Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A konecne jsem pochopila, jak se scitaji hlasy. Po tech letech… ![]()
https://instagram.com/…496413331873?…
@Sonmi píše:
No, upřímně každej se těší na freestyle. A skupinovou choreografii. S tím zbytkem by ani nemuseli zdržovat, je to pak nekonečné a stejně jsou to znovu tance, které už jsme viděli.
To je fakt, dnešní závěrečný rozstřel mě taky už moc nebavil.
@Aglája75 píše:
Jojo Darja jeasi je to tim jak se vylouopla z placheho kacatka…a jak roste
Tak za mě Darja ještě lepší než minule, dívám se dnes ze záznamu. Právě jsem sledovala její valčík. Ale zajímá mě: jsem jediná, komu přišlo, že ten zpěv (asi Dasha?) je strašně falešný celou píseň zhruba o půl tónu? 😱
@mado píše: Četla jsem rozhovor s Josefem. On se opravdu tam, kde je, vyšplhal ze strašných poměrů. Rodiče alkoholici, kteří se brzy upili k smrti. On asi nejstarší z pěti sourozenců. Žili někde na statku, od mala museli všichni makat na poli, u dobytku. Nikdo se ho neptal co by chtěl, kdyby si po maturitě nesbalil kufr a neřešil dilema, zda tam nezůstat a ochránit mládši sourozence od fyzického i psychického násilí, tak by se tam utrapil nejspíš taky. Nikdo mu nestál za zády a nepodporoval ho. Šel za svým snem a povedlo se to.
Tohle jsem vůbec netušila. Strašné. Je obdivuhodné, že o tom dokáže takhle otevřeně mluvit. Nemáš náhodou odkaz?
Edit překlep
Příspěvek upraven 10.12.23 v 09:07
@vendulaaa píše:
Děti se dívají na záznam a ten Kuneš je fakt nějak mimoň. Je mi moc nesympatický. A hodnocení mu musí korigovat Chlopčík. To už je síla.
Si tam něco kompenzoval nebo co. Ještě, že už tam včera nebyl
@Lily-of-the-valley píše:
Ale to víš ze ho tepou. Ani ne tak jeho, jako tanečnici. Ta to minule schytala z to, ze ho nepodrzela když zapomněl ty kroky a ona to pak nějak blbě komentovala. Na sítích se pak vyjadřovala, jak ji to mrzi, ze neumí pořad mluvit do televize a v tu chvíli proste vysypala nějakou odpověď. Minuly díl jsem si všimla, jak se naopak furt snaží obracet na Vávru, vyzdvihovat ho. Je mi ji docela lito, protože jak se znám, asi bych byla obdobná 😅
Pořad o ni říkají, ze chce být ta hvězda, chce dělat ty zvedacky a být ta hlavní. Popravdě ty super zvedacky jsou určitě jeden z důvodu, proč jsou až tak daleko - přeci jen, tanec je spis průměrný (s ohledem na další účastníky).
Fakt se mi libilo jak v sobotu maršálek radil, ať lidi neresi s****y. Je to zábava, nevím proč se musí tak strašně nutně hejtit jen proto, ze mi někdo není po chuti. 😅
Včera to komentovala partnerka Vávry, že by lidi měli vysvětlit dětem, že není dobré pomlouvat. Jako nápad hezký, ale v době sociálních sítí, kde se každý vyjadřuje ke všemu?
Trošku nereálné, že by sbírali jen srdcomety.
@Lily-of-the-valley píše:
Má od ramen dolu plášť. Pardon, nedala jsem tomu diakritiku 🙈
@MartinaIrena píše:
Tak za mě Darja ještě lepší než minule, dívám se dnes ze záznamu. Právě jsem sledovala její valčík. Ale zajímá mě: jsem jediná, komu přišlo, že ten zpěv (asi Dasha?) je strašně falešný celou píseň zhruba o půl tónu? 😱
Zpivala to ta druha (nevim jmeno) a hned po skonceni tance jsem se doma rozcilovala, jak jim to zkazila, fakt me to tahalo za usi ![]()
@MartinaIrena píše:
Jo, taky jsem to slyšela, a říkala jsem si, že to nemůže být Dasha. A nebyla.
Oprava, slovnik mi přepsal na Dášu
Příspěvek upraven 10.12.23 v 09:49
@Blahuše píše:
A ja s Tebou souhlasim. Taky mi to nepripadalo vhodne. Je to neco „navic“ proti ostatnim, ale s velkymi uvozovkami samozrejme. Proste by meli mit vsichni stejne hranice v tom, cim ziskavaji sympatie u divaku. Hluboky lidsky pribeh boduje a rezonuje, ostatni jsou tim v „nevyhode“. Opet s velkymi uvozovkami. Kdo vi, co oni maji za sebou, jen se to treba nevi. Ja rodice davno nemam a nerikam to na potkani prave proto, ze mi bytostne vadi, jak se na mne hned kazdy diva jinak, kdyz to zjisti. At me ten, na kom mi zalezi, bere tak, jak jsem, ne s ohledy na „chudaka holku bez rodicu“. Jisteze me ten fakt v mnohem ovlivnil a zmenil a ja sama od svych nejblizsich ocekavam podporu v exponovanejsich obdobich (vyroci, Vanoce, svatba atp). Ale jinak to vytahovat mi neprijde vhodne. Na jejim miste bych proste bez blizsich podrobnosti rekla, ze Andelska je mi blizka a ma pro mne osobni vyznam a konec zvonec. Jinak ja od zacatku fandim Darje, ma osobite kouzlo. Kubelkova na mne pusobi jak Stepfordska panicka, moc ji ty vzletne reci neverim..
Presne vyjadreno❤️.
Byla jsem minuly tyden na rehabilitaci a zaslechlea jsem rozhovor 5 mediku, lteri tam chodi na staze a meli podobny nazor na Adamczykovou, “fandili” Darje a o Adamczykove rikali, ze je nesympaticka a ze z ni je videt jak si mysli, ze je a musi byt hvezda, proste jen vykon za kazdou cenu a ze hodne tancu nic moc, jen technika… Docela me ro prekvapilo, ze asi teda nejsem jedina s podobnnym nazorem, jen z jine bubliny nez je tady na mimi
. Ale abych ji nekrivdila, mozna je to i tim tatnecnikem on je taky hodne perfekcionista zamereny na vykon…si myslim, ale asi si sedli… proste pro vitezstvi i pres “ mrtvoly”.
Iva je rozhodne lepsi ne Vavra i kdyz vcera byl nejlepsi za celou dobu…
Ale me teda ani neprijde, ze by letos nejak dobre tancovali… naopak mam pocit, ze vesech drivejsich byla hodne tech tamcu, ldy vam chodil mraz po zadech, ldy jste si rekli nadhera…letos mi prijde, ze to je malo o cistem tanci a hodne “scenek” a divna hudba a i kostymi treba na ten waltz divne…
Kubelkova u tance vypada nadherne ( a porota byla vcera zdrbla, ze ji vyradili) a kdyz si uvedemomim, ze je jen o rok mladsi nez ja, tedy skoro 50, klobouk domu, ma v sobe pohyb, ladnost, ale Darja je v necem kouzelna, lidska… hrozne se zlepsila…Podle starsi dcery Darje fandi i mladi na FB…
Ale
je to jen hra a zabava
, takze napisu nazor a tim to konci:)… borci jsou vsichni co tam jdou a neco se nauci…
Příspěvek upraven 10.12.23 v 09:31
@Aglája75 píše:
Byla jsem minuly tyden na rehabilitaci a zaslechlea jsem rozhovor 5 mediku, lteri tam chodi na staze a meli podobny nazor na Adamczykovou, “fandili” Darje a o Adamczykove rikali, ze je nesympaticka a ze z ni je videt jak si mysli, ze je a musi byt hvezda, proste jen vykon za kazdou cenu a ze hodne tancu nic moc, jen technika… Docela me ro prekvapilo, ze asi teda nejsem jedina s podobnnym nazorem, jen z jine bubliny nez je tady na mimi. Ale abych ji nekrivdila, mozna je to i tim tatnecnikem on je taky hodne perfekcionista zamereny na vykon…si myslim, ale asi si sedli… proste pro vitezstvi i pres “ mrtvoly”.
Iva je rozhodne lepsi ne Vavra i kdyz vcera byl nejlepsi za celou dobu…
Ale me teda ani neprijde, ze by letos nejak dobre tancovali… naopak mam pocit, ze vesech drivejsich byla hodne tech tamcu, ldy vam chodil mraz po zadech, ldy jste si rekli nadhera…letos mi prijde, ze to je malo o cistem tanci a hodne “scenek” a divna hudba a i kostymi treba na ten waltz divne…
Kubelkova u tance vypada nadherne ( a porota byla vcera zdrbla, ze ji vyradili) a kdyz si uvedemomim, ze je jen o rok mladsi nez ja, tedy skoro 50, klobouk domu, ma v sobe pohyb, ladnost, ale Darja je v necem kouzelna, lidska… hrozne se zlepsila…Podle starsi dcery Darje fandi i mladi na FB…
Aleje to jen hra a zabava
, takze napisu nazor a tim to konci:)… borci jsou vsichni co tam jdou a neco se nauci…
Tak s tim naprosto souhlasim ![]()
Já jsem Darije poslala hlas, když vypadla Ivana, fandím jí. Je fakt dobrá, navíc příjemná.
@Blahuše píše:🤷♀️ já tam proste jen nevidím, co tam vidíš ty. Ale vím, ze je na světě dost lidi, co moc nemusí ty s tahem na branku. A však to je v pohodě.
Ale ja mluvim o necem uplne jinem - o soutezi, kde nikdo dalsi nevyuziva/nezneuziva sve srdceryvne osobni pribehy a pritom je treba taky ma. Ja sama podporuju organizace, ktere umirani vnasi do zivota - Cesta domu, Ke korenum, s detmi u nas doma nic neni tabu, rada o svych rodicich mluvim, mam doma vystavene fotky, jsou soucasti nasich tradic, delame jim podobnou vyzdobu na hrbitov jako mame doma na Vanoce atd. Zvedacky a dcery a vek jsou naprosto z jineho ranku. U Kubelkove mi vlastne to zminovani veku prislo trapny, u Chylkove to bylo na miste, ale u ni fakt ne.
@AvajBr píše:
A konecne jsem pochopila, jak se scitaji hlasy. Po tech letech…
https://instagram.com/…496413331873?…
Jo, já to konečně pochopila na začátku tehle rady, kdy to taky někde vysvětlili, ale do té doby jsem neměla tušení. 😁
@Sonmi píše:
No, upřímně každej se těší na freestyle. A skupinovou choreografii. S tím zbytkem by ani nemuseli zdržovat, je to pak nekonečné a stejně jsou to znovu tance, které už jsme viděli.
Ja mám většinou jeden-dva tance, které chci vidět ještě jednou a vůbec mi nevadí, ze se opakuji (dřív to rozhodne bylo pro mě silnější, dneska je hrozne jednoduché ten tanec zkouknout na ivysilani znova). Namátkou mi hned vyskakuje ten krásný valčík Marie Dolezalove.
Zbytek mě taky hrozne prudi. 😁
A myslím ze jsem tyhle tři do finále i tipovala na začátku, jen s tím, ze jsem říkala Eva a Vavřinec, a pak jsem vahala mezi Darijou a Markem, no tam mi to dost nevyšlo. 😁