StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
18.12.23 03:30

Mne by se na moderovani libila Veronika Khek Kubarova a k ni treba Matous Ruml nebo i Honza Cina, ze by to vzali dva byvali vitezove :oops: Ale nevadi mi ani soucasna dvojice, jen Eben uz je po tech letech starsi pan a na nekterych vtipech je to znat.. Ja treba uplne nemusim Genu, nekdy mi prijde ten jeho humor moc na silu, takovy za kazdou cenu, pak je to trapny nebo k nepochopeni (i kdyz par svetlych momentu letos mel), ale hodne lidem se to libi..
Pro spoustu tech osobnosti to musi byt zajimava nabidka, ale kdo ma tolik volnych sobot + vsechen ten cas na treninky uz nekdy od leta.. Spousta z nich ma predstaveni v divadle, nataceni, koncerty, moderovani, ruzne besedy naplanovane, sportovni akce (atp. dle profese) klidne na rok a dele dopredu.. Ty velke akce jsou naplanovane strasne moc dopredu, ruzne saly (O2, Lucerna) maji plan akci na hodne dlouho predem.. Do toho samozrejme rodina.. Navic kdyz chteji ty soutezici udelat co nejpestrejsi, napul muze a zeny, nekoho z mensin, ruzny vek, ruzne dobre tanecniky, pak aby si v xo nejvic ohledech sedli s profikama.. No, musi to byt dobra alchymie..
I me napadlo, jestli vymena Tani za Kunese v tom soucasnem tanci nebyla ucelova, ze to proste neni jeji parketa, tak se reklo, ze marodi.. Kunes me prisel strasne prisny v hodnoceni, to jsem byla rada, ze u Chlopcik ho mirni, navic ty tance znal predem a vedel, co kdy ma cekat, takze se uplne ztracelo to prekvapeni, co by porota mela mit.. Proc si to myslim? Kdybych byla roky zapojena v takovem projektu a najednou omarodila, tak si aspon tech par tancu (kdyz ne cely vecer) pustim doma z postele, a ona Darine rikala, ze ten boj s demony videla ve finale poprve, to mi prijde divny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13860
18.12.23 08:58

@Nina_aniN ona myslela naživo, ty emoce jsou pak úplně jiný. Ale i kdyby ne, není snad povinna to sledovat zpětně 😁

S Geňou souhlasím, taky mě nebavi, ale letos čirou náhodou mě parkrat rozesmal. Bavili mě s Chlopcikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16411
19.12.23 16:54

:mrgreen: mistr rozhalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
19.12.23 17:24

@tulipán Ježis :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16411
19.12.23 17:26

@ludmilaadamkova v tom asi prisel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
19.12.23 17:27
@tulipán píše:
@ludmilaadamkova v tom asi prisel :mrgreen:

Dobrý den kozy ven :mrgreen:

Když už si je oholil no tak… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12592
19.12.23 17:41
@tulipán píše: :mrgreen: mistr rozhalenka

Na jiných fotkách z večera měl svetr zapnutý křivě, což umocňovalo slavnostní dojem celého outfitu! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38870
19.12.23 17:42

Ja nevim, on opravdu nebude standard heterak. :mrgreen: Jeste ten svetr, ale ty pozy. :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
19.12.23 18:03

@AvajBr

Já mám teorii… On je dost prcek tuším že má něco pod 170 tak si mužnost kompenzuje trochu jinak… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6161
19.12.23 18:10
@AvajBr píše:
Ja nevim, on opravdu nebude standard heterak. :mrgreen: Jeste ten svetr, ale ty pozy. :roll: :P

na mna posobi tak urputne.
ako dievcatko, ktore chce byt za dobre a zbierat same jednotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
19.12.23 19:51
@ludmilaadamkova píše:
Dobrý den kozy ven :mrgreen:Když už si je oholil no tak… :mrgreen:

Ale tupou žiletkou.

Zlatý křivě zapnutý svetr s holou hrudí. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16411
19.12.23 19:57
@bjetuschka píše:
Na jiných fotkách z večera měl svetr zapnutý křivě, což umocňovalo slavnostní dojem celého outfitu! :srdce:

Se picnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
21.12.23 13:46

Pořád si pouštím vystoupení Veroniky Khek Kubařové a Dominika Vodičky, já je prostě žeru :* Byli naprosto dokonalí.
A taky se mi moooc líbily její šaty ve vystoupeních, krásná elegantní móda, ty letošní róby mě moc neoslovily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7921
21.12.23 13:54
@dedrichov píše:
Pořád si pouštím vystoupení Veroniky Khek Kubařové a Dominika Vodičky, já je prostě žeru :* Byli naprosto dokonalí.
A taky se mi moooc líbily její šaty ve vystoupeních, krásná elegantní móda, ty letošní róby mě moc neoslovily.

Já myslím, že ten jejich freestyle už nikdy nic nepřekoná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3766
21.12.23 14:04

To je magooor. To nasel v popelnici za sekacem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová