StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13851
2.12.23 22:20

No tak vidite to😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
2.12.23 22:21

A Pepan je venku :jazyk: Myslela jsem si, že dnes půjde Vávra.

Příspěvek upraven 02.12.23 v 22:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
2.12.23 22:21

I

@mado píše:
@Aglája75 znám to taky a taky vím, že je to různé, někdo to potřebuje dostat ze sebe a někdo naopak se za to stydí a přijde mu nepatřičné to pouštět ven.

Stydi :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:? aha :roll: :roll: :roll: Me jen prijde nepatricne vuci ucte k tem zemrelym “zneuzivat “ to ke vzbuzovani litosti. Proste nekdo resi vic sama sebe nekdo sve blizke… kazdy to mame jinak ty hodnoty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38863
2.12.23 22:26
@Aglája75 píše:
Vidis a me prijde hrozne nafoukana… ano vim jake to je dokonce se starat o rodice unirajiciho na rakovinu s metastazemi v kostech a drzet ho za ruku, kdyz ma obrovske bolesti a umira a mozna prave proto ni vadi to takto “ pouzivat…” Ale respektuju samozrejme jine nazory, je jen o pocitu.Příspěvek upraven 02.12.23 v 22:16

Ja ji sleduju uz dlouho na IG. Rozhodne nafoukana neni. Myslim, ze jsi asi jedina, kdo si mysli, ze tohle sve trauma cilene „pouzila“. Je to vlastne hloupy, to psat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
2.12.23 22:27
@MartinaIrena píše:
A dnes za mě nejlepší Darja, navzdory bodování.

Jojo Darja je :palec: asi je to tim jak se vylouopla z placheho kacatka…a jak roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
2.12.23 22:29
@AvajBr píše:
Ja ji sleduju uz dlouho na IG. Rozhodne nafoukana neni. Myslim, ze jsi asi jedina, kdo si mysli, ze tohle sve trauma cilene „pouzila“. Je to vlastne hloupy, to psat. :nevim:

To je mozne, ja jsem malokdy stadni ;) ale vetsina ne vzdy znamena, ze to musi byt spravne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
2.12.23 22:33
@Aglája75 píše:
To je mozne, ja jsem malokdy stadni ;) ale vetsina ne vzdy znamena, ze to musi byt spravne :nevim:

Věci/lidi nás iritují podle vnitřního nastavení a podle toho, co v sobě nemáme zpracované. Je to náš problém, ne jejích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1397
2.12.23 22:35

Tento ročník se mi moc nelíbí ta hudba - pouzite písničky…pokud je super hudba tak i ten tanec je větší zážitek… jak o přestávce ukazovali min ročník tak tam bylo těch hitů (chytlavé hudby -třeba Tomáš Verner píseň z Hunger games ) mnohem víc… škoda no :( dnes se mi líbila hudba jen u scénického tance Darji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13851
2.12.23 22:39
@Aglája75 píše:
Stydi :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:? aha :roll: :roll: :roll: Me jen prijde nepatricne vuci ucte k tem zemrelym “zneuzivat “ to ke vzbuzovani litosti. Proste nekdo resi vic sama sebe nekdo sve blizke… kazdy to mame jinak ty hodnoty…

Hele tebe to očividně osobně zranuje, tak to citis tak, ze to využívá. Já si to zažila taky, jen s jedním rodičem. A natolik to zformovalo kdo jsem, ze u ni úplně chápu, ze si to tema vybere k tanci. Nevím jestli je sama o sobě takova nebo makova, ale měla dělala “haha sranda” na svahu? Nepripadala by ti pak nabubrela ze vytahuje sportovní úspěchy? 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13851
2.12.23 22:42
@alialiali píše:
Tento ročník se mi moc nelíbí ta hudba - pouzite písničky…pokud je super hudba tak i ten tanec je větší zážitek… jak o přestávce ukazovali min ročník tak tam bylo těch hitů (chytlavé hudby -třeba Tomáš Verner píseň z Hunger games ) mnohem víc… škoda no :( dnes se mi líbila hudba jen u scénického tance Darji…

Hudba se mi dnes konečně líbila… snad všechno. Ukázky z minulých let jsem jen poslouchala a taky jsem si u té pisnicky povzdechla, ze mi takové naladovky trochu chybí no. Ale je to i tím, ze ji mám moc rada a vyloženě i vyhledávám na YouTube covery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
2.12.23 22:47
@MUFICE píše:
A Pepan je venku :jazyk: Myslela jsem si, že dnes půjde Vávra.Příspěvek upraven 02.12.23 v 22:22

Josefa jsem tipovala, Vávra má moc velkou podporu, ale doufám, že ne takovou, aby příště vyhodil jednu z holek. Ty ženské si finále prostě zaslouží, jsou úžasné. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38863
2.12.23 22:48
@Lily-of-the-valley píše:
Hele tebe to očividně osobně zranuje, tak to citis tak, ze to využívá. Já si to zažila taky, jen s jedním rodičem. A natolik to zformovalo kdo jsem, ze u ni úplně chápu, ze si to tema vybere k tanci. Nevím jestli je sama o sobě takova nebo makova, ale měla dělala “haha sranda” na svahu? Nepripadala by ti pak nabubrela ze vytahuje sportovní úspěchy? 😅

Touche. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38863
2.12.23 22:50

Jinak si myslim, ze Pepovi se asi ulevilo. Nakonec jsem se vic bala, ze pujde Iva, nez Vavra.
Tahle posledni čtveřice se mi libi. Myslim, ze priste to bude mezi Ivou a Vavrou. A pujde Vavra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.12.23 10:16

Já zrovna u té Evy jsem to brala jako upřímné a přirozené. Nepřijde mi, že to vytahuje nevhodně. Samozřejmě chápu, že někdo, kdo to prožil, to může vnímat jinak.
Mě to od ní nijak nedráždí.
J. Maršálek už mi třeba není tak sympatický jako dřív, ale nijak mi nevadí.
Třeba toho V. Hradilka vůbec nevnímám jako sympaťáka, jako asi hodně lidí ho vnímá. Pro me moc kouzlo nemá

Příspěvek upraven 03.12.23 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.12.23 11:21

Koukam na zaznam. Eva je uzasna a neprijde mi, ze by neco vytahovala, rodice do zivota patri, vzdyt je jen zminila. Iva opravdu nudila, coz mne prekvapilo, mam ji rada. Ale Darju mam cim dal radsi. Josifek byl prosze fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová