Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ta Darija, jsem měla husinu.
@Aglája75 Proč? Jako Táňa je Táňa… ale zde tak hrozny není ne?😁
@Aglája75 píše:
Me to prijde trichu moc na efekt jako u ni vse …
Je třeba ji znát blíže. Je to čistá duše*
@Aglája75 píše:
Me to prijde trichu moc na efekt jako u ni vse …
Tak měl to být tanec o ní a tak to v ní prostě je, když ti je dvacet něco a v rychlém sledu přijdeš o oba rodiče na hnusnou rakovinu, tak to není efekt, ale životní rána, která se nikdy nezacelí.
@Lily-of-the-valley píše:
Josef dobry, ale nějak se z nadrozmernyho chlapa stal mega obézní díky tomu oblečení 😅
Jo, to jsme si taky rikali. Ja jeste manzelovi tvrdila, ze zhubl, jak byl v tom obleku. Asi byl sesnerovany. ![]()
A libil se mi moc Vavra, mel to vystaveny skvele a na miru.
A Darja je vazne skvela. Z nesebevedomeho stydliveho kurete, se lihne krasna sebevedoma zenska. ![]()
Kunes je nejaky moc drsny.
Příspěvek upraven 02.12.23 v 22:04
@Lily-of-the-valley píše:Ta Darija, jsem měla husinu.@Aglája75 Proč? Jako Táňa je Táňa… ale zde tak hrozny není ne?😁
Nevim, me prijde takovy mimo, zaujaty sam sebou, suchar…
@mado píše:
Tak měl to být tanec o ní a tak to v ní prostě je, když ti je dvacet něco a v rychlém sledu přijdeš o oba rodiče na hnusnou rakovinu, tak to není efekt, ale životní rána, která se nikdy nezacelí.
Presne.
Ona je hodne skromny a mily clovek. Na to, co uz dokázala.
Vavřinec je proste macho. A tak se mi líbí, no😁
Jj. Mne se libi, jak z nej jde strasne pozitivno. A presne jak to rikali, sila, vyrovnanost, jistota a zaroven laskavost. Takovy chlapy zeru. ![]()
@Iv.Sa. píše:
Vůbec nejsem anti fanoušek Ivy, ale dnes mě bavila nejméně. Celkově ovšem úžasný večer 👍
Iva mi proste prisla takova nijaka, nudná. A to ji mam rada.
@Aglája75 píše:
Nevim, me prijde takovy mimo, zaujaty sam sebou, suchar…
Me nevadi ale taky jsem si rikala ze on proste nema vubec smysl pro humor a nadhled
@mado píše:
Ale to samozrejme chapu, hodne jinych lidi si prozilo take hodne tezke situace… ale je to jejich vnitrni vec, ona to pouzila opet na efekt, protoze to prece kazdeho dojme ten pribeh, je jedno jaky je tanec a tim za me schazuje to osobni v tom… me to vadi.
Josef dobry, ale nějak se z nadrozmernyho chlapa stal mega obézní díky tomu oblečení 😅
I charisma má velké.
Dnes asi opustí soutěž, Vávra má velkou podporu. Ještě mám strach o Ivu.
@AvajBr píše:
Presne.Ona je hodne skromny a mily clovek. Na to, co uz dokázala.
Vidis a me prijde hrozne nafoukana… ano vim jake to je dokonce se starat o rodice unirajiciho na rakovinu s metastazemi v kostech a drzet ho za ruku, kdyz ma obrovske bolesti a umira a mozna prave proto ni vadi to takto “ pouzivat…” Ale respektuju samozrejme jine nazory, je jen o pocitu.
Příspěvek upraven 02.12.23 v 22:16
@Aglája75 znám to taky a taky vím, že je to různé, někdo to potřebuje dostat ze sebe a někdo naopak se za to stydí a přijde mu nepatřičné to pouštět ven.
Hurá, konečně vypadl Pepa. Už mě ten jeho minimalistický tanec vyloženě iritoval.