Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já sibzase myslím, že na Českého slavíka se ro hodí, experimentovat.
Trocha odvazu neuškodí
@g.sandova píše:
Já sibzase myslím, že na Českého slavíka se ro hodí, experimentovat.
Trocha odvazu neuškodí
Ono taky kam jinam, když ne na anděly a slavíka. Zas tolik velkých sledovaných události v ČR nemáme.
Nejstrašnější na modelu „tetka v modrém overalu“ je stříbrná kabelka. Ještě že jí Richard nosí jako dáma a ne přes rameno.
![]()
Mě tedy pobavil. ![]()
@Blondiena píše:
Nejstrašnější na modelu „tetka v modrém overalu“ je stříbrná kabelka. Ještě že jí Richard nosí jako dáma a ne přes rameno.![]()
Mě tedy pobavil.
Můj poprvé použitý poblion ![]()
![]()
@Blondiena píše:
Nejstrašnější na modelu „tetka v modrém overalu“ je stříbrná kabelka. Ještě že jí Richard nosí jako dáma a ne přes rameno.![]()
Mě tedy pobavil.
Harry Styles z Wishe ![]()
@ivašot. píše:
Harry Styles z Wishe
@ivašot. píše:
Harry Styles z Wishe
Oblek je prý od Burberry. A nebo že by Burberry z Wishe?
![]()
@g.sandova píše:
Ten oblek je ale krásně udělaný, ten fakt nevypadá lacině
@g.sandova píše:
V tmavém provedení by to vypadalo úplně jinak, ne však v této dětské či dívčí barvě 🙃
Vesta bez ničeho samozřejmě nutná, protože kerky 🙃
Ovšem bez kabelečky a střevíčků jak z Popelčina oříšku ![]()
Kapela se ohákla super a měli by hrát spolu i v tomto.
@g.sandova píše:
Zenske by ten model opravdu slusel. Cim jsem starsi, tim jsem asi mene tvarna a odmitam se tvarit, ze tohle je normalni.
@jednoslunicko no tak jasně, tradiční to není, ale tyhle akce snesou trochu vystrednosti
@jednoslunicko a viděla jsi v cem tam šli jiní? Tohle mi přišlo vlastně jen extravagantní v kontextu jiných 🙈
I extravagance se musí umět nosit. Krajco v podobných vystrelkach a rozhalenkach působí směšné a jako holka, proto to bylo divné.
@tulipán píše:
I extravagance se musí umět nosit. Krajco v podobných vystrelkach a rozhalenkach působí směšné a jako holka, proto to bylo divné.
Conchita Wurst hadr ![]()
Jako holka přímo ne, ale naprosto nemužně až úchylně /pro mě nechutně 🤨