Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak já teda na účast Ivy ve finále nevěřím. To už spíš tomu maršálkovi. ![]()
Na to je moc lidem nesympatická. ![]()
@Sonmi píše:
Jinak já teda na účast Ivy ve finále nevěřím. To už spíš tomu maršálkovi.
Na to je moc lidem nesympatická.
V sympatiích k Ivě je na škodu, že je v TV suverénní a sebevědomá jako doma, protlačování dcer, neustálé slovní i obrazové podsouvání její krásy a šikovnosti, i když JE krásná a šikovná. Pro obyčejného člověka to je možná něco jak přezdobený a přeslazený dort
Mně osobně by až tak nevadilo, kdyby vyhrála, i když jsem fanda Evky, a té to přeji o něco více. Vlastně bych to přála i Darje, a té o něco více než Ivě
Ty tři jsou momentálně pro mě na bedně ![]()
Nevím jestli udělají jen ženské finale. Ale jak se tu na začátku mluvilo, že Darja může dojet na to, že ještě není moc slavná. Za mě ta holka popadla šanci za pačesy, krásné tanci, s vodičkou se pěkně doplňují a ještě je taková skromná. Určitě ji to teď v kariéře posune. 👍 Tady bude taková ticha voda, vidím to na finále nebo těsně před. Iva je za mě šikovná, něco v životě dokázala, nejsou kolem ní žádné skandály (to už se taky moc nevidí), ale nějak mě nebaví. U adamczyka mi nějak nesedí ta jeho partnerka.
@Marmarram Mne se ta Adamczykova partnerka vubec nelibi, az si myslim, ze mu to skodi. A Ivu mam moc rada, jak pises, zadne skandaly, klidek pohoda. Kdo s ni sledoval Jak se stavi sen, tak ji nemuze mit nerad
Ahoj, tak co? Mate dneska něco dobreho? Já leda jablko😁 každopádně Tereze to dneska v té zelené moooc sluší.
Za me dneska Eva krasne odtancovano, pohadku mam rada ale nejak me to presto nechytlo
Marek me bavil vic
Kubelkovou nemam rada, ale dneska meli opravdu krasne. jinak mame slane mandlicky 😋
@Lily-of-the-valley píše:
Ahoj, tak co? Mate dneska něco dobreho? Já leda jablko😁 každopádně Tereze to dneska v té zelené moooc sluší.
Ahoj, Tereza je dneska krasna a ma krasny uces.
Jinak se to stydim skoro priznat, ale ja si dala chleba se sadlem a soli.
![]()
U nás bylo nakonec komplikované uspavani, takže Marka jsem nevidela. Eva mi tentokrat přišla takova moc kombinovaná. A Iva hezka, ale úplně mě to nechytlo, tak možná jen nejsem v náladě 🙈
@jednoslunicko píše:
@Marmarram Mne se ta Adamczykova partnerka vubec nelibi, az si myslim, ze mu to skodi. A Ivu mam moc rada, jak pises, zadne skandaly, klidek pohoda. Kdo s ni sledoval Jak se stavi sen, tak ji nemuze mit nerad
Uplne souhlasim. Iva je skvela v Jak se stavi sen. Empaticka proste. A jinak moc mila a prijemna.
Jinak Adamczykova partnerka mi taky nesedi. A toho Vavry taky ne.
Vavřinec se sice totalne ztratil, ale jsem jediná, nebo v něm taky vidite Leoše Mareše?🙈
Vavřinec dneska nic moc, pěkně tancovala jen ta jeho partnerka a on jen pricmrndával. Byl fakt hodně pomalý. Dneska možná i vypadne, jestli Maršálek dostane víc hlasů. Na to jak ho kritizovali, tak mu 2 z porodců dali stejně jako Adamzykovi
A Zdeněk mu dal jen 3
Jsem zvědavá, kolik dostane dneska Pepan ![]()
Ty jo, tak Pepan dobry. Mne se to teda libilo, ta hudba, atmoska i choroska.
Já dnes sleduji tak napůl, dělala jsem u toho nepečený dort a do toho má miminko rýmu, tak odsáváme odsáváme
A konejšíme.
Mně se líbila klasicky Kubelková. Marek to nestíhal, to byla škoda, měli to pěkné. Středně mi dnes leze na nervy Eben.