Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blahuše píše:
Tak s tim naprosto souhlasim
Taky tak. Naučit se tanec za týden, klobouček
@MartinaIrena píše:
Tak za mě Darja ještě lepší než minule, dívám se dnes ze záznamu. Právě jsem sledovala její valčík. Ale zajímá mě: jsem jediná, komu přišlo, že ten zpěv (asi Dasha?) je strašně falešný celou píseň zhruba o půl tónu? 😱
Tohle nevim, ale minulý týden strašně zkazila Andělskou od Navarové ![]()
@bublinek píše:
Tohle nevim, ale minulý týden strašně zkazila Andělskou od Navarové
Kdyz ja zrovna ty zpevaky/zpevacky nesoudim uz vubec. Jako jo, nastve mne, kdyz se to nepovede, protoze i kdyz hodnotim tanec, ten zpev je zazitku, ktery z toho mam, nedilnou soucasti. Ale maji taky malo casu na nacviceni, navic nervozita primeho prenosu, zvlast, kdyz vi, jak je to pro tanecni par zrovna „osudove“ (dalsi minus, proc to troubit do sveta) muze rozhodit i profesionala.
@MartinaIrena píše:
Tohle jsem vůbec netušila. Strašné. Je obdivuhodné, že o tom dokáže takhle otevřeně mluvit. Nemáš náhodou odkaz?
Edit překlepPříspěvek upraven 10.12.23 v 09:07
Bohužel nemám, někam jsem se proklikala, ale určitě to bylo normálně na internetu, žádný instač nebo Facebook. Zkus si ho dát do vyhledávače, byl to běžný rozhovor, možná pro nějaké noviny.
@MartinaIrena píše:
Včera to komentovala partnerka Vávry, že by lidi měli vysvětlit dětem, že není dobré pomlouvat. Jako nápad hezký, ale v době sociálních sítí, kde se každý vyjadřuje ke všemu?Trošku nereálné, že by sbírali jen srdcomety.
Ech, me ta jeho zivotni partnerka (ne tanecni) zase vubec sympaticka neni. Zminovala, ze jsou zvykli, ze neni doma. Ok, s tim do toho vseho sli a je fajn, ze je s tim smirena. Ale nechapu teda proc taha na treninky deti, nerikam jednou je tam vzit, aby videli, cim se tatinek zabyva a natocili o tom reportaz do SD, ale jak tanecni partnerka, tak sam Vavra vcera zminil, ze tam deti meli uz podruhe (ponekolikate) a ze pak nic nemaji sanci natrenovat. Prijde mi to neuctive k casu, ktery si na to jeho tanecni partnerka musi vyhradit.
@mado píše:
Bohužel nemám, někam jsem se proklikala, ale určitě to bylo normálně na internetu, žádný instač nebo Facebook. Zkus si ho dát do vyhledávače, byl to běžný rozhovor, možná pro nějaké noviny.
@Blahuše dík, youtube to sice nebyl, ale nejspíš tam bude říkat zo stejné, pokud bude mluvit o svém dětství.
@Lily-of-the-valley píše: 🤷♀️ já tam proste jen nevidím, co tam vidíš ty. Ale vím, ze je na světě dost lidi, co moc nemusí ty s tahem na branku. A však to je v pohodě.
Jestli za týden vyhraje Darija, bude to mít úplně zasloužené. Ze se mne osobně zda, ze je Eva proste lepší nic neznamená, protože Darija má zase ten výrazný posun a “přerod”.
V minule radě byl podle mě taky lepší Verner (a tam tedy to bylo dost na hraně, byl fakt takový poloprofik), ale ze vyhrál Cina mě fakt nepřekvapilo, opět tam byl proste vývoj a příběh.
Vsak kazdy mame svoje sympatie ze svych duvodu
Ja fandim ne nutne tomu, kdo tanci nejlip, pro mne je ten mix duvodu sirsi. Tanec hodnoti porota, sympatie spise divaci. Kdyz se tam postavi opravdu tancem nepolibene drevo, ktery svou pili, vuli a diky svemu tanecnimu partnerovi vyroste, je to pro mme obdivuhodnejsi nez nekdo, kdo tanci „technicky“ skvele, ale ma na cem stavet z drivejsiho zamereni. Napriklad. Ale ta celkova chemie, u ktere mne zalezi, komu fandim, je vlastne celkove dost nepopsatelna 🙈
@andilek píše:
Jsem asi jediná kdo se na tu šarádu nedívá
A to je duvod prijit do teto diskuze
![]()
@Blahuše píše:
A to je duvod prijit do teto diskuze![]()
je to jen pro tebe?
@Temnástranasíly píše: Škoda, já jsem se na ty její nohy dívala ráda. I hlasy jsem jí poslala to je snad poprve co jsem kdy komu poslala
Iva byla a zůstává ozdobou této řady, stejně, jako Astratexu
, každé akce, kterou moderuje, Bailanda před 15 lety…, ale u mě si snížila svůj kredit tím, jak nekonečně dlouho hrozila prstem Mišíkovi po celou dobu rozhovoru s ním /opakované záběry na ni, když byl vyslýchán p. Ebenem/, aby náhodou něčím nenarušil její image paní dokonalé. Často zdůrazňuje svůj věk jako vyzvihnutí, jak je na tom dobře, ale ten pro mě v dnešní době není v této souvislosti nějak omračující, zvláště při jejím stylu života a prostředí, v němž se pohybuje. Když už tedy, nějak mi k němu a k pozici mámy dvou slečen a partnera v publiku nešly pozice, kdy měla sukni téměř přes hlavu, a nohy, i když nohy fakt luxusní, pod stropem
, a to nejsem žádný puritán, ale… Prostě mi to spolu nekorespondovalo.
Finále by si ovšem zasloužila, ale jako životní lekce pro ni i dcery ten nepostup není špatný.
@Iv.Sa. já o ní moc nevím a zase tak moc nesleduji ani to Stardance.. ale.. to že někdo řekne svůj věk znamená věk, ne že chce být za slušnou dámu, ale že skoro v padesáti takto rozhýbat tělo je fuška. Má luxusní postavu a i kdyby dělala striptýz, tak se mi to s tím nijak třískat nebude. Vlastně jo, si řeknu panebože kéž bych tak vypadala aspoň ve dvaceti ![]()
Ale chápu emoce, emoce vždycky hrají největší roli a tohle to v tobě vyvolává. Já ty věci jen tak neprožívam:)
@andilek píše:
Jsem asi jediná kdo se na tu šarádu nedívá
Děkujeme za informaci. Moc nás obohatila.