Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Temnástranasíly píše:
Každopádně teda fandím Darji.
Taky ji to přeji nejvíc, od začátku soutěže se hodně posunula a stále dělá pokroky ![]()
@Temnástranasíly píše:
@Iv.Sa. já o ní moc nevím a zase tak moc nesleduji ani to Stardance.. ale.. to že někdo řekne svůj věk znamená věk, ne že chce být za slušnou dámu, ale že skoro v padesáti takto rozhýbat tělo je fuška. Má luxusní postavu a i kdyby dělala striptýz, tak se mi to s tím nijak třískat nebude. Vlastně jo, si řeknu panebože kéž bych tak vypadala aspoň ve dvacetiAle chápu emoce, emoce vždycky hrají největší roli a tohle to v tobě vyvolává. Já ty věci jen tak neprožívam:)
Ano, pocity, těm jeden neporučí ![]()
Bylo tu několik názorů o tom, že Iva, ač úžasná, vlastně svým způsobem nudí, tomu se také nedá poručit, jestli nás někdo nebo něco nadchne nebo ne.
Nejprve mě nadchla Evka a vzápětí, ale úplně jinak Darija. Fandím oběma a obě mě velmi obohacují. Iva až tak moc ne, postavu mám celoživotně i „na podzim života“ geneticky OK ![]()
@andilek píše:
je to jen pro tebe?
To se Ti moc nepovedlo, ja jsem tu celou dobu jen cetla a teprve vcera prispela svym prvnim prispevkem ![]()
@Blahuše píše:
Vsak kazdy mame svoje sympatie ze svych duvoduJa fandim ne nutne tomu, kdo tanci nejlip, pro mne je ten mix duvodu sirsi. Tanec hodnoti porota, sympatie spise divaci. Kdyz se tam postavi opravdu tancem nepolibene drevo, ktery svou pili, vuli a diky svemu tanecnimu partnerovi vyroste, je to pro mme obdivuhodnejsi nez nekdo, kdo tanci „technicky“ skvele, ale ma na cem stavet z drivejsiho zamereni. Napriklad. Ale ta celkova chemie, u ktere mne zalezi, komu fandim, je vlastne celkove dost nepopsatelna 🙈
Však v pohodě, já se jen snažila přijít na to, proč je špatně, ze tancem zprostředkovala rozhovor se zemřelým blízkým…
@Iv.Sa. píše:Šťastná to žena
Ano, pocity, těm jeden neporučí
Bylo tu několik názorů o tom, že Iva, ač úžasná, vlastně svým způsobem nudí, tomu se také nedá poručit, jestli nás někdo nebo něco nadchne nebo ne.
Nejprve mě nadchla Evka a vzápětí, ale úplně jinak Darija. Fandím oběma a obě mě velmi obohacují. Iva až tak moc ne, postavu mám celoživotně i „na podzim života“ geneticky OK
Já zase dlouhodobe, vlastně od Miss, Ivu Kubelkovou fakt nemusím. Vím, že je to krásná žena. Určitě milá, fajn, inteligentní, kultivovana. Jenže mě vůbec nezajímá.
Nemůžu si pomoct.
A chápu, proč někomu vadí Eva.
S těmi pocity fakt nejde nic dělat. Proto e to soutěž i o sympatiích
Příspěvek upraven 10.12.23 v 14:24
@Blahuše píše:
https://youtu.be/GeQDk2aylpo?…
Děkuju
Souhlasím hned s tou první minutou, že novináři občas všechno překrouti.
@Temnástranasíly píše: Šťastná to ženajá si odnosím prcka a pak se na to zase vrhnu
Po první dceři jsem z porodnice odcházela na své váze, ale po druhé jsem 4 měsíce na postavě intenzivně makala /poprvé náběr jen 6 kg, podruhé 16 🙃
Jinak jsem na pohyb spíše pohodlný člověk 😊 Různé blokády a migrény mě ve snaze něco dělat vždycky zasekly. Snaha byla, motivace až tak ne.
@g.sandova píše:
A s tím věkem, vždyť tam byly starší ženy
Jistě a taky to jde většinou na tom pohybu sakra poznat.
@Temnástranasíly píše:
Jistě a taky to jde většinou na tom pohybu sakra poznat.
Jo, třeba Batulkova, a vyhrála. Proto chápu, že někdo řeší, že to Iva vytahování zbytečně často.
@MartinaIrena píše:
Tak za mě Darja ještě lepší než minule, dívám se dnes ze záznamu. Právě jsem sledovala její valčík. Ale zajímá mě: jsem jediná, komu přišlo, že ten zpěv (asi Dasha?) je strašně falešný celou píseň zhruba o půl tónu? 😱
Jedná píseň mi přišla falešná ale už nevím která, myslím to zpívala Naďa weberova
@g.sandova píše:
Jo, třeba Batulkova, a vyhrála. Proto chápu, že někdo řeší, že to Iva vytahování zbytečně často.
Možná se po tolika letech pletu, ale p. Batulková tuším věk ani rodinu neřešila, jen se dobře bavila. Zdůrazňovat věk v tomto kontextu zavání sebechválou, a ta, jak známo, smrdí ![]()
@Iv.Sa. píše:
Možná se po tolika letech pletu, ale p. Batulková tuším věk ani rodinu neřešila, jen se dobře bavila. Zdůrazňovat věk v tomto kontextu zavání sebechválou, a ta, jak známo, smrdí
Jo, já si z Batulkové už pamatuju jen ten freestyle jak je Onder v kocarku a ona je takova babicka 😁 už je to hrozne dávno. Nevím jestli se řešil její věk, asi jo, ale Iva z toho děla velké haló, přitom proste… je to modelka, cely život se živí profesemi, kde má dobře vypadat. Tak se asi nebudeme divit tomu, ze nevypadá jak kdyby 30 let pipala salámy v tescu.
Kubelková je 77. ročník. Takže k padesátce to ještě úplně není. Opravdu se to přehání. Na svuj vek vypadá a postavu má krásnou, ale asi není potřeba to pořád probírat, jako kdyby ji bylo 60. Navíc sama sebe prezentuje jako silné duševně založenou, čte buddhistické texty a pořád dokola se mluví o dolních končetinách. Je to trochu sranda. Vystavovat se a současně se tvářit, že jsou pro ni důležité jine věci. A včera opět, hlavně zmínit dcerusky
.