StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3506
12.11.23 10:33
@Almondea píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já zase nechápu proč chlapi čumí na 22 zpocených kluků jak se honí za balonem… :mrgreen: každý máme něco. ;)

Tak já třeba koukám na fotbal, ale nezajímá mě ten fotbal ale právě ty kluci tam :lol: nejlepší třeba mexičani takoví latino ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38896
12.11.23 10:34
@bjetuschka píše:
Všichni byli paf z Ivy včera a já se přiznám, že že všech těch tanců, co měla, mi včerejší přišel nejmíň zajímavý. Jinak jí fandím a vždy se mi líbila moc, třeba to tango mi přišlo mnohem hezčí.
Naopak mě předtím nebavila Mašková, byla mi i nesympatická v takové podivné roli ženy-diblíka :D a zrovna včera se mi ten tanec líbil na zajímavou maďarskou písničku. A zrovna vypadla, přišlo mi to škoda.
Eva dobrá, má šťávu. Jejího manžela mám ráda jako herce, ale tady je nemastný-neslaný.
Darija se mi včera líbila moc, ten jejich tanec i dost nasadil laťku ten večer. :palec:

Souhlas s Darjou, ta se nam vcera taky moc libila. Doufam, ze tam jeste par kol vydrzi. Prijde mi, ze na ni jde, dil od dilu, videt velky pokroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7923
12.11.23 10:41
@bjetuschka píše:
Všichni byli paf z Ivy včera a já se přiznám, že že všech těch tanců, co měla, mi včerejší přišel nejmíň zajímavý. Jinak jí fandím a vždy se mi líbila moc, třeba to tango mi přišlo mnohem hezčí.
Naopak mě předtím nebavila Mašková, byla mi i nesympatická v takové podivné roli ženy-diblíka :D a zrovna včera se mi ten tanec líbil na zajímavou maďarskou písničku. A zrovna vypadla, přišlo mi to škoda.
Eva dobrá, má šťávu. Jejího manžela mám ráda jako herce, ale tady je nemastný-neslaný.
Darija se mi včera líbila moc, ten jejich tanec i dost nasadil laťku ten večer. :palec:

Darija se mi včera taky líbila, to číslo bylo moc pěkně udělané a kostým jí ohromně slušel.
Naopak mě nezaujalo číslo ani adamczyka, ani Hradilka - tam navíc v té hudbě byl ten valčík hrozně málo slyšet. A ani ta Iva mě včera moc nebrala. Tanec dobrý, ale ta scénka na začátku mi přišla trapná.
O Pepanovi se taky nedá říct, že by pobral hereckého talentu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7923
12.11.23 10:42

A jinak mě včera pobavil Geňův komentář, že Chlopčík musí nosit v kapsách kamení, když fouká vítr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.11.23 11:18

Moje favoritka je Darija, líbí se mi, bavi mě. Ti chlapi celkově letos slabí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
12.11.23 11:23

Koukala jsem teď na celý ten včerejší díl. Večer jsem viděla jen konec a vyřazování. Mašková asi dostala hodně málo hlasů od diváků, když vypadla a byla v té tabulce od poroty třetí od konce. Adamcikovi dávají jen o bod víc jak Maršálkovi :roll:

Nejlepší tanec měly Kubelková a Eva Samková, líbila se mi i Darja s Růžovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
12.11.23 11:31
@g.sandova píše:
Moje favoritka je Darija, líbí se mi, bavi mě. Ti chlapi celkově letos slabí.

Baví mě úžasný progres Darji, zároveň i vcelku stabilní, ale zároveň „barevný“ skvělý výkon Evy /ten její pohádkový valčík i silové výkony jindy/, Ivu oceňuji také, ale ne tak emočně, jako ty dvě, i když včera rovněž wow :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13882
12.11.23 12:48
@debra.morgan píše:
Z toho co tam zbylo nefandim Maršálkovi a Kubelkové a doufám, že brzo vypadnou. Ve finálové dvojci bude určitě Eva, ale kdo k ní, to si vůbec netroufám tvrdit, jen doufám, že ta Iva to nebude.

Myslim, ze ve finále má být trojice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13882
12.11.23 12:52

Jinak Markovi i Vavrincovi uškodila dle mého hudba, jako když koukám na valčík, tak to chce tu hudbu k tomu… tohle byla takova divná křeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
12.11.23 13:19
@Sonmi píše:
Darija se mi včera taky líbila, to číslo bylo moc pěkně udělané a kostým jí ohromně slušel.
Naopak mě nezaujalo číslo ani adamczyka, ani Hradilka - tam navíc v té hudbě byl ten valčík hrozně málo slyšet. A ani ta Iva mě včera moc nebrala. Tanec dobrý, ale ta scénka na začátku mi přišla trapná.
O Pepanovi se taky nedá říct, že by pobral hereckého talentu. :lol:

Nemám ráda taneční rekvizity, ale ta scénka se zástěrou v kuchyni mě včera naopak pobavila. Iva dobře zareagovala na pitomý komentář na sítích, že by měla raději tancovat kolem plotny. Doufám, že se autor příspěvku chytil za nos. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13882
13.11.23 14:07

Na IG na mě vyskočil příspěvek od Marsalka, kde postuje několik pochvalnych komentářů… ale pod tím pise, ze klidne můžou lidi místo jemu posílat ty sms na dobrou věc (konto bariéry). Já v tom tedy vidí takovou prosbu to už skončit 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
13.11.23 16:22
@Lily-of-the-valley píše:
Jinak Markovi i Vavrincovi uškodila dle mého hudba, jako když koukám na valčík, tak to chce tu hudbu k tomu… tohle byla takova divná křeč.

mě tedy přišla ta hudba divná celkově. Jedině Maršálek dobrou hudbu k tanci. Nejvíc se mi v sobotu líbila asi Darja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
15.11.23 11:45
@debra.morgan píše:
Z toho co tam zbylo nefandim Maršálkovi a Kubelkové a doufám, že brzo vypadnou. Ve finálové dvojci bude určitě Eva, ale kdo k ní, to si vůbec netroufám tvrdit, jen doufám, že ta Iva to nebude.

Do finále jdou tři. Tipuji, že se tam dostane Iva, Eva a klidně je možné, že diváci prohlasují Pepu. I když od začátku všichni vidí, že kdovíjaký tanečník není. Minule vypadla Tereza a jeho tam nechali. Zjevně je to tedy jen SMS soutěž sympatií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
15.11.23 11:47
@Blondiena píše:
Nemám ráda taneční rekvizity, ale ta scénka se zástěrou v kuchyni mě včera naopak pobavila. Iva dobře zareagovala na pitomý komentář na sítích, že by měla raději tancovat kolem plotny. Doufám, že se autor příspěvku chytil za nos. :D

Přesně. To byl vtip na adresu pisatele, že má radši jít k plotně. Je hezká a úspěšná a to se neodpouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7923
15.11.23 11:58
@MartinaIrena píše:
Do finále jdou tři. Tipuji, že se tam dostane Iva, Eva a klidně je možné, že diváci prohlasují Pepu. I když od začátku všichni vidí, že kdovíjaký tanečník není. Minule vypadla Tereza a jeho tam nechali. Zjevně je to tedy jen SMS soutěž sympatií

Vždycky byla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová