Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Četla jsem rozhovor s Josefem. On se opravdu tam, kde je, vyšplhal ze strašných poměrů. Rodiče alkoholici, kteří se brzy upili k smrti. On asi nejstarší z pěti sourozenců. Žili někde na statku, od mala museli všichni makat na poli, u dobytku. Nikdo se ho neptal co by chtěl, kdyby si po maturitě nesbalil kufr a neřešil dilema, zda tam nezůstat a ochránit mládši sourozence od fyzického i psychického násilí, tak by se tam utrapil nejspíš taky. Nikdo mu nestál za zády a nepodporoval ho. Šel za svým snem a povedlo se to.
Děti se dívají na záznam a ten Kuneš je fakt nějak mimoň. Je mi moc nesympatický. A hodnocení mu musí korigovat Chlopčík. To už je síla.
@vendulaaa jsem zaregistrovala na Ig jak Vodička zdůrazňoval, ze to v záznamu nezaznelo, ale ze choreografii k druhemu tanci dělal on. A tedy ne Kuneš. Nevím, jestli je tak malicherný, aby naživo kvůli tomu dal méně bodu, ale je fakt, ze v obou tancích dostali 2×10 a od Kuneše 8 a 9 jestli se nepletu.
Jinak mi nijak extra nevadí (já celkove spis nedávám Geňu, až na výjimky). Ale proste spoleham na to, ze to vidí jinak než já-netanecnik.
Dítě mi v sobotu oznámilo, ze udajne Eva uz lidi zacina srat tou urputností a soutěživostí, tak nevím a uvidíme, kazdopadne ze postoupil Vavřinec s holkama je spravedlivé a vzhledem k tanečním výkonům v porovnání s Pepanem i zasloužené…
Darja v sobotu jednoznačně nejlepsi…
@Hanka1 píše:
Dítě mi v sobotu oznámilo, ze udajne Eva uz lidi zacina srat tou urputností a soutěživostí, tak nevím a uvidíme, kazdopadne ze postoupil Vavřinec s holkama je spravedlivé a vzhledem k tanečním výkonům v porovnání s Pepanem i zasloužené…
Mě tedy Eva „neee“ ani trochu a spolu s Darjou si ji stále nejvíc užívám.
Zajímavé je, že nikoho třeba nenapadne pomlouvat ve stylu, že Vávra " machruje," jakou má sílu na zvedačky a dává to pokaždé „okázale“ najevo… Přeháním schválně k porovnání. Navíc ten jeho milý úsměv ![]()
Eva jede, jak nejlíp umí, v tanci i na svahu, tak proč by měla „brzdit,“ když je to super? Kdo ji nezná blíž, tak možná nechápe její způsob projevu a hledá v tom snad dokonce nějaké machrování, na místo toho, aby si ji naplno užil. Navíc holka světového jména, které s klidem a v pohodě vyměnila bez zaváhání za manželovo 👍
Ale respekt k tomu, že není na světě člověk ten,… Tak ať se klidně ochuzují přes černé brýle ![]()
@Hanka1 píše:
Objevují se komentáře, že Eva není lidem už tak sympatická, Iva je irituje od začátku, takže nakonec největší šance na výhru by mohla mít Darija, která působí skromně, nenápadně a nikoho neštve. ![]()
@Iv.Sa. píše:
Zajímavé je, že nikoho třeba nenapadne pomlouvat ve stylu, že Vávra " machruje," jakou má sílu na zvedačky a dává to pokaždé „okázale“ najevo… Přeháním schválně k porovnání. Navíc ten jeho milý úsměv
Eva jede, jak nejlíp umí, v tanci i na svahu, tak proč by měla „brzdit,“ když je to super? Kdo ji nezná blíž, tak možná nechápe její způsob projevu a hledá v tom snad dokonce nějaké machrování, na místo toho, aby si ji naplno užil. Navíc holka světového jména, které s klidem a v pohodě vyměnila bez zaváhání za manželovo 👍
Ale respekt k tomu, že není na světě člověk ten,… Tak ať se klidně ochuzují přes černé brýle
Ale to víš ze ho tepou. Ani ne tak jeho, jako tanečnici. Ta to minule schytala z to, ze ho nepodrzela když zapomněl ty kroky a ona to pak nějak blbě komentovala. Na sítích se pak vyjadřovala, jak ji to mrzi, ze neumí pořad mluvit do televize a v tu chvíli proste vysypala nějakou odpověď. Minuly díl jsem si všimla, jak se naopak furt snaží obracet na Vávru, vyzdvihovat ho. Je mi ji docela lito, protože jak se znám, asi bych byla obdobná 😅
Pořad o ni říkají, ze chce být ta hvězda, chce dělat ty zvedacky a být ta hlavní. Popravdě ty super zvedacky jsou určitě jeden z důvodu, proč jsou až tak daleko - přeci jen, tanec je spis průměrný (s ohledem na další účastníky).
Fakt se mi libilo jak v sobotu maršálek radil, ať lidi neresi s****y. Je to zábava, nevím proč se musí tak strašně nutně hejtit jen proto, ze mi někdo není po chuti. 😅
@Blondiena píše:
Objevují se komentáře, že Eva není lidem už tak sympatická, Iva je irituje od začátku, takže nakonec největší šance na výhru by mohla mít Darija, která působí skromně, nenápadně a nikoho neštve.
Jak mi Darja byla na zacatku uplne ukradena az nesympaticka, tak ted zjistuju, ze se mi vlastne zacala libit nejvic ze vsech. Ten vyvoj me bavi ![]()
@Lily-of-the-valley píše:
Ale to víš ze ho tepou. Ani ne tak jeho, jako tanečnici. Ta to minule schytala z to, ze ho nepodrzela když zapomněl ty kroky a ona to pak nějak blbě komentovala. Na sítích se pak vyjadřovala, jak ji to mrzi, ze neumí pořad mluvit do televize a v tu chvíli proste vysypala nějakou odpověď. Minuly díl jsem si všimla, jak se naopak furt snaží obracet na Vávru, vyzdvihovat ho. Je mi ji docela lito, protože jak se znám, asi bych byla obdobná 😅
Pořad o ni říkají, ze chce být ta hvězda, chce dělat ty zvedacky a být ta hlavní. Popravdě ty super zvedacky jsou určitě jeden z důvodu, proč jsou až tak daleko - přeci jen, tanec je spis průměrný (s ohledem na další účastníky).
Fakt se mi libilo jak v sobotu maršálek radil, ať lidi neresi s****y. Je to zábava, nevím proč se musí tak strašně nutně hejtit jen proto, ze mi někdo není po chuti. 😅
Je to tak, v tom sobotnim tanci vlastne byly fajn jen ty zvedacky, bez nich se mi na jeho tanci nelibilo vubec nic.
Marsalek ma pravdu a neco takovyho myslim rikal tehdy i Pavlasek. Proste proc u poradu, ktery ma byt zabavni, je tolik nenavisti a posmechu ![]()
@Blondiena píše:
Objevují se komentáře, že Eva není lidem už tak sympatická, Iva je irituje od začátku, takže nakonec největší šance na výhru by mohla mít Darija, která působí skromně, nenápadně a nikoho neštve.
Asi to bylo myšleno takhle, jen dite-dospělé se s tim vyjádřením taky nesere ![]()
@Iv.Sa. píše:
Zajímavé je, že nikoho třeba nenapadne pomlouvat ve stylu, že Vávra " machruje," jakou má sílu na zvedačky a dává to pokaždé „okázale“ najevo… Přeháním schválně k porovnání. Navíc ten jeho milý úsměv
Eva jede, jak nejlíp umí, v tanci i na svahu, tak proč by měla „brzdit,“ když je to super? Kdo ji nezná blíž, tak možná nechápe její způsob projevu a hledá v tom snad dokonce nějaké machrování, na místo toho, aby si ji naplno užil. Navíc holka světového jména, které s klidem a v pohodě vyměnila bez zaváhání za manželovo:
Ale respekt k tomu, že není na světě člověk ten,… Tak ať se klidně ochuzují přes černé brýle
To se mi na ni taky líbí. Chápala bych, ze by si nechala obě, ale ona šla do nového.
Já budu dal fandit Darije i Evě. Na Vávru i Ivu se rada podívám. Já jsem fakt spokojena od začátku 😂
Až budu mít víc času, tak se chci podívat na první a druhé kolo na Dariju. Myslím ze to bude skoro k nerozpoznani.
Eva i Vávra mají choreo dobře ušité přímo na tělo. Tatiana je už ale upozorňovala, ať předvedou více základního tance a méně parádiček a zvedaček a Vávra jede dál. ![]()
@Janadel píše:
Jak mi Darja byla na zacatku uplne ukradena az nesympaticka, tak ted zjistuju, ze se mi vlastne zacala libit nejvic ze vsech. Ten vyvoj me bavi
Mám to s ní úplně stejně. ![]()
@Janadel píše:
Jak mi Darja byla na zacatku uplne ukradena az nesympaticka, tak ted zjistuju, ze se mi vlastne zacala libit nejvic ze vsech. Ten vyvoj me bavi
Je zajímavé, jak se sympatie během soutěže proměňují. Mně se líbí Mazůch, ale poslední dobou mi na něm trochu vadí ten umělý až křečovitý americký úsměv při tanci. ![]()
Darija by si zasloužila lepší šaty, aby vypadala o trochu víc sexy. Jak řekl jeden tanečník, latina je šuk. ní na parketu.
![]()