Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tulipán píše:
I extravagance se musí umět nosit. Krajco v podobných vystrelkach a rozhalenkach působí směšné a jako holka, proto to bylo divné.
Kdysi jsem ho tu potkávala venčit dalmatina v dlouhém červeném saténovém plášti a martenskách. Při jeho výšce nezapomenutelný zážitek 🙃 To byl „Kryštof“ ještě batole ![]()
@tulipán píše:
I extravagance se musí umět nosit. Krajco v podobných vystrelkach a rozhalenkach působí směšné a jako holka, proto to bylo divné.
Vždycky jsem si myslela, že se lidé do společnosti ( nejen) oblékají tak, aby vypadali přitažlivě. Nebo aspoň aby nevypadali odpudivě.
Tady je to obojí naopak. Holt žena se může obléct jako chlap a pořád to může být šik a sexy, ale chlap by se nějakých zásad držet měl, pokud nechce být za úchyla.
@tulipán píše:
Příspěvek upraven 29.11.23 v 19:25
@Iv.Sa. píše:
Kdysi jsem ho tu potkávala venčit dalmatina v dlouhém červeném saténovém plášti a martenskách. Při jeho výšce nezapomenutelný zážitek 🙃 To byl „Kryštof“ ještě batole
No, i ten dalmatin je taková specificka rasa.
![]()
@AvajBr píše:Nevim proc, ale nejak jsem si pri pohledu na Krajcuv outfit vybavila Ondreje Brzobohatou. Treba se dockame dalsiho coming outu.
Příspěvek upraven 29.11.23 v 19:25
Myslíš Tiffany 2? ![]()
@AvajBr píše:
Ano
A vis, ze jo. Taky ma vzdycky nacesane vlasy, jak Ondrejko. Neco na tom bude.
@tulipán píše:
Já si teda normálně moc lidi a jejich outfitů nevsimám, ale ráno jsem v metru viděla kabátovou halucinaci…
@Hanka1 píše:
Já si teda normálně moc lidi a jejich outfitů nevsimám, ale ráno jsem v metru viděla kabátovou halucinaci…
No já co se tyče metra, tak snad na oblékání už ani nemám žádné očekávání. Dost často spíše doufám, že ti lidé se v práci prevlekaji.
Táňa někde pařila se Zdeňkem, ne? Akorát ji to položilo a on jen nemluví 😅
@Iv.Sa. píše:
Zatím dnes moc hezky zpívají, Eva skvělá 👍 ❤️
jj Eva super i jsem se zasmala ![]()
Tanec Kubelkove me dnes vubec nazaujal ![]()
@Lily-of-the-valley píše:
Táňa někde pařila se Zdeňkem, ne? Akorát ji to položilo a on jen nemluví 😅
@Hermina.p píše:
jj Eva super i jsem se zasmala
Tanec Kubelkove me dnes vubec nazaujal
Naproti tomu mě zaujal pan cukrář ![]()