Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty vado, na to, ze jsem cítila průšvih ve vzduchu ze bude quickstep, tak vlastně dobrý. Sice když šli spolu tak šel v blbem tempu, a to asi nebylo naschvál. 😅 ale hustý.
@Iv.Sa. píše:
Naproti tomu mě zaujal pan cukrář
me teda dost prijemne prekvapil, jsem zvedava kolik dostane bodu
@Hermina.p píše:
me teda dost prijemne prekvapil, jsem zvedava kolik dostane bodu
Body mi zatím přijdou poměrně spravedlivé.
Tak jsem si myslela, ze Vavra dneska vypadne, ale dneska konecne u toho nevypadal blbe
@Aglája75 píše:
Tak jsem si myslela, ze Vavra dneska vypadne, ale dneska konecne u toho nevypadal blbe
Bylo to pěkné, mám ho ráda,… ale asi vypadne.
Teda cukrář Pepa jako dobry, dneska bych to videla ze pujde Vavřinec ven, ač se mu to povedlo…
Tereze nesluší ta zezadu načesaná ofina, ale saty mi libi…
A zpěv i hudba dneska super, i vyber písniček k tanci…
@Iv.Sa. píše:
Bylo to pěkné, mám ho ráda,… ale asi vypadne.
Taky si myslim…
@Aglája75 píše:
Jo, mne se to libilo. Bylo to takové basic, myslím ze Katerina to zkusila trochu zjednodušit a méně ho týrat slozitostmi a místy vypadal ze “šlape vodu”. Ale hudba pěkná, stavu to mělo… jako jestli dnes skončí, tak můžou odejít s hlavou vztyčenou.
Vavra dobry, zvedacka skvela a tentokrat jsem souhlasila s hodnocenim poroty. U Terezy jsem premyslela jak tu ofinu ma udelanou. Nejsem si jista jestli ji to slusi ale aspon je to zmena. Jsem dost zvedava kdo dnes vypadne, rekla bych ze je dnes skoro vsechno mozne
Za me dnes nej Darja, hudba, saty i tanec
Příspěvek upraven 02.12.23 v 21:09
@Aglája75 píše:😁 ty hele, to pises a ona ještě tancuje, vid? Souhlasím 🙂
Za me dnes nej Darja, hidba, saty i tanec
@Lily-of-the-valley píše: 😁 ty hele, to pises a ona ještě tancuje, vid? Souhlasím 🙂
Jojo a zehlim u toho, protoze koukam kvuli dceram ![]()
Darja je pro mě největší překvapení letošního SD s progresem každé kolo. Evu a Ivu jsem čekala jako favoritky, ale Eva ještě překonala mé očekávání a moc mě baví.