Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Ano Hotel Transyvlanie byl nadabovany krasne ![]()
@Blondiena píše: Více
Taky si myslím.
A ten Hartlův smích mi nevadí vůbec, baví mě. ![]()
@Temnástranasíly píše: Více
Ja proti Lucce nic nemam. Naopak, mam ji jako cloveka rada, je to chytra zenska. Jen si proste nemyslim, ze je tak vsestranne talentovaná, jak nam vsichni vstepovali. ![]()
Chilli je vymetacka reality show, ale jeji vareni me taky bavi. A je vtipna. Mam rada lidi, co si umi udelat srandu sami ze sebe.
Příspěvek upraven 12.10.24 v 21:03
@Žirafa 69 píše: Více
Hartla mam taky rada. I s jeho smichem. Me tam letos asi vyslovene nikdo nesejri. ![]()
Já jsem teda letos zvažovala, jestli budu vůbec koukat. Z osobností mě nezaujal nikdo, snad možná Filip Blažek. To už jsou mi sympatičtější tanečníci - profíci.
@Temnástranasíly píše: Více
Jo, jak všude čtu ty hnusny, nekdy fakt nechutný věci o vondrackovy, tak o to víc ji fandím.
Chili nesluší ty šaty
dělá ji to moc Krátký nohy, ještě ty ponožky.
Náhodou, Chilli Ta mě pobavila 👍 Zatím /!/ pro mě nejsympatičtější pár.
@AvajBr píše: Více
No, mně tam taky letos nijak nikdo extra nevadí, ale vlastně ani extra netáhne se na to dívat. Uvidím, jak to bude pokračovat ![]()
Chilli nemám ráda, Vondráčková mi nevadí, mám ji ráda v pohádkách, králův slib a ještě v té kde hraje to strašidlo…Hartluv smích je hrozný a jsem zvědavá na paulovou. Blažek bude fajn si myslím.
@AvajBr píše: Více
Ja jsem teda mladší nez Vondráčková, takže tohle šlo mimo me, nějaky protezovani, tak ji takhle vůbec nevnímám.
No dyt jo. Ma tanecni pripravu. Predpokladam, ze ostatni soutezici z konzervatore nejsou.
I kdyz u Lucie je to asi fuk. Ta za me nema talent vubec na nic.
Uz jako decko hrala v pohadkach, mela stepovaci cisla s Kornem atd. Proste bezne dite
. Taky jsem mladsi, nez ona, ale zaznamenala jsem ji v tv.
A musím teda říct, že ženský mají vesměs příšerně udělaný vlasy ![]()