StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7920
15.11.23 11:59

Jinak já teda na účast Ivy ve finále nevěřím. To už spíš tomu maršálkovi. :lol:
Na to je moc lidem nesympatická. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
15.11.23 12:18
@Sonmi píše:
Jinak já teda na účast Ivy ve finále nevěřím. To už spíš tomu maršálkovi. :lol:
Na to je moc lidem nesympatická. :nevim:

V sympatiích k Ivě je na škodu, že je v TV suverénní a sebevědomá jako doma, protlačování dcer, neustálé slovní i obrazové podsouvání její krásy a šikovnosti, i když JE krásná a šikovná. Pro obyčejného člověka to je možná něco jak přezdobený a přeslazený dort :wink: Mně osobně by až tak nevadilo, kdyby vyhrála, i když jsem fanda Evky, a té to přeji o něco více. Vlastně bych to přála i Darje, a té o něco více než Ivě :wink: Ty tři jsou momentálně pro mě na bedně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
15.11.23 17:07

Nevím jestli udělají jen ženské finale. Ale jak se tu na začátku mluvilo, že Darja může dojet na to, že ještě není moc slavná. Za mě ta holka popadla šanci za pačesy, krásné tanci, s vodičkou se pěkně doplňují a ještě je taková skromná. Určitě ji to teď v kariéře posune. 👍 Tady bude taková ticha voda, vidím to na finále nebo těsně před. Iva je za mě šikovná, něco v životě dokázala, nejsou kolem ní žádné skandály (to už se taky moc nevidí), ale nějak mě nebaví. U adamczyka mi nějak nesedí ta jeho partnerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
16.11.23 22:26

@Marmarram Mne se ta Adamczykova partnerka vubec nelibi, az si myslim, ze mu to skodi. A Ivu mam moc rada, jak pises, zadne skandaly, klidek pohoda. Kdo s ni sledoval Jak se stavi sen, tak ji nemuze mit nerad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13836
18.11.23 20:23

Ahoj, tak co? Mate dneska něco dobreho? Já leda jablko😁 každopádně Tereze to dneska v té zelené moooc sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
18.11.23 20:43

Za me dneska Eva krasne odtancovano, pohadku mam rada ale nejak me to presto nechytlo :nevim: Marek me bavil vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
18.11.23 20:49

Kubelkovou nemam rada, ale dneska meli opravdu krasne. jinak mame slane mandlicky 😋

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
18.11.23 20:53
@Lily-of-the-valley píše:
Ahoj, tak co? Mate dneska něco dobreho? Já leda jablko😁 každopádně Tereze to dneska v té zelené moooc sluší.

Ahoj, Tereza je dneska krasna a ma krasny uces.
Jinak se to stydim skoro priznat, ale ja si dala chleba se sadlem a soli. :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13836
18.11.23 20:55

U nás bylo nakonec komplikované uspavani, takže Marka jsem nevidela. Eva mi tentokrat přišla takova moc kombinovaná. A Iva hezka, ale úplně mě to nechytlo, tak možná jen nejsem v náladě 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
18.11.23 20:56
@jednoslunicko píše:
@Marmarram Mne se ta Adamczykova partnerka vubec nelibi, az si myslim, ze mu to skodi. A Ivu mam moc rada, jak pises, zadne skandaly, klidek pohoda. Kdo s ni sledoval Jak se stavi sen, tak ji nemuze mit nerad

Uplne souhlasim. Iva je skvela v Jak se stavi sen. Empaticka proste. A jinak moc mila a prijemna.
Jinak Adamczykova partnerka mi taky nesedi. A toho Vavry taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13836
18.11.23 21:00

Vavřinec se sice totalne ztratil, ale jsem jediná, nebo v něm taky vidite Leoše Mareše?🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38837
18.11.23 21:17

Darija je skvělá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
18.11.23 21:17

Vavřinec dneska nic moc, pěkně tancovala jen ta jeho partnerka a on jen pricmrndával. Byl fakt hodně pomalý. Dneska možná i vypadne, jestli Maršálek dostane víc hlasů. Na to jak ho kritizovali, tak mu 2 z porodců dali stejně jako Adamzykovi 8o A Zdeněk mu dal jen 3 8o Jsem zvědavá, kolik dostane dneska Pepan :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38837
18.11.23 21:20

Ty jo, tak Pepan dobry. Mne se to teda libilo, ta hudba, atmoska i choroska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
18.11.23 21:23

Já dnes sleduji tak napůl, dělala jsem u toho nepečený dort a do toho má miminko rýmu, tak odsáváme odsáváme :roll: A konejšíme.
Mně se líbila klasicky Kubelková. Marek to nestíhal, to byla škoda, měli to pěkné. Středně mi dnes leze na nervy Eben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová