano, protančit se přes něj do menopauzy 💃
Tak to abych zacala ![]()
@Blondiena píše:
Tereza je krásná, pěkně tancuje, ale pink barva vlasů se děsně tluče s barevnými a zdobenými kostýmy.
Líbí se mi Kubelková, té sluší vše, co oblékne.Příspěvek upraven 06.11.23 v 09:35
Souhlas jak s Terezou, tak s Ivou. Terka ma uzasny vyraz a lehkost, ale ta ruzova je moc, tezko k tomu ladit saty. Ale zase se odlisuje
@jednoslunicko píše:
Ja jsem Pavlaskovi ke konci taky posilala hlasy. Ze skodolibosti, ze nekdo to kopyto do souteze vzal. Myslim, ze se vsichni kompetentni modlili, aby uz vypadl a nekazil soutez.
No teda!😁
Já si myslím, ze celková předloha je takova, aby byli soutěžící rozmaniti. Jasne, většinou žádají mladé lidi, ale k tomu taky někoho staršího a někoho “mimo tabulky”, letos Maršálek, minule Godla… Pavlasek, Schmitzer,… ideál je určitě různé kultury a tak, ale to u nás moc nejde. 😅
No teda!😁Já si myslím, ze celková předloha je takova, aby byli soutěžící rozmaniti. Jasne, většinou žádají mladé lidi, ale k tomu taky někoho staršího a někoho “mimo tabulky”, letos Maršálek, minule Godla… Pavlasek, Schmitzer,… ideál je určitě různé kultury a tak, ale to u nás moc nejde. 😅
V britské verzi je už celkem standard mít jeden stejnopohlavní pár. Předloni tam byli třeba dva kluci, kteří byli naprosto výborní. Ale to by u nás neprošlo, Eben by to asi nevydejchal.
Škoda. Mohli do toho jít s Cinou třeba. ![]()
@Sonmi nevím jestli by to nevydejchal on, ještě jsem neslysela (nebo si nepamatuju), ze by měl nějaké homofobni narážky. Ale z toho co sleduju v komentářích na Facebooku by se asi zbláznili diváci.
I když myslím, ze by to společnosti prospělo. Nějaký tanec těch dvou jsem myslím viděla a bylo to dobré.
Jestli se nepletu, není Maršálek taky gay?
Ahoj já dala StarDance šanci teprve letos, protože tam tančí Richard Krajčo. Když ho vyhodili místo toho tlustého teplouše, už se dívat nebudu. Nepochopila jsem k čemu je hlasování když rozhodují diváci.
@Pitřice píše:
Ahoj já dala StarDance šanci teprve letos, protože tam tančí Richard Krajčo. Když ho vyhodili místo toho tlustého teplouše, už se dívat nebudu. Nepochopila jsem k čemu je hlasování když rozhodují diváci.
@Sonmi Tolik k tomu, co by lidi říkali na stejnopohlavni par…
Dobrý no, to bylo rychlý. ![]()
@Pitřice píše:
Nojo, zrovna Krajčo a jeho záliba v síťovaných vršcích, to je etalon heterosexuálního alfasamce. ![]()
@Sonmi píše:
Dobrý no, to bylo rychlý.
No to vypadá ze na to přesně cekala 😁
To slo rychle ![]()
@Sonmi píše:
Nojo, zrovna Krajčo a jeho záliba v síťovaných vršcích, to je etalon heterosexuálního alfasamce.
Oblecek jak z Modre ustrice ci jak se to jmenovalo ![]()
@jednoslunicko píše:
Oblecek jak z Modre ustrice ci jak se to jmenovalo
Ano, Modrá ústřice.