Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten Evy valčík je za mě nejhezčí letošní tanec. Včetně vizáže…
@Lily-of-the-valley píše:
Ten Evy valčík je za mě nejhezčí letošní tanec. Včetně vizáže…
Protoze je to tanec a ne z velke casti divadelni scenka. A toho je v tehle rade opravdu malo… ale Darja to mela ve vice tamcich a saty ty modrosede mela take hezci …Nejvic za celou radu bych se tesila na protazeny oblicej Evy, kdyby nevyhrala ![]()
@Aglája75 píše:
Protoze je to tanec a ne z velke casti divadelni scenka. A toho je v tehle rade opravdu malo… ale Darja to mela ve vice tamcich a saty ty modrosede mela take hezci …Nejvic za celou radu bych se tesila na protazeny oblicej Evy, kdyby nevyhrala
Není to zbytečně jedovatý?🤦♀️ jako to je takový ten princip ala “já nechci kozu jako soused, já chci aby mu chcipla”.
Tak jsem zvedava, kdo vyhraje. Je to celkem vyrovnané
Dneska byly pěkné všechny ty tance.
Ha, ty saty jsem vteřinu vůbec nechápala co se tam stalo 😅
Zrovna tak ![]()
Myslím, že Evu zpomalovaly ty tenisky, trošku to brzdily, což je škoda.
Tak Vávra měl jediný freestyle, co se mi fakt libil na 100%. A libil se mi i zpěv.
Není to zbytečně jedovatý?🤦♀️ jako to je takový ten princip ala “já nechci kozu jako soused, já chci aby mu chcipla”.
Ale jdi ty
s tvoji kozou to nijak nesouvisi
. Me ona proste vadi, jeji postoj a pristup a myslim, ze hlavne Drexler ji nadrzuje. Je mi nesympaticka hlavne tim postojem “ja mam pravo byt nejlepsi, vy nevite, ze jsem nejlepsí”. Ten udiv kdyz ji kritizuji nedokaze ani trochu skryvat. Pro me nejlepsi neni. Dneska mi prijde vic fajn i Hradilek, ktery mi prisel skoro jako Marsalek tancem, ale je lidstejsi, je videt, ze tamcuje pro tanec, pro lidi, ne pro prvni misto.
Jsem ráda, že byl Vávra ve finále, mužský faktor mezi osobnostmi v tomto provedení 👍
@Aglája75 píše:
Ale jdi tys tvoji kozou to nijak nesouvisi
. Me ona proste vadi, jeji postoj a pristup a myslim, ze hlavne Drexler ji nadrzuje. Je mi nesympaticka hlavne tim postojem “ja mam pravo byt nejlepsi, vy nevite, ze jsem nejlepsí”. Ten udiv kdyz ji kritizuji nedokaze ani trochu skryvat. Pro me nejlepsi neni. Dneska mi prijde vic fajn i Hradilek, ktery mi prisel skoro jako Marsalek tancem, ale je lidstejsi, je videt, ze tamcuje pro tanec, pro lidi, ne pro prvni misto.
Já mám rada obě (moje) kozy😂
Však jo, dneska jsem v nakupaku poslouchala nějaký holky a ty prave rikaly, ze si přeji aby vyhrala Darija, ale ze mamky fandí Evě nebo Vavrovi😁 tak to byl asi ten moment kdy mi doslo ze jsem asi stara 😂
Tak za mne nejlepsi freestyle Vavra. Darja taky pekny, Eva nic moc.
Já mám rada obě (moje) kozy😂Však jo, dneska jsem v nakupaku poslouchala nějaký holky a ty prave rikaly, ze si přeji aby vyhrala Darija, ale ze mamky fandí Evě nebo Vavrovi😁 tak to byl asi ten moment kdy mi doslo ze jsem asi stara 😂
Předloni jsem to přála jednoznačně Janu Cínoví s Adrianou, letos svým způsobem všem třem párům, ale klidně podle tabulky… nebo taky ne ![]()
Vávra to totiž táhl… u těch ženských to táhli ti profi tanečníci. U Vávry si to táhl Vávra sám. A měl to nejlepší.
@Iv.Sa. píše:
Předloni jsem to přála jednoznačně Janu Cínoví s Adrianou, letos svým způsobem všem třem párům, ale klidně podle tabulky… nebo taky ne
Mam to stejne.
Ale Eva ted skvela. ![]()
A musim rict, ze Vavra teda taky hodně tanecne od zacatku vyrostl.
Navic je mi teda fakt sympatickej. My mu doma rikame Radovan. ![]()
Příspěvek upraven 16.12.23 v 22:29