StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1189
9.12.23 22:13
@Blondiena píše:
Neboj, dnes už Iva půjde domů. ;)

melas Recht :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13853
9.12.23 22:16

Byla fakt dobra. A je taky dobra ze ji nejdou slzy do oči když vidí ty svoje holky, jak je to mrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
9.12.23 22:18
@Lily-of-the-valley píše:
Byla fakt dobra. A je taky dobra ze ji nejdou slzy do oči když vidí ty svoje holky, jak je to mrzi…

Krásná řeč 👍 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6640
9.12.23 22:24

Škoda, já jsem se na ty její nohy dívala ráda. I hlasy jsem jí poslala to je snad poprve co jsem kdy komu poslala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
9.12.23 23:09
@Aglája75 píše:
To je mozne, ja jsem malokdy stadni ;) ale vetsina ne vzdy znamena, ze to musi byt spravne :nevim:

A ja s Tebou souhlasim. Taky mi to nepripadalo vhodne. Je to neco „navic“ proti ostatnim, ale s velkymi uvozovkami samozrejme. Proste by meli mit vsichni stejne hranice v tom, cim ziskavaji sympatie u divaku. Hluboky lidsky pribeh boduje a rezonuje, ostatni jsou tim v „nevyhode“. Opet s velkymi uvozovkami. Kdo vi, co oni maji za sebou, jen se to treba nevi. Ja rodice davno nemam a nerikam to na potkani prave proto, ze mi bytostne vadi, jak se na mne hned kazdy diva jinak, kdyz to zjisti. At me ten, na kom mi zalezi, bere tak, jak jsem, ne s ohledy na „chudaka holku bez rodicu“. Jisteze me ten fakt v mnohem ovlivnil a zmenil a ja sama od svych nejblizsich ocekavam podporu v exponovanejsich obdobich (vyroci, Vanoce, svatba atp). Ale jinak to vytahovat mi neprijde vhodne. Na jejim miste bych proste bez blizsich podrobnosti rekla, ze Andelska je mi blizka a ma pro mne osobni vyznam a konec zvonec. Jinak ja od zacatku fandim Darje, ma osobite kouzlo. Kubelkova na mne pusobi jak Stepfordska panicka, moc ji ty vzletne reci neverim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7921
9.12.23 23:12

Joo, dobře to dopadlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7921
9.12.23 23:13
@Iv.Sa. píše:
Krásná řeč 👍 :kytka:

No nevím.
Maršálek měl minule pěknou řeč. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13853
9.12.23 23:17

@Blahuše tak ono se to o ni vi a často o tom mluví. Je dobře ze to děla, občas mám pocit, ze v moderním světě mění na smrt prostor a když se s tím člověk pak setká, neví, jak si poradit.
Ale to asi není debata na toto místo.

Vycitat ze využívá smrti svých rodičů je, jako bys vycitala hercům, ze do tance komponuji scénky, Hradilkovi ze využívá zvedačky a Kubelkové ze všude vytahuje, kolik ji už je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7921
9.12.23 23:25

Mně už to teda taky štvalo, že si musím v každém díle nutně poslechnout, že Kubelková má dlouhé nohy a není jí dvacet ( je mladší než Kostková, mimochodem) a Hradilek má svaly. A co jako. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7921
9.12.23 23:26
@Blahuše tak ono se to o ni vi a často o tom mluví. Je dobře ze to děla, občas mám pocit, ze v moderním světě mění na smrt prostor a když se s tím člověk pak setká, neví, jak si poradit.
Ale to asi není debata na toto místo.Vycitat ze využívá smrti svých rodičů je, jako bys vycitala hercům, ze do tance komponuji scénky, Hradilkovi ze využívá zvedačky a Kubelkové ze všude vytahuje, kolik ji už je.

Já jsem četla její příběh na bez frází, pár let zpátky. Od té doby ji mám ráda, i když mě předtím nijak nebrala a snowboarding mě nijak neoslovuje. A ten její hnusnej knírek už vůbec ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
9.12.23 23:26
Ale to asi není debata na toto místo.Vycitat ze využívá smrti svých rodičů je, jako bys vycitala hercům, ze do tance komponuji scénky, Hradilkovi ze využívá zvedačky a Kubelkové ze všude vytahuje, kolik ji už je.

Ale ja mluvim o necem uplne jinem - o soutezi, kde nikdo dalsi nevyuziva/nezneuziva sve srdceryvne osobni pribehy a pritom je treba taky ma. Ja sama podporuju organizace, ktere umirani vnasi do zivota - Cesta domu, Ke korenum, s detmi u nas doma nic neni tabu, rada o svych rodicich mluvim, mam doma vystavene fotky, jsou soucasti nasich tradic, delame jim podobnou vyzdobu na hrbitov jako mame doma na Vanoce atd. Zvedacky a dcery a vek jsou naprosto z jineho ranku. U Kubelkove mi vlastne to zminovani veku prislo trapny, u Chylkove to bylo na miste, ale u ni fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7921
9.12.23 23:30
@Blahuše píše:
Ale ja mluvim o necem uplne jinem - o soutezi, kde nikdo dalsi nevyuziva/nezneuziva sve srdceryvne osobni pribehy a pritom je treba taky ma. Ja sama podporuju organizace, ktere umirani vnasi do zivota - Cesta domu, Ke korenum, s detmi u nas doma nic neni tabu, rada o svych rodicich mluvim, mam doma vystavene fotky, jsou soucasti nasich tradic, delame jim podobnou vyzdobu na hrbitov jako mame doma na Vanoce atd. Zvedacky a dcery a vek jsou naprosto z jineho ranku. U Kubelkove mi vlastne to zminovani veku prislo trapny, u Chylkove to bylo na miste, ale u ni fakt ne.

Obecně ve sd tancovali mnohem starší lidi než ona. Dneska lidi skákají v osmdesáti s padákem a sjíždějí divoké řeky a já nevím co dalšího, tak nevím, co tak úžasného je na tom, že někdo v pětačtyřiceti odtancuje dvě minuty na parketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
9.12.23 23:36
@Hermina.p píše:
melas Recht :pankac:

Ale chtěla jsem vidět ženské finále, no.
Příště budou mít každý pár čtyři tance a bylo vidět, jak se Vávra zhrozil. To bude zvedaček. :D
Těším se na freestyle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7921
9.12.23 23:46
@Blondiena píše:
Ale chtěla jsem vidět ženské finále, no.
Příště budou mít každý pár čtyři tance a bylo vidět, jak se Vávra zhrozil. To bude zvedaček. :D
Těším se na freestyle.

No, upřímně každej se těší na freestyle. A skupinovou choreografii. S tím zbytkem by ani nemuseli zdržovat, je to pak nekonečné a stejně jsou to znovu tance, které už jsme viděli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38866
10.12.23 00:08
@Sonmi píše:
No, upřímně každej se těší na freestyle. A skupinovou choreografii. S tím zbytkem by ani nemuseli zdržovat, je to pak nekonečné a stejně jsou to znovu tance, které už jsme viděli. :lol:

Jj, to mam stejne. Tesim se na ty nove veci. A jsem rada, jak to dopadlo. Vlastne je mi jedno, kdo vyhraje, preju to obema holkam. A Vavra je dobrej, ze dosel daleko. Progres udelal taky obrovsky. Ale myslim, ze to bude mezi holkami. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová