Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Baba píše: Více
Jj, uplne stejne ji vnimam od mala, uz od Marmelady.
Protezovane decko, jehož neustale zminovany „talent“ spocival akorat v prilezitostech, ktere plynuly z rodiny. Zpiva strasne, jako herecka stoji za prd, mozna ten tanec, no.
Řekněme si to na rovinu, ze jeji teta opravdu zpivat umi, narozdil od Lucky.
Ale jako clovek mi nikdy nevadila. ![]()
Když bude potřeba, tak se to Vondrajda našprtá. Je soutěživá a asi i dříč.
No, kapelo, hned na zacatku mi zmršit oblibeny Maneskin, to nemam radost…nemam…
Mne to pak zkazi i ten tanec 🙈 😃
@Magical-eyes píše: Více
Taky myslim. Te djsem to rikala muzovi. Ze ona je zvykla od mala prostě makat. A i to co ji moc nejde, proste vydre. ![]()
@Janadel píše: Více
Oni to krvi dost často, vůbec nechápu, proč je tak vychvalují, některé písničky v jejich podání se těžko poznávají ![]()
@AvajBr píše: Více
Taky to s ní tak mám. A herecky ji beru asi stejně jako Paulovou - Kameňáky a Babovřesky mě o dobrém herectví prostě nepřesvědčí, i když jsem z nich teda viděla jen ukázky. Ale v divadle jsem neviděla ani jednu, takže nemůžu říct. Ale jinak tanec jí půjde a bude u toho dobře vypadat, ale to je tak asi celý. Taková ta snaživka, jak loni Kubelková asi.
Fajn jdu fandit Chilli a Vondráčkové, je mi líto, jak je všichni nesnáší
Řekla bych, že Lucka jen tak nevypadne, rozhodně ne jako první.
Těším se na Hese.
@AvajBr píše: Více
Ano, bude drit jako kun. A protezovana byla teda extra. Ted mi nevadi. Ted by se nemusela kzichtit, to zas vypada jako marmelada
. Uz nebudu agitovat ![]()
@Lilian1980 píše: Více
Půlka našich „herců“ je takové kvality, ono taky česká kinematografie
No nic, očividně nejsem fanoušek ![]()
@Iv.Sa. píše: VíceŽe to dělá hrozně moc? Když mě nechytne písnička, vlastně mě ten tanec nezajímá
Hartl - prej pohnout panvi na znameni, ze po vas touzim. Ty voe ![]()
@Temnástranasíly píše: Více
Přesně tak, ale Dasha to teď vylepšila.
Je to výborná daberka. Ja ji fandím.
A nejakej normální, moderní tanec s tímhle nemůžeš srovnávat, to všichni, co maj konzervatoř maj zkušenost s tancem.. Co když tam genzer? ![]()
Příspěvek upraven 12.10.24 v 20:59