Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Almondea píše:![]()
![]()
já zase nechápu proč chlapi čumí na 22 zpocených kluků jak se honí za balonem…
každý máme něco.
Tak já třeba koukám na fotbal, ale nezajímá mě ten fotbal ale právě ty kluci tam
nejlepší třeba mexičani takoví latino ![]()
@bjetuschka píše:
Všichni byli paf z Ivy včera a já se přiznám, že že všech těch tanců, co měla, mi včerejší přišel nejmíň zajímavý. Jinak jí fandím a vždy se mi líbila moc, třeba to tango mi přišlo mnohem hezčí.
Naopak mě předtím nebavila Mašková, byla mi i nesympatická v takové podivné roli ženy-diblíkaa zrovna včera se mi ten tanec líbil na zajímavou maďarskou písničku. A zrovna vypadla, přišlo mi to škoda.
Eva dobrá, má šťávu. Jejího manžela mám ráda jako herce, ale tady je nemastný-neslaný.
Darija se mi včera líbila moc, ten jejich tanec i dost nasadil laťku ten večer.
Souhlas s Darjou, ta se nam vcera taky moc libila. Doufam, ze tam jeste par kol vydrzi. Prijde mi, ze na ni jde, dil od dilu, videt velky pokroky.
@bjetuschka píše:
Všichni byli paf z Ivy včera a já se přiznám, že že všech těch tanců, co měla, mi včerejší přišel nejmíň zajímavý. Jinak jí fandím a vždy se mi líbila moc, třeba to tango mi přišlo mnohem hezčí.
Naopak mě předtím nebavila Mašková, byla mi i nesympatická v takové podivné roli ženy-diblíkaa zrovna včera se mi ten tanec líbil na zajímavou maďarskou písničku. A zrovna vypadla, přišlo mi to škoda.
Eva dobrá, má šťávu. Jejího manžela mám ráda jako herce, ale tady je nemastný-neslaný.
Darija se mi včera líbila moc, ten jejich tanec i dost nasadil laťku ten večer.
Darija se mi včera taky líbila, to číslo bylo moc pěkně udělané a kostým jí ohromně slušel.
Naopak mě nezaujalo číslo ani adamczyka, ani Hradilka - tam navíc v té hudbě byl ten valčík hrozně málo slyšet. A ani ta Iva mě včera moc nebrala. Tanec dobrý, ale ta scénka na začátku mi přišla trapná.
O Pepanovi se taky nedá říct, že by pobral hereckého talentu. ![]()
A jinak mě včera pobavil Geňův komentář, že Chlopčík musí nosit v kapsách kamení, když fouká vítr. ![]()
Moje favoritka je Darija, líbí se mi, bavi mě. Ti chlapi celkově letos slabí.
Koukala jsem teď na celý ten včerejší díl. Večer jsem viděla jen konec a vyřazování. Mašková asi dostala hodně málo hlasů od diváků, když vypadla a byla v té tabulce od poroty třetí od konce. Adamcikovi dávají jen o bod víc jak Maršálkovi ![]()
Nejlepší tanec měly Kubelková a Eva Samková, líbila se mi i Darja s Růžovkou.
@g.sandova píše:
Moje favoritka je Darija, líbí se mi, bavi mě. Ti chlapi celkově letos slabí.
Baví mě úžasný progres Darji, zároveň i vcelku stabilní, ale zároveň „barevný“ skvělý výkon Evy /ten její pohádkový valčík i silové výkony jindy/, Ivu oceňuji také, ale ne tak emočně, jako ty dvě, i když včera rovněž wow ![]()
@debra.morgan píše:
Z toho co tam zbylo nefandim Maršálkovi a Kubelkové a doufám, že brzo vypadnou. Ve finálové dvojci bude určitě Eva, ale kdo k ní, to si vůbec netroufám tvrdit, jen doufám, že ta Iva to nebude.
Myslim, ze ve finále má být trojice.
Jinak Markovi i Vavrincovi uškodila dle mého hudba, jako když koukám na valčík, tak to chce tu hudbu k tomu… tohle byla takova divná křeč.
@Sonmi píše:
Darija se mi včera taky líbila, to číslo bylo moc pěkně udělané a kostým jí ohromně slušel.
Naopak mě nezaujalo číslo ani adamczyka, ani Hradilka - tam navíc v té hudbě byl ten valčík hrozně málo slyšet. A ani ta Iva mě včera moc nebrala. Tanec dobrý, ale ta scénka na začátku mi přišla trapná.
O Pepanovi se taky nedá říct, že by pobral hereckého talentu.
Nemám ráda taneční rekvizity, ale ta scénka se zástěrou v kuchyni mě včera naopak pobavila. Iva dobře zareagovala na pitomý komentář na sítích, že by měla raději tancovat kolem plotny. Doufám, že se autor příspěvku chytil za nos. ![]()
Na IG na mě vyskočil příspěvek od Marsalka, kde postuje několik pochvalnych komentářů… ale pod tím pise, ze klidne můžou lidi místo jemu posílat ty sms na dobrou věc (konto bariéry). Já v tom tedy vidí takovou prosbu to už skončit 😁
@Lily-of-the-valley píše:
Jinak Markovi i Vavrincovi uškodila dle mého hudba, jako když koukám na valčík, tak to chce tu hudbu k tomu… tohle byla takova divná křeč.
mě tedy přišla ta hudba divná celkově. Jedině Maršálek dobrou hudbu k tanci. Nejvíc se mi v sobotu líbila asi Darja.
@debra.morgan píše:
Z toho co tam zbylo nefandim Maršálkovi a Kubelkové a doufám, že brzo vypadnou. Ve finálové dvojci bude určitě Eva, ale kdo k ní, to si vůbec netroufám tvrdit, jen doufám, že ta Iva to nebude.
Do finále jdou tři. Tipuji, že se tam dostane Iva, Eva a klidně je možné, že diváci prohlasují Pepu. I když od začátku všichni vidí, že kdovíjaký tanečník není. Minule vypadla Tereza a jeho tam nechali. Zjevně je to tedy jen SMS soutěž sympatií
@Blondiena píše:
Nemám ráda taneční rekvizity, ale ta scénka se zástěrou v kuchyni mě včera naopak pobavila. Iva dobře zareagovala na pitomý komentář na sítích, že by měla raději tancovat kolem plotny. Doufám, že se autor příspěvku chytil za nos.
Přesně. To byl vtip na adresu pisatele, že má radši jít k plotně. Je hezká a úspěšná a to se neodpouští.
@MartinaIrena píše:
Do finále jdou tři. Tipuji, že se tam dostane Iva, Eva a klidně je možné, že diváci prohlasují Pepu. I když od začátku všichni vidí, že kdovíjaký tanečník není. Minule vypadla Tereza a jeho tam nechali. Zjevně je to tedy jen SMS soutěž sympatií
Vždycky byla. ![]()