StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13832
4.11.23 22:25
@Aglája75 píše:
Plive? :roll: Ale jdi ty, proste pusobi nesympaticky, arogantne… ne jen tady, dlouhodobe…Mozna takovym clovekem neni, ale vyvolava ty pocit v lidech… a o tom je Star Dance i jine situace v umeni, televizi, filmu… na tom neni nic spatneho, vyjadrit svuj pocit a nazor.

Kdybych měla čas, projdu deset stránek diskuze a vypíšu, co se tu o něm zminovalo.
Nejsem jeho fanynka, nevadí mi, ze vypadl. Ale tady se na nej nadávalo dost🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
4.11.23 22:26
@Marcella01 píše:
Krajčo mi do začátku SD nevadil, ale tady s těmi outfity a poskakovanim…děti teda neskutečná podoba…jen teda, s kým on je má? vlastně jen vím, že měl 2 manželky, a Karin je třetí…

První byla Fruhlingová, s tou děti neměl. Má je s Poulíčkovou a vychovávají ještě dceru Babinské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
4.11.23 22:28
@Lily-of-the-valley píše:
Kdybych měla čas, projdu deset stránek diskuze a vypíšu, co se tu o něm zminovalo.
Nejsem jeho fanynka, nevadí mi, ze vypadl. Ale tady se na nej nadávalo dost🤷‍♀️

Nevim, ctu to tady jen vyjimecne… ale jen to ukazuje fakt, ze pusobi na lidi arogantne… a ti dost. Navic myslim, ze docela “hnusny” byl zacatek jeho vztahu s Karin, mel ty deti malinke a podvadel.. nevim presne uz je to davno, ale uz tenkrat mi hrozne vadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
4.11.23 22:33

@Aglája75 no, to pak jo… tak prolistuj, jestli chceš.
Já vůbec celebrity nesleduju, takže pro mě to je skoro všechno spanelska vesnice. Ale pochopila jsem, ze má takovou tu mentalitu velkého zpěváka na turné 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
4.11.23 22:45

Já jsem tedy dnešní díl neviděla, až úplně koneček s Krajčovou řečí, ale… proč se mi do hlavy začíná vkrádat myšlenka, že už předem vědí, kdo v tom díle vypadne, a jsou na to nějakým způsobem připraveni? Minule vypadla Chýlková a náhodou s sebou měla dárek pro svého tanečního partnera jako poděkování. Dnes vypadl Krajčo a úplně náhodou tam seděla celá jeho rodina, celý Kryštof, rodiče jeho taneční partnerky… no nevím. Asi (snad) to tak není, ale napadlo mě to. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
4.11.23 22:48

@IvaB a proto oba tak lituji, ze nemohli zatancovat co chtěli? Chýlková paso, Krajčo sambu (to by bylo!😁).
Jsou dvě možnosti. Buď ho lidi nemají radi… což mi nesedí s milionem fňukajících komentářů na sítích. A nebo neposílali hlasy kvůli tomu, ze neměli pocit, ze by byl nějak ohrožený vypadnutim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
5.11.23 08:08

Ale helemese, kdopak nam to vypadl! Videla jsem az v noci ze zaznamu. Moc pekny dil, hudba opet v poradku a tance krasne. Iva nadherna, Terka mne bavi svoji mimikou, Marsalek je elegan, Eva je dokonala, Darja mne nudi, Adamczyk konecne dostal znamky, jake si od zacatku zaslouzi, Vavra je proste silak a sympatak a Krajco vypadl, co vic si prat. Arogance se holt v teto soutezi nelibi, a to myslim cely par. A ta jeho manzelka byla v te zkusebne prijemna jak osina v zadku. Kdyz to srovnam s ostatnimi pary, tak tam jsou vsichni pokorni a to je posouva dal. Priste by klidne za mne mohla vypadnout Darja, z te holky nejde nic, ani pozitivniho ani negativniho. Tak peknou nedeli a resim se na dalsi dil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
5.11.23 08:10
@Lily-of-the-valley píše:
@IvaB a proto oba tak lituji, ze nemohli zatancovat co chtěli? Chýlková paso, Krajčo sambu (to by bylo!😁).
Jsou dvě možnosti. Buď ho lidi nemají radi… což mi nesedí s milionem fňukajících komentářů na sítích. A nebo neposílali hlasy kvůli tomu, ze neměli pocit, ze by byl nějak ohrožený vypadnutim.

A nebo se lidem nelibilo, jak ho porota od zacatku protezovala. Po minulem dile bylo na toto tema dost komentaru na fb, a to i od lidi, kteri ho maji radi. Jinak by mne dost zajimalo, kolik lidi hlasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
5.11.23 08:16

@jednoslunicko Mně tedy přišla včera krásná Tereza… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1397
5.11.23 09:53

Krajca také nemusím jak jsem tu také psala, ale včera mě to zaskočilo Teda a bylo mi líto jeho syna jak brečel :( tak to Krajča aspoň trochu vrátilo na zem… a s Karin má doma asi přísný režim;). Darja mi také přijde nijaká, je asi víc posílají lidi dal kvůli Vodickovi, ale čím dál víc se mi líbí Tereza Mašková a ten její tanečník, vypadá jako pohodar a vždy se tím tancem bavím. Eva klasický skvělá!! Ale stejně pořád myslím na tance Zuzany Norisove z davne minulosti…kdo neviděl, pusťte si ;) ona byla dokonalá!!! I když to u lidí nevyhrála a porazila ji Dana Batulkova myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
5.11.23 11:00
@alialiali píše:
Krajca také nemusím jak jsem tu také psala, ale včera mě to zaskočilo Teda a bylo mi líto jeho syna jak brečel :( tak to Krajča aspoň trochu vrátilo na zem… a s Karin má doma asi přísný režim;). Darja mi také přijde nijaká, je asi víc posílají lidi dal kvůli Vodickovi, ale čím dál víc se mi líbí Tereza Mašková a ten její tanečník, vypadá jako pohodar a vždy se tím tancem bavím. Eva klasický skvělá!! Ale stejně pořád myslím na tance Zuzany Norisove z davne minulosti…kdo neviděl, pusťte si ;) ona byla dokonalá!!! I když to u lidí nevyhrála a porazila ji Dana Batulkova myslím

Me obecne ty davne rady prisly vykonama lepsi…Letos mi prijde, ze je to o divadle a scenkach a ne o tanci… Treba quick step si pamatuji nekolik nadhernych v krasnych satech na klasiku… asi je jiny seftrener nebo jak se te pozici rika… Divam se na to ted jen kvuli detem, ktere se chteji divat jinak uz ani dve predchozi rady me moc nebavily, posledni jsem asi ani nekoukala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
5.11.23 11:20

Mě se ten pořad zda dost trapný. Ale každého vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
5.11.23 11:59
@Aglája75 píše:
Me obecne ty davne rady prisly vykonama lepsi…Letos mi prijde, ze je to o divadle a scenkach a ne o tanci… Treba quick step si pamatuji nekolik nadhernych v krasnych satech na klasiku… asi je jiny seftrener nebo jak se te pozici rika… Divam se na to ted jen kvuli detem, ktere se chteji divat jinak uz ani dve predchozi rady me moc nebavily, posledni jsem asi ani nekoukala…

Mi přijde jak kdy. Já zase nekoukala na tři řady před par lety (vím ze v jedné byla Kucharova, ale jinak vůbec nic). A teď jsem tomu přišla zase na chuť. 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
5.11.23 12:00

@jednoslunicko jo, mohli by ty pocty nahodit třeba aspoň po skončení řady. Já chápu, ze teď by to bylo dost nepraktické 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
5.11.23 12:59
@Rotha píše:
Mě se ten pořad zda dost trapný. Ale každého vkus.

Taky názor.
Ale proč návštěva této diskuse?
Vhození vidlí? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová