Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za mne dnes chlapci slabi, Darja a Iva mi vzaly dech
a Eva je neprijemna jak osina v pr… A to jsem ji mela rada. Myslim, ze na ten svuj urputny oblicej v dalsich kolech dojede. No, ehm…asi budu hnusna, ale to kolo pro Paraple nikdy nesleduju, nebavi mne to. (pomaham jinde).
@Lily-of-the-valley píše:
@Sonmi být to naopak tak si myslím ze vypadne Vavřinec. My jsme takový národ co miluje slabé a zranitelné, pokud je někomu konáno bezpráví (aneb Chlopcikova trojka), tak hned se ho musíme “zastat”. Když je tedy sympaticky, což Hradílek je. 😁
Mne se celkove zdálo, ze jsou oba chlapi typove hodně podobní (i je vtipný ze se tam našli jako kamarádi), tak se ani nedivím, ze ve finále dneska oba vorali kroky a nakonec se rozhodovalo mezi nimi. 😁
Za mě ta trojka žádné bezpráví nebyla, spíš byly přestřelené ty šestky. Vždyť to byla dost hrůza. ![]()
@Sonmi píše:
Za mě ta trojka žádné bezpráví nebyla, spíš byly přestřelené ty šestky. Vždyť to byla dost hrůza.
Jo, to jsem tu psala, že dostal 6 jako Adamczyk
Ta trojka mi přišla hodně málo, tu snad neměl ani Pepa v žádném kole. Měli dát 5, když Marek měl 6.
@MUFICE píše:
Jo, to jsem tu psala, že dostal 6 jako AdamczykTa trojka mi přišla hodně málo, tu snad neměl ani Pepa v žádném kole. Měli dát 5, když Marek měl 6.
Právě, kdyby dali 5-5-5, tak by to bylo dobré. Jenže r+t dali šestky, tak Chlopčík vytáhl trojku. Součet je stejnej, patnáct bodů.
Jinak Eva se mi tedy nijak nepříjemná nezdá. ![]()
Naopak to vypadá, že se tam letos sešla dobrá parta. To špičkování a srandičky kolem té týmové výzvy mě moc bavily. ![]()
(P. S.: Zelinka vypadá čím dál příšerněji
).
@Sonmi píše:
Jinak Eva se mi tedy nijak nepříjemná nezdá.
Naopak to vypadá, že se tam letos sešla dobrá parta. To špičkování a srandičky kolem té týmové výzvy mě moc bavily.(P. S.: Zelinka vypadá čím dál příšerněji
).
Souhlas, s Evou, se srandickami i se Zelinkou. Ten je vazne strasnej.
![]()
@Sonmi píše:
Za mě ta trojka žádné bezpráví nebyla, spíš byly přestřelené ty šestky. Vždyť to byla dost hrůza.
Celou dobu si rikam, ze ty body, co Pepan dostával, jsou vuci ostatnim uplne nefer.
@Lily-of-the-valley píše:
@Sonmi být to naopak tak si myslím ze vypadne Vavřinec. My jsme takový národ co miluje slabé a zranitelné, pokud je někomu konáno bezpráví (aneb Chlopcikova trojka), tak hned se ho musíme “zastat”. Když je tedy sympaticky, což Hradílek je. 😁
Mne se celkove zdálo, ze jsou oba chlapi typove hodně podobní (i je vtipný ze se tam našli jako kamarádi), tak se ani nedivím, ze ve finále dneska oba vorali kroky a nakonec se rozhodovalo mezi nimi. 😁
Mě hlavně udivuje, co všechno může ovlivnit volbu. Všude v komentářích čtu, jak Chlopčíkova trojka donutila hlasovat i diváky, kteří doteď vůbec nehlasovali. ![]()
Tanec je estetická záležitost, každý máme svého favorita a když někdo volí Vavřince, že se mu líbí jeho tanec nebo je mu sympatický, tak ok, ale hlasovat, protože porota ukřivdila?
Věřím, že spoustu lidí posílá hlasy Josefovi, protože peče dobré koblihy.
![]()
A já bych věřila, že Pepovi lidí posílají hlasy, protože jim je sympatické, že je takový normální. U Ivi, Evy jde prostě vidět, že jim to jde, kdežto s tím maršálkem si plno lidí může říct, tak nějak bych asi vypadal já.
Četla jsem nějaký rozhovor s Dvořákem, kde psal, jak nechtěl vypadnout jako první, ale od půlky mu bylo skoro jedno jak dopadne, jen chtěl ať to peklo skončí. (Myšleno fyz. narocnosti). Musí to být hukot, no.
@Blondiena Já ti to vysvětlím na mém případu. Stardance sleduji od první řady a nikdy v životě jsem neposlala žádný hlas. Vavřincovi fandím od prvního kola, je mi sympatický a líbí se mi jejich choreografie. Včera jsem ty tři body cítila jako vrcholně nespravedlivé v porovnání s bodovým hodnocením pana Maršálka. Takže jsem poprvé v životě poslala hlas, aby mi Vavřinec tak “nespravedlivě” nevypadl.
@Blondiena píše:
Mě hlavně udivuje, co všechno může ovlivnit volbu. Všude v komentářích čtu, jak Chlopčíkova trojka donutila hlasovat i diváky, kteří doteď vůbec nehlasovali.
Tanec je estetická záležitost, každý máme svého favorita a když někdo volí Vavřince, že se mu líbí jeho tanec nebo je mu sympatický, tak ok, ale hlasovat, protože porota ukřivdila?
Věřím, že spoustu lidí posílá hlasy Josefovi, protože peče dobré koblihy.![]()
Já nevím, já v tom tu logiku vidím. Není to žádná pragmaticka soutěž, je to založené na sympatiich, a ty ten “nespravedlivě potrestaný” proste získá snáz.
Já si tak říkám, ze letos mi přijde, ze hodně zapomínají kroky. Tak fakt nevím, jestli se proste sešli takoví trémaři, nebo jestli jim tanečnici dělají příliš náročné choreografie… nebo něčím jiným. Každopádně až budou mít tance dva (to je od příštího nebo až toho následujícího týdne?), tak to bude asi maso. 😁
@Lily-of-the-valley Rekla bych, ze vcera to Markovi i Vavrovi udelaly partnetky rychle a tezke. Oba meli jive a oba celkem prusvih.
@masima píše:
@Blondiena Já ti to vysvětlím na mém případu. Stardance sleduji od první řady a nikdy v životě jsem neposlala žádný hlas. Vavřincovi fandím od prvního kola, je mi sympatický a líbí se mi jejich choreografie. Včera jsem ty tři body cítila jako vrcholně nespravedlivé v porovnání s bodovým hodnocením pana Maršálka. Takže jsem poprvé v životě poslala hlas, aby mi Vavřinec tak “nespravedlivě” nevypadl.
Ale ten marsalek byl včera přece objektivně o hodně lepší než Vávra ![]()
@jednoslunicko píše:
@Lily-of-the-valley Rekla bych, ze vcera to Markovi i Vavrovi udelaly partnetky rychle a tezke. Oba meli jive a oba celkem prusvih.
Ale každý měl jiný problém. Marek začal skvěle, ale pak se ztratil v choreografii, po chvíli se zase chytil. Vávra vypadl hned na začátku z rytmu a už se nenašel. V těch zpomalených záběrech bylo vidět, že v určité pasáži byl o celou dobu za partnerkou. Za mě větší průšvih. ![]()