Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lily-of-the-valley píše: ❤️D+D
Ale fakt jsem se lekla ze z toho stolu spadne. 🙈
Jj, muz rikal, ze je nejaka zpomalena, tak mu rikam, no na tom stole by byl asi kazdej.
Jak se snaží je bodove maximálně přiblížit. 😁
Eva je skvělá. A ty saty se mi moc líbí.
@Lily-of-the-valley píše:
Jak se snaží je bodove maximálně přiblížit. 😁
Eva je skvělá. A ty saty se mi moc líbí.
Taky se mi libily saty Evy.
A ta Iva, ja ji mam rada, ale tady me taky nudi. Nevim, nema nejak stavu. ![]()
Doufám, že Vodičkoviny a Mazúchoviny pokračují automaticky do finále
a o kapku více fandím Vávrovi před Ivou, ale jen kvůli jeho úsměvu a moc sympatické manželce 😊
@Iv.Sa. píše:
Doufám, že Vodičkoviny a Mazúchoviny pokračují automaticky do finálea o kapku více fandím Vávrovi před Ivou, ale jen kvůli jeho úsměvu a moc sympatické manželce 😊
Mám to úplně stejně. 🙂 přemýšlím ze podle toho kdo tam propadne tak možná i pošlu sms🙈
Ale je hrozny jak stojí vedle sebe Vavřinec a Iva s tanečníky. To je výškový rozdíl 🙈
Ale je hrozny jak stojí vedle sebe Vavřinec a Iva s tanečníky. To je výškový rozdíl 🙈
Je to malý velký muž ![]()
Ok, takže neposilam nic, proste jsou všichni moc dobří. Ta chacha byla proste o moc lepší než ty dva dnešní Ivy tance.
Mám to úplně stejně. 🙂 přemýšlím ze podle toho kdo tam propadne tak možná i pošlu sms🙈
Poslala jsem Vávrovi 😊
@Iv.Sa. píše:
Doufám, že Vodičkoviny a Mazúchoviny pokračují automaticky do finálea o kapku více fandím Vávrovi před Ivou, ale jen kvůli jeho úsměvu a moc sympatické manželce 😊
Taky. Uplne to stejne.
Ok, takže neposilam nic, proste jsou všichni moc dobří. Ta chacha byla proste o moc lepší než ty dva dnešní Ivy tance.
Byla. Ale mne se teda libil ten walz.