StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1248
17.12.23 17:12
@Pipla.Osmahlá píše:
No někde psali, že by si to ráda střihla Daniela, ale koho k ní? Mně by se líbil Daniel Stach, ale to asi není jeho parketa.

Honzu Dědka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13858
17.12.23 17:13
@Marmarram píše:
Mě by stačilo, kdyby vyměnili Ebena. Ale jen ne za Hamu, Sokola nebo genu.Ikdyz pisarovicova by taky nebyla špatná. Ale osobně tipuju (vzhledem k jejich věku a stáhnutí z veřejného života) že se tak urgentně řeší dítě.

Já si taky myslím. Ale vzhledem k tomu vysokému věku, to bude chtít hodně štěstí… prala bych ji to.
Ono to chce někoho kdo bude působit na úrovni (vím ze to tak spoustě lidi u Ebena nepřijde, já to tedy tak citim). Zhruba čtyřicátník, padesátník… aby ale uměl tvořit vtip na místě, zachraňovat situaci. No bylo by to těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.12.23 17:19
@Iv.Sa. píše:
Daniel Stach 35, Daniela 45, myslím, že by to Daniele moc nelichotilo, zvlášť po dvojici Marek 65 a Tereza 47…
Navíc si myslím, že to byl zavádějící nadpis, a Tereza Kostková se loučí jen s touto řadou, ne celkově se SD.

V tom případě je Daniela nejspíš stará nejen na mateřství, ale i na moderování SD, pokud by k sobě měla mít někoho ve věku Ebena, když je skoro stejně stará jako Tereza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13858
17.12.23 17:33
@Pipla.Osmahlá píše:
V tom případě je Daniela nejspíš stará nejen na mateřství, ale i na moderování SD, pokud by k sobě měla mít někoho ve věku Ebena, když je skoro stejně stará jako Tereza.

Tak Tereza asi nechce odcházet kvůli věku. Ve finále by mohl být moderátor stejně stary, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
17.12.23 17:37
@Pipla.Osmahlá píše:

Proč ve věku Ebena? Stačí přiměřeně, tedy k padesátce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.12.23 17:39
@Lily-of-the-valley píše:
Tak Tereza asi nechce odcházet kvůli věku. Ve finále by mohl být moderátor stejně stary, ne?

Tak jako mohl, mi by nevadil ani mladší než moderátorka. A kdo by se ti tam líbil?
A koho byste tam chtěli vidět v roli soutěžících? Třeba z těch starších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.12.23 17:42
@Iv.Sa. píše:
Proč ve věku Ebena? Stačí přiměřeně, tedy k padesátce :wink:

Tak kdyby se měl dodržet stejný model jako je. Už jsem to psala výše, že mně by nevadil i mladší moderátor než moderátorka.
Vždyť i soutěžící jsou zastoupení v širokém věkovém rozmezí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7921
17.12.23 18:18
@Pipla.Osmahlá píše:
Tak jako mohl, mi by nevadil ani mladší než moderátorka. A kdo by se ti tam líbil?

Jako soutěžící třeba Trojana, ale ten jim do toho nepůjde. Nebo Myšičku. Čermáka.
Z holek Jenovéfu Bokovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
17.12.23 18:34
@Pipla.Osmahlá píše:
Tak kdyby se měl dodržet stejný model jako je. Už jsem to psala výše, že mně by nevadil i mladší moderátor než moderátorka.
Vždyť i soutěžící jsou zastoupení v širokém věkovém rozmezí.

Ten věkový model byl jen k porovnání, ne jako mustr :wink: Už nevím, jak se ta soutěž celebrit jmenovala, ale moderoval ji výrazně mladší muž se zralejší ženou a rušilo mě to, on tak působil ještě mladší a ona ještě více zralejší. Ale to asi záleží i na osobnosti a souhře obou, jak spolu působí. Věk je hlavně číslo, ale v páru není to hlavní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.12.23 18:35

Myšičku bych taky chtěla! Čermák by byl též zajímavý :palec:, z holek nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
17.12.23 18:50

Z účastníků. Brala bych Nikol Leitgeb (vím, že ta nabídku měla a odmítla). Jedno z dvou tátu. Martina Stránského, nebo Martina pisarika. Tomáše matonohu, Annu fialovou, Hani holisovou.

Někde jsem četla, že jim lidí dost nabídky odmítají. Taková Alena Mihulová taky někde říkala, že odmítla, že si cení svého zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
17.12.23 19:01
@Marmarram píše:
Z účastníků. Brala bych Nikol Leitgeb (vím, že ta nabídku měla a odmítla). Jedno z dvou tátu. Martina Stránského, nebo Martina pisarika. Tomáše matonohu, Annu fialovou, Hani holisovou.Někde jsem četla, že jim lidí dost nabídky odmítají. Taková Alena Mihulová taky někde říkala, že odmítla, že si cení svého zdraví.

O to větší smeknutý klobouček všem, co tím prošli téměř tancem nepolíbení 👍 🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
17.12.23 20:40
@Iv.Sa. píše:
O to větší smeknutý klobouček všem, co tím prošli téměř tancem nepolíbení 👍 🌹
:potlesk: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16410
17.12.23 20:45

Ted jsem dokoukala. Vavra byl super, a vsichni vubec. Jsem radá ze to bylo bez Ivy, ktera je fajn, ale odusevnelych reci uz projevila dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13858
17.12.23 22:19
@Pipla.Osmahlá píše:

Jako ještě se docela nabízí Leoš Mareš (protože je moderátor a bývalý účastník), ale to nějak nevidím.
Z účastníků Vetchý, Petr Stach, Polívka, super by byl Hofmann. Ze sportovců třeba Sáblíková 😁, nebo napr Adam Ondra.
Zpěvačka mě napadá Partlova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová