StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7087
10.12.23 14:02
@Lily-of-the-valley píše:
Jo, já si z Batulkové už pamatuju jen ten freestyle jak je Onder v kocarku a ona je takova babicka 😁 už je to hrozne dávno. Nevím jestli se řešil její věk, asi jo, ale Iva z toho děla velké haló, přitom proste… je to modelka, cely život se živí profesemi, kde má dobře vypadat. Tak se asi nebudeme divit tomu, ze nevypadá jak kdyby 30 let pipala salámy v tescu.

Jj, dělala si z toho tak akorát prču :wink:
Byla tak přirozená a bezprostřední, o pohybovém nadání nemluvě, že si získala sympatie téměř všech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
10.12.23 14:06
@tulipán píše:
Kubelková je 77. ročník. Takže k padesátce to ještě úplně není. Opravdu se to přehání. Na svuj vek vypadá a postavu má krásnou, ale asi není potřeba to pořád probírat, jako kdyby ji bylo 60. Navíc sama sebe prezentuje jako silné duševně založenou, čte buddhistické texty a pořád dokola se mluví o dolních končetinách. Je to trochu sranda. Vystavovat se a současně se tvářit, že jsou pro ni důležité jine věci. A včera opět, hlavně zmínit dcerusky :lol:.

No, a to je právě to, co jsem zmiňovala, že mi to vše spolu dohromady přirozeně nekoresponduje, tudíž neoslovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13858
10.12.23 14:28
@Iv.Sa. píše:
Jj, dělala si z toho tak akorát prču :wink:
Byla tak přirozená a bezprostřední, o pohybovém nadání nemluvě, že si získala sympatie téměř všech.

Teď na to koukám, je to už 15 let😅 a na YouTube je záznam jak spolu letos tančili na plese, takže klobouk dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
10.12.23 15:12

Batulková byla úžasná, mám ji ráda. Ten její nadhled, přirozenost, talent a hlavně se nikam necpat. Proto ji mám ráda roky u žehlení jako Marcelku z Comebacku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
10.12.23 18:56

Teď jsem koukala na Interview ČT24 s Tatianou Drexler a byla tam ukázka z Grand Prix 1994, kdy úchvatně tančila na Bolero a byla v té době 14. na světě, krásná žena, vystudovaná matematička 👍 🌹 Moc fajn rozhovor s pozitivní a přirozenou šedesátnicí*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
11.12.23 12:22
@alialiali píše:
Jedná píseň mi přišla falešná ale už nevím která, myslím to zpívala Naďa weberova

To byla ta z Top Gunu. Strašný, mně to pokazilo celý dojem z tance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7921
11.12.23 15:38
@Iv.Sa. píše:
Teď jsem koukala na Interview ČT24 s Tatianou Drexler a byla tam ukázka z Grand Prix 1994, kdy úchvatně tančila na Bolero a byla v té době 14. na světě, krásná žena, vystudovaná matematička 👍 🌹 Moc fajn rozhovor s pozitivní a přirozenou šedesátnicí*

Tatiana je fajn. :) Mně se moc líbí letos ta porota, Geňa s Chlopčíkem tam do sebe furt šijou a Táňa mezi nima. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.12.23 20:38

Tak co dnes? Já to přála moc všem z poslední čtveřice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
16.12.23 20:39

Tak nevím, jak vy ostatní, ale jsem hrozně zklamaná, že se dnes ve finále recyklují stejné kostýmy a tance. Těšila jsem se na nové choreografie a šaty. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13858
16.12.23 20:41
@MartinaIrena píše:
Tak nevím, jak vy ostatní, ale jsem hrozně zklamaná, že se dnes ve finále recyklují stejné kostýmy a tance. Těšila jsem se na nové choreografie a šaty. :?

To je vždy, nový je jen freestyle… 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7921
16.12.23 20:46
@MartinaIrena píše:
Tak nevím, jak vy ostatní, ale jsem hrozně zklamaná, že se dnes ve finále recyklují stejné kostýmy a tance. Těšila jsem se na nové choreografie a šaty. :?

Já jsem to psala už minule, že z finále je zajímavý akorát freestyle a společná choreografie. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13858
16.12.23 20:51
@Sonmi píše:
Já jsem to psala už minule, že z finále je zajímavý akorát freestyle a společná choreografie. :nevim:

Tak víš jak, je to i pro ne, jinak by to bylo na ne asi fakt moc náročný. To přeci nejde za týden vyseknout kvalitní tři tance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
16.12.23 20:54
To je vždy, nový je jen freestyle… 🙂
@Sonmi píše:
Já jsem to psala už minule, že z finále je zajímavý akorát freestyle a společná choreografie. :nevim:

Aha, to je divné, nikdy jsem si nevšimla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
16.12.23 20:55
Tak víš jak, je to i pro ne, jinak by to bylo na ne asi fakt moc náročný. To přeci nejde za týden vyseknout kvalitní tři tance.

To je fakt, souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
16.12.23 21:01

Náhodou, moc mě to baví a všichni to vysekávají ještě lépe a uvolněněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová