Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sadman píše:
To je magooor. To nasel v popelnici za sekacem.
Ne. To má štrikovane na miru
![]()
@Sonmi píše:
Já myslím, že ten jejich freestyle už nikdy nic nepřekoná.
Mě se líbí úplně všechny jejich (především) standardní tance a jejich současný tanec je pro mě taky srdcovka
Jo. A pevne doufat, ze jako prvni pristi tyden vysmahne Vondrackova ![]()
@Winter garden píše: Více
Ani nevim, moc ty lidi ani neznam. Mozna Chilli? Libi se mi jeji tanecnik. A reality show nesleduju, nevim, kde vsude byla, znam ji jen z instagramu, a tam me bavi.
Komu Ty? ![]()
@Blondiena píše: Více
Kdo je ženská úplně vpravo a první dva chlapi zleva?
Už se s dětmi chystáme. Těším se na Paulovou, Dancingerovou, Hartla a Ježka.
@Sonmi píše: Více
Zenska nevim, chlap herec Hes a paralympionik Jezek.
Hes je mi desne nesympatickej, ale jeho tanecnice se ni libi
@Baba píše: Více
Tak teda ani ksicht ani jméno Hes mi vůbec nic neříká. ![]()
@Baba Paulovou mam rada, tak asi ji. Jinak jsem nad tim moc nepremyslela. Vondrackova mimzatim nevadi. Uvidim, jak bude zabavna nebo trapna pri pohovorech.
. Mozna jeste Blazek, ten je mi sympatickej. A pak znam jen Hartla a ten jeho smich nemuzu vystat, takze ten ne. A zbytek netusim, kdo je a cim se zivi.
Vondrackovou nemusim, radio pri jejim zpevu prepinam, ale jako herecku ji docela uznavam, videla jsem ji parkrat v divadle a bylo do opravdu zabavne a profesionalni. A taky jsem sledovala kauzu rozvodu a me Plekanec docela nastval, tak v tom jsem ji fandila, protoze dost lhal a s Safarkou chodil dlouho pred rozchodem. Zalezniky nemam rada.
.
@Sonmi píše: Více
Nevidelas Duklu 61? Znam ho jenom odsud. Ale ceske herce nesleduju, kde jinde jeste byl, netusim.