StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16413
16.12.23 22:51

Juu, mám radost. Já mám Vodičku ráda, vždycky udělá z normální ženy ladnou tanečnici. Kouknu se zítra ráno u žehlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
16.12.23 22:54

Tak já přiznám, že mě to překvapilo že nevyhrála Eva, neříkám že Darja je špatná, ale je to ještě telatko… Eva je moderni, má šmrnc, umí mluvit, je nad věcí, talentovaná… ale tak ona si výhry užije ve sportu dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13872
16.12.23 22:56

Já jsem to docela cekala, hodně často to lidi okolo řešili. Jak Darija vyrostla a Eva je vlastně pořad stejně dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
16.12.23 22:59

Tak ono kdysi vyhrála Batulkova nad Norisovou a taky byla Norisova o třídu lepší…ale sympatie u lidí převažují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13872
16.12.23 23:00

😁 jeee a teď jsem si uvědomila ze se mi hrozne líbí ta crazy energie mezi Evou a Markem😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
16.12.23 23:02
@alialiali píše:
Tak já přiznám, že mě to překvapilo že nevyhrála Eva, neříkám že Darja je špatná, ale je to ještě telatko… Eva je moderni, má šmrnc, umí mluvit, je nad věcí, talentovaná… ale tak ona si výhry užije ve sportu dost ;)

Eva ja jako stroj, neni tam lidskost a nad veci prave byla ze vsech nejmene. Vavra je take olympijsky vitez, ale je uplne jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
16.12.23 23:21
@Aglája75 píše:
Eva ja jako stroj, neni tam lidskost a nad veci prave byla ze vsech nejmene. Vavra je take olympijsky vitez, ale je uplne jiny.

Mně to tak vůbec nepřijde, je takový spíš chlapsky typ (chováním), tak jestli toto na vás působí že je jak stroj… nevím… mně je stejně sympatická jak Vávra. Naopak Darja je až moc sluníčkova a uhihnana na mě…ale to je asi jejím věkem.. třeba tanečnice Vavry mi byla také moc sympatická, takova klidna, vyrovnaná… Dominik s Veronikou kubarovou se mi líbil mnohem víc než s Darjou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
16.12.23 23:42

@alialiali zase ale s Darjou si mnohem vic sednul lidsky mi prijde. Je mezi nima energie a prirozenost. S Veronikou mi to prislo takove dost profesionalni a kamaradi z nich asi moc nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
17.12.23 01:24

Mě nejvíce nadchnul Hradílkův freestyle, měl eleganci, energii, ladnost. Prostě všechno, jak řekl Chlopčík. On asi nemá hudební sluch, hůře slyší rytmus, ale celou dobu se snažil a s taneční partnerkou využili jeho přednost. Darjin freestyle byl takový rozpačitý, ale moderní tanec byl dobrý.

Evě vůbec neslušely černé šaty, vypadala jako Rambo. Má svalnaté ruce a široká ramena, k tomu špagetová ramínka nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
17.12.23 09:16
@Lily-of-the-valley píše:
Já jsem to docela cekala, hodně často to lidi okolo řešili. Jak Darija vyrostla a Eva je vlastně pořad stejně dobra.

Přesně to si myslím, že rozhodlo. Darja byla na začátku průměrná, ale zlepšovala se každým kolem a to se lidem líbí. Tahle kdysi vyhrála i Marie Doležalová a Anna Polívková. Nebyly favoritky, ale byl tam vidět opravdu velký progres.
Víc jsem to přála Evě, ale sympatičtí byli opravdu všichni finalisté. Vávra z nich byl tanečně nejslabší, takže tam bylo asi od začátku jasné že bude třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
17.12.23 09:18
@AnnieTRoj píše:
Mě nejvíce nadchnul Hradílkův freestyle, měl eleganci, energii, ladnost. Prostě všechno, jak řekl Chlopčík. On asi nemá hudební sluch, hůře slyší rytmus, ale celou dobu se snažil a s taneční partnerkou využili jeho přednost. Darjin freestyle byl takový rozpačitý, ale moderní tanec byl dobrý.Evě vůbec neslušely černé šaty, vypadala jako Rambo. Má svalnaté ruce a široká ramena, k tomu špagetová ramínka nejdou.

no on hlavně jen Vávra měl ten freestyle opravdu udělaný na sobě. Evy a Darji freestyle byly spíš o těch jejich partnerech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.12.23 09:23

Já jsem ráda, že vyhrála Darija. S tanecnikem byli pro mě nejsympatictejsi pár.
Je mlada, možná pro někoho to telatko. Pro mě mlada holka, ale ja ve svém věku, já teda taková nebyla. To telatko jsem byla já :lol: Ona pro mě fakt není.
Ale jo, všechny tři páry byly fajn. I Eva, mně fakt nevadila

Příspěvek upraven 17.12.23 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
17.12.23 10:17

Utkvěly mi z vyhlášení vítězů dva momenty - gejzír upřímného překvapení a až nevěřícné radosti Vodičky a kratičký střih na Evino nehrané nadšení. Všech šest finalistů bylo lidsky moc fajn a bude to ve mně ještě dlouho doznívat 😊 Za mě emočně asi nejsilnější a fanděním nejvyrovnanější závěr řady SD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
17.12.23 11:08
@Iv.Sa. píše:
Utkvěly mi z vyhlášení vítězů dva momenty - gejzír upřímného překvapení a až nevěřícné radosti Vodičky a kratičký střih na Evino nehrané nadšení. Všech šest finalistů bylo lidsky moc fajn a bude to ve mně ještě dlouho doznívat 😊 Za mě emočně asi nejsilnější a fanděním nejvyrovnanější závěr řady SD.

Souhlas. Mně v soutěži nevadil vůbec nikdo a někteří i pobavili. :D
Nejvíc se mi líbily Iva s Evou, které uměly skvěle vystihnout charakter tanců a nemyslím si, že by někdo vítězství Darijy nesl nějak špatně.
Poslední řada měla největší diváckou sledovanost za celou éru Stardance. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9730
17.12.23 12:42

Já jsem fandila Evě, ale nakonec jsem ráda, že to vyhrála Darija. Opravdu udělala veliký pokrok. Navíc, jako herečce, ji to může nakopnout v kariéře. Je opravdu šikovná, teď byla i vidět… no a že se občas hihňá jako telátko, kdo to v jejích letech nedělal? Mně je moc sympatická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová