StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21813
17.12.23 12:57

Mně se zdálo v těch rozhovorech, že Darija není Češka. Odhadovala jsem ji na Slovenku. Mrkla jsem na intetnet a její rodiče jsou z Běloruska a Litvy. Ten exotický přízvuk ji taky, alespoň u mě, dělal zajímavější a fandím tomu, že vyhrála, protože ji to může skvěle nakopnout kariéru, když bude chtít. Je mlaďounká a má všechno před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
17.12.23 13:11

Mně přišlo, že je do toho Dominika zamilovaná, tak ze sebe asi vykřesala to nejlepší a vyplatilo se.
Já fandila spíš Evě, ale sympatické mi byly všechny 3 finálové páry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38882
17.12.23 14:39

Nezmiňovali, jestli bude za rok nebo az za dva dalsi serie? Nepostrehla jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13865
17.12.23 14:44
@AvajBr píše:
Nezmiňovali, jestli bude za rok nebo az za dva dalsi serie? Nepostrehla jsem..

Nevím odkud je zdroj, ale na Wikipedii mají 2024🤷‍♀️ bylo by to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
17.12.23 15:01
@Lily-of-the-valley píše:
Nevím odkud je zdroj, ale na Wikipedii mají 2024🤷‍♀️ bylo by to fajn.

Od r. 2012 to má cyklus, že 2 roky po sobě a pak rok pauza, tedy příští rok ano. Už teď jsem zvědavá na nominace a těším se 😊 Někde se mihlo, že Tereza Kostková končí se SD, doufám, že ne, a že je to zase nějaký šoubíz šum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.12.23 15:05

Fridrich z ČT říkal, že příští rok bude SD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13865
17.12.23 15:07
@Iv.Sa. píše:
Od r. 2012 to má cyklus, že 2 roky po sobě a pak rok pauza, tedy příští rok ano. Už teď jsem zvědavá na nominace a těším se 😊 Někde se mihlo, že Tereza Kostková končí se SD, doufám, že ne, a že je to zase nějaký šoubíz šum.

Jej, to tedy by byla skoda. Ale zase popravdě, od roku 2006 to moderují, jako mám je oba moc rada, ale změna někdy přeci nastat musí, ne?😅 úplně v pohodě si dovedu představit výměnu, ale taky samozřejmě záleží za koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.12.23 15:34

Já jsem Darje fandila od začátku. Přijde mi na svůj věk poměrně zajímavá. Myslím že o ní ještě uslyšíme.

• Citovat
  • Upravit
109
17.12.23 15:36

No někde psali, že by si to ráda střihla Daniela, ale koho k ní? Mně by se líbil Daniel Stach, ale to asi není jeho parketa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13865
17.12.23 16:12

@Pipla.Osmahlá jaká Daniela? Takhle z fleku mě napadla Písařovicová, ale možná jsem úplně mimo. 😁
Stacha si tam asi moc nedovedu představit, a to ho mám hodně rada. Jak byl jeden díl kvůli covidu Hama, tak mě to moc neoslovilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.12.23 16:42

@Lily-of-the-valley jojo, Brzobohatá, ale nevím jakého šarmantního parťáka k ní. Háma to být nemůže, ona žirafa a on trpaslík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
17.12.23 16:46
@Lily-of-the-valley píše:
Jej, to tedy by byla skoda. Ale zase popravdě, od roku 2006 to moderují, jako mám je oba moc rada, ale změna někdy přeci nastat musí, ne?😅 úplně v pohodě si dovedu představit výměnu, ale taky samozřejmě záleží za koho.

Zatím si to bez Marka a Terezy neumím představit, ale jednou mi nezbude nic jiného, než přijmout to a nově si zvyknout, třeba i na Brzobohatou Gregor II., možná i s Brzobohatým Tiffany Gregorem 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13865
17.12.23 16:48

@Pipla.Osmahlá nevadila by mi, myslím. 😁 měla jsem ji rada mimo jiné v dvtv.
A když už mluvíme o dvtv nevím proč mi vyskočil Veselovský, ale toho asi na jedničce nebudou chtít. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
17.12.23 16:49

Mě by stačilo, kdyby vyměnili Ebena. Ale jen ne za Hamu, Sokola nebo genu.

Ikdyz pisarovicova by taky nebyla špatná. Ale osobně tipuju (vzhledem k jejich věku a stáhnutí z veřejného života) že se tak urgentně řeší dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
17.12.23 17:09
@Pipla.Osmahlá píše:
No někde psali, že by si to ráda střihla Daniela, ale koho k ní? Mně by se líbil Daniel Stach, ale to asi není jeho parketa.

Daniel Stach 35, Daniela 45, myslím, že by to Daniele moc nelichotilo, zvlášť po dvojici Marek 65 a Tereza 47…
Navíc si myslím, že to byl zavádějící nadpis, a Tereza Kostková se loučí jen s touto řadou, ne celkově se SD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová