StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3506
6.11.23 12:22
@Iv.Sa. píše: … a že vím od koho? :wink:
Chvíli prosvištěly, ale nikomu neublížily :andel:

No tak viděl sem jen jeden díl, ale skákali tam asi tak jako já, když sem si v létě, na zahradě, omylem sednul na včelu, píchla mě do zadku, chvili sem myslel že to byl mladej, ale přešel mě humor když jsem nemohl pak ani ležet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
6.11.23 19:08
@Lily-of-the-valley píše:
@Marmarram si myslím, ze 90% hlasu jde až v soutěžní večer. Ale taky je možné, ze vi, kolik kdo dostal hlasu předchozí večer, ať už se to dozví oficiálně nebo pod pultem😁 a pak si jde snadno domyslet…Já třeba za celou historii SD poslala hlas jen dvakrát. Jednou asi v první radě, ještě jako dítě. A pak si myslím ze v tom finále, kde byl i Pavlasek, protože ta představa byla proste příliš strašlivá 😅

Ja jsem Pavlaskovi ke konci taky posilala hlasy. Ze skodolibosti, ze nekdo to kopyto do souteze vzal. Myslim, ze se vsichni kompetentni modlili, aby uz vypadl a nekazil soutez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
6.11.23 19:09
@Iv.Sa. píše:
Možná ano, protančit se přes něj do menopauzy 💃 :wink:

Tak to abych zacala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
6.11.23 19:14
@Blondiena píše:
Tereza je krásná, pěkně tancuje, ale pink barva vlasů se děsně tluče s barevnými a zdobenými kostýmy.
Líbí se mi Kubelková, té sluší vše, co oblékne.Příspěvek upraven 06.11.23 v 09:35

Souhlas jak s Terezou, tak s Ivou. Terka ma uzasny vyraz a lehkost, ale ta ruzova je moc, tezko k tomu ladit saty. Ale zase se odlisuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.11.23 19:49
@jednoslunicko píše:
Ja jsem Pavlaskovi ke konci taky posilala hlasy. Ze skodolibosti, ze nekdo to kopyto do souteze vzal. Myslim, ze se vsichni kompetentni modlili, aby uz vypadl a nekazil soutez.

No teda!😁

Já si myslím, ze celková předloha je takova, aby byli soutěžící rozmaniti. Jasne, většinou žádají mladé lidi, ale k tomu taky někoho staršího a někoho “mimo tabulky”, letos Maršálek, minule Godla… Pavlasek, Schmitzer,… ideál je určitě různé kultury a tak, ale to u nás moc nejde. 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7920
6.11.23 19:57
No teda!😁Já si myslím, ze celková předloha je takova, aby byli soutěžící rozmaniti. Jasne, většinou žádají mladé lidi, ale k tomu taky někoho staršího a někoho “mimo tabulky”, letos Maršálek, minule Godla… Pavlasek, Schmitzer,… ideál je určitě různé kultury a tak, ale to u nás moc nejde. 😅

V britské verzi je už celkem standard mít jeden stejnopohlavní pár. Předloni tam byli třeba dva kluci, kteří byli naprosto výborní. Ale to by u nás neprošlo, Eben by to asi nevydejchal. :lol: Škoda. Mohli do toho jít s Cinou třeba. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.11.23 20:11

@Sonmi nevím jestli by to nevydejchal on, ještě jsem neslysela (nebo si nepamatuju), ze by měl nějaké homofobni narážky. Ale z toho co sleduju v komentářích na Facebooku by se asi zbláznili diváci.
I když myslím, ze by to společnosti prospělo. Nějaký tanec těch dvou jsem myslím viděla a bylo to dobré.
Jestli se nepletu, není Maršálek taky gay?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
6.11.23 20:14

Ahoj já dala StarDance šanci teprve letos, protože tam tančí Richard Krajčo. Když ho vyhodili místo toho tlustého teplouše, už se dívat nebudu. Nepochopila jsem k čemu je hlasování když rozhodují diváci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.11.23 20:18
@Pitřice píše:
Ahoj já dala StarDance šanci teprve letos, protože tam tančí Richard Krajčo. Když ho vyhodili místo toho tlustého teplouše, už se dívat nebudu. Nepochopila jsem k čemu je hlasování když rozhodují diváci.

@Sonmi Tolik k tomu, co by lidi říkali na stejnopohlavni par…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7920
6.11.23 20:18
@Sonmi Tolik k tomu, co by lidi říkali na stejnopohlavni par…

Dobrý no, to bylo rychlý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7920
6.11.23 20:20
@Pitřice píše:

Nojo, zrovna Krajčo a jeho záliba v síťovaných vršcích, to je etalon heterosexuálního alfasamce. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.11.23 20:25
@Sonmi píše:
Dobrý no, to bylo rychlý. :lol:

No to vypadá ze na to přesně cekala 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
6.11.23 20:32
@Sonmi Tolik k tomu, co by lidi říkali na stejnopohlavni par…

To slo rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
6.11.23 20:33
@Sonmi píše:
Nojo, zrovna Krajčo a jeho záliba v síťovaných vršcích, to je etalon heterosexuálního alfasamce. :pankac:

Oblecek jak z Modre ustrice ci jak se to jmenovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16404
6.11.23 20:42
@jednoslunicko píše:
Oblecek jak z Modre ustrice ci jak se to jmenovalo :mrgreen:

Ano, Modrá ústřice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit